Timisoara Impreuna(156)Emma te purtam in inimi!
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/geta_florina/geta_florina.jpg)
geta_florina spune:
salutare la toata lumea
mie imi pare ca locatia propusa de Vicki e faina si potrivita pt toate nevoile ... deci votez pentru . si pt mine e ok vineri dupamasa dupa 6, astept sa vad ce mai ziceti si voi.
Aidule eu chiar vreau sa te vad , uite, Vicki ne-a dat si ideea potrivita cu locatia ... ce zici? eu sper ca vii ...
Doris da' tu chiar nu mai zici nimic? esti ok?
Digutix ma gandeam la tine ... a fost totul bine azi?
Danitin cum a fost la examen? poate ne zici si pentru ce ai dat examen ... sper ca a fost ok
va las, ma duc sa-mi fac siesta ca tocmai am papat,
revin mai incolo
Geta, mami de Alex
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici
"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"
poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
anda spune:
cum marea si fabuloasa intalneala s-o nascut ca idee de la conversatia mea cu geta, si anume ca am suge o bere amindoo, vin cu precizarea:
eu si cu berea mea suntem prezente pe tarasa la Boss vineri 7 august, aproximativ intre orele 17 si 20. multa bere, huh?
cine doreste si pofteste estem un scaun, doo, trei...cite trebe, linga mine.
terasa este frumos amenajata, are aer curat ca-i pe mal de bega, si coaste si mai ales aripi de pui delicioase...servire buna, televizor in cazul in care conversatia nu aluneca
in concluzie v-astept cu nerabdare.
p.s. FYI ma declar ca fumez, biau cafia si fac si sex...
O U T S T A N D I N G S
P I D U K
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Licurici, esti iubire in sufletul meu
Mariaa spune:
sexu' salbatic se pune? ca fac si io dosaru imediat!
daca apripioarele-s mai bune decat ale mele, nu ma mai joc, imi iau jucariile si plec
see u there!
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea
****** am un inger pazitor
pianna spune:
Fetele mi-ar placea sa va cunosc si eu "live", dar nu stiu daca pot ajunge, tre' sa merg cu motherul meu la doctor. In functie de cum merg lucrurile vad cum fac.
danitin spune:
Deci, nu m-am prins exact despre ce e vb, dar daca e sa facem confesiuni, bifez la fumat, cafea, sex, injuraturi, ba chiar si o halba de bere sau un pahar de vin buuuun. Patesc ceva?
Io la coaste/aripi/mititei inauntru sau afara zic pas. Deh, ne paste concediul .....
Examenul era ca sa raman pe post. Inca nu se stie exact ce si cum dar cred ca a fost de bine. Detaliez eu altadata ...
oricum, merci de pumni stransi si preocupare
Mariaa spune:
dana, nu cred ca am inteles careva despre ce-o fost vorba, ca-i prea cald. adica dai intalneala pe calamar, da?! bineee! te ajung io din urma bem o bere si-n cinstea ta!
drum bun si liber sa aveti, fara aglomeratie, o mare calda si lina si un soare bland! abia te asptept cu pozici de la 'iubirea' noastra albastra
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea
****** am un inger pazitor
digutix spune:
buna seara fetele1
eu ma distrez pe seama lu al meu sot ca i se cam ridica tensiunea de la meciu asta
geta ms ca te-ai gandit la noi azi, a fost o adevarat aventura la spital, long story, nu vreau sa plicti lumea dar bn ca s-a terminat.maine avem si rez, sperrrrrrrrrrr bune
mai mai, fetele nu mi place ca ati suparat o gravidoasa, tre sa faceti cumva sa o impacati
.eu nu cre ca ajung sa ma intalesc la intalneala voastra ca vineri mi se intoarce mama din alte tari si tre sa fiu prezenta si primitoare
aida ms mult de info
DIANA-mami de pitici nazdravani
http://community.webshots.com/album/573570652XqaNKL?vhost=community
anda spune:
digutix, tinem pumnii stransi sa fie bine maine
O U T S T A N D I N G S
P I D U K
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Licurici, esti iubire in sufletul meu