Castiga un epilator Braun Silk-épil Xpressive

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andra4iubi spune:

Varianta A: "Lasa-te sedusa!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalliste33 spune:

VARIANTA B: Scenariul incepe pe un podium de prezentare de moda unde barbatii fotomodel prezinta colectia de costume de baie. Imaginea este mutata in citeva secunde in culise unde coordonatoarea (managera) fetelor intra in vestiarul acestora, trecind in graba prin fiecare incapere a vestiarului atentionind fotomodelele astfel: "grabiti-va, fetelor, peste 10 minute intrati pe podium". In trecerea managerei prin vestiar imaginea arata fugitiv fete care-si aranjeaza parul, altele care se pudreaza, etc, pina la incaperea dusurilor unde imaginea insista un pic. Aici sint citeva fete, fiecare in cite o cabina de dus, cabinele au perete separator doar de la nivelul genunchilor in sus. Imaginea prezinta doar partea de jos, unde se vad picioarele fetelor, incepind de la prima cabina unde o fata face dus, la a doua se vede cum o fata se rade pe picioare sub dus, la fel si la cea de a treia. La cea de a patra cabina se vad picioarele unei fete care face dus si fredoneaza o melodie in acelasi timp. Imaginea va "intra" in aceasta cabina a patra, va prezenta fata fetei care face dus si fredoneaza o melodie, apoi miinile ei care iau de pe un suport aparatul de epilat Braun Silk-Epil Xpressive Wet&Dry si ince sa epileze picioarele. Fata fotomodel continua sa fredoneze fericita melodia si in timp ce se epileaza, fara nici o grimasa de durere sau neplacere. Cind incepe sa se auda aparatului de epilat imaginea se muta in celelalte cabine de dus, spre fata fiecarei fete care se opresc din activitatea care o faceau si asculta nedumerite zgomotul care se aude din cabina a patra. Acestea ies din dus, infasurate in prosop ca sa vada de unde se aude zgomotul. Imaginea se muta pe cabina a patra de unde iese infasurata intr-un prosop alb fata care s-a epilat cu Braun Silk-Epil Xpressive Wet&Dry. Aceasta trece pe linga fetele care se uita nedumerite la ea, zimbind, ridicind delicat mina in care are aparatul de epilat (ca sa-l prezinte) si spunind: "Alege atingerea fina a Braun Silk-Epil Xpressive Wet&Dry". Urmatoarea imagine este pe podium unde fata fotomodel care s-a epilat cu Braun Silk-Epil Xpressive Wet&Dry defileaza imbracata intr-un costum de baie si cu un pareo din matase in culorile aparatului, pareo care se misca unduitor pe linga coapse in timp ce merge. Reclama se sfirsete cu aceasta imagine si cu sloganul: " Alege atingerea fina a Braun Silk-Epil Xpressive Wet&Dry. Cu Braun ai pielea ca matasea pina la patru saptamini".

VARIANTA A: "Alege atingerea fina a Braun Silk-Epil Xpressive Wet&Dry"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalliste33 spune:

Am omis un cuvint din slogan, deci rectific (la VARIANTA A si la VARIANTA B deopotriva):

"Alege atingerea fina a epilatorului Braun Silk-Epil Xpressive Wet&Dry".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yordak spune:

Utilizator descalificat pentru multi account

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dry_votka spune:

VARIANTA A : Braun Silk-epil Xpressive
Confortul...la picioarele tale!

VARIANTA B (plus varianta A)
O femeie , seara, sta in living-room, pe canapea, si se uita la un film. Este imbracata in maiou si o pereche de pantaloni ff scurti si mulati (gen chiloti).
Deodata, suna soneria. Se uita cu mahnire la picioarele sale probabil nu foarte bine epilate, se uita in dulap si alege o pereche de jeansi lungi cu care se imbaca la repezeala.
In cadrul usii se afla iubitul sau/un pretendent cu un buchet frumos de flori si o sticla de sampanie. Ca background se aude melodia "Love is in the air". Este invitat sa ia loc pe canapea si femeia ii face semn sa astepte un moment.
Femeia se duce la baie, ia de pe un raft aparatul Braun Silk-epil Xpressive, iar de pe un alt raft o foarfeca.
O clipa mai tarziu, reapare in pragul usii de la living room, privita de iubitul sau : este radioasa, are pantalonii de jeans taiati scurt, iar in maini tine victorioasa 2 pahare pentru sampanie.
Slogan : "Love is in the air/Braun Silk-epil Xpressive sould be everywhere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenamihnea spune:

Da, buna tema de gandire. dar si bun produs....e vara si chiar si noi mamicile ne epilam. pe mine, ca mamica m-ar atrage o reclama in care mamica se joaca cu bebele in piscina sau in baie si foloseste si epilatorul mai ales ca este sigur in apa. salvam timp...mereu insuficient ptr o mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

pe final de concurs

Scenariu :
O tipa cu picioare lungi si frumoase, cum altfel , iese din cada dupa ce isi termina de epilat picioarele, isi pune un halat de matase si se aseaza pe sezlong pe terasa . Halatul se da la o parte lasand sa se vada piciorul ,pe care se aseaza un fluture.

Slogan:
Everybody loves silk.

MATEI

POZE
PITICUL URIAS
BBEAUTIFUL

PARTICIPAM LA CONCURSURI
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">ERE1 - MATEI SI RATUSCA URIASA
www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=32" target="_blank">VESELIE MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yordak spune:

abia reusisem sa ma loghez:(:(:(:(nu stiu ce am facut rau
pote data viitoare o sa am mai mul noroc
mult succes celorlalti concurenti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui yordak

abia reusisem sa ma loghez:(:(:(:(nu stiu ce am facut rau
pote data viitoare o sa am mai mul noroc
mult succes celorlalti concurenti

Rau ai facut ca ti-ai facut 2 conturi. De aici s-a interpretat ca ai 2 conturi ca sa poti participa cu sanse duble de castig (avand in vedere ca se desemneaza castigatorul prin tragere la sorti).

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raschirox spune:

Varianta B: 2 gemene care nu s-au vazut niciodata.una traieste sub apa,e sirena, iar cealalta pe uscat, in apropierea marii.ambele folosesc Braun Silk-épil Xpressive Wet & Dry.denumirea epilatorului pt sirena e doar Braun Silk-épil Xpressive Wet,iar denumirea pt cea care traieste pe uscat e Braun Silk-épil Xpressive Dry.cele 2 gemene se intalnesc...se cunosc si descopera ca au acelasi tip de epilator care functioneaza si p uscat si in apa.astfel el devine Braun Silk-épil Xpressive Wet & Dry.:)

stiu ca e copilareasca ideea,dar merita sa incerc:)

Mergi la inceput