Qi Gong et comp
mi-ar placea sa fac schimb de experienta si suport, daca mai exista cineva care practica Qi Gong, Thai Chi si alte sporturi orientale, plus meditatie - pentru slabit, energizare, balanta emotionala, etc. Eu am inceput de ceva vreme Qi Gong pentru energizare si anti-insomnie, plus anti-depresie, dupa cartuliile si discurile lui nenea asta, Lee Holden, www.exercisetoheal.com/Qi Gong DVDs/Qi Gong 4-Pack %233 - Weight Loss%2C Digestion%2C Stress%2C 7 Minutes.html" target="_blank"> aici. si dorm cu www.exercisetoheal.com/7 Minutes of Magic/" target="_blank">cartea lui sub perna. rutina de 7 minute dimineata si seara e fantastica si destul de usoara. eu am dat intamplator peste asta cautand metode naturale sa ma las de cafeaua de dimineata (si, deci, si de fumat
) si va spun sincer ca functioneaza.
multe se gasesc pe Youtube, inclusiv cursuri introductive pentru incepatori, pentru cine e interesat...
Raspunsuri
Deus spune:
good job! o sa ma documentez si am sa trec la fapte, dupa care, am sa-mi dau cu parerea!
„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro
inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg
sanziana72 spune:
Eu am facut cursuri cu diferiti profesori vreo 3 ani. Dar in ultimii 5 nu am mai facut, asa ca nu mai sunt la curent
.
Mie mi-au folosit. Am inceput cu Taiji, iar apoi am facut in paralel si niste stagii de Qi Gong (pt femei, al plamanilor...).
Intr-o perioada am avut o problema cu genunchii, nu se stie exact ce, se pare ca reumatism acut (dar in momentul acela eram in alta tara si nu am putut sa imi fac toate investigatiile). O saptamana aproape nu am putut sa merg si cateva luni dupa aceea mergeam cu mare grija ca aveam dureri de genunchi.
In aceea perioada am facut intensiv taiji, qi gong, meditatie... atat cat imi permitea corpul. Taiji nu am putut imediat pentru ca imi solicita genunchi, dar dupa cateva luni am reusit. Nu credeam ca voi mai putea vreodata. Nu stiu daca mi-as fi revenit la fel de bine fara aceste exercitii.
Iar dupa anii de exercitii, incarcare energetica si practicat Qi Gong pt femei, am ramas insarcinata
.Se pare ca mi-a folosit si pe partea asta.
Cam asta e experienta mea in domeniu. Acum incerc sa ma apuc din nou, dar imi caut vechile exercitii, mai ales ca aveam unul care imi placea tare mult.
"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)
danat spune:
M-a pasionat intotdeauna subiectul si l-am studiat timid de "pe margine". Dar acum daca imi deschisesi apetitul, conchita
, ia sa aprofundez din linkurile tale si revin cu eventualele intrebari.
Dana
mama lu'
Radu Stefan
Hobby
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
www.youtube.com/watch?v=l9lq8oaK5Mw" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
"Man in the Mirror" - Michael Jackson 
carolinah spune:
OK, m-am uitat si pare interesant. dar cum fac rost de cartulie in Romania, are cineva idee?
Sau de filmuletul intreg de 7 min?