bebitza mea nu iasa afara...!!!
buna!poate sa ma ajute si pe mine cineva???????
am o fetita de 3 luni si nu iasa afara decat cu supozitor sau termometru si doar la 2-3zile.o hranesc la san si am incercat sa mananc si alimente care mi-au fost "interzise"dar nu am reusit decat sa-i dau dureri de burtica.Daca are cineva o solutie...astept...
Multumesc!
Raspunsuri
Deus spune:
o alaptezi? ce mananci tu? tot ce papi tu o afecteaza si pe ea...
masaj pe burtica, laptic, eventual cate un ceai mai lungit cu apa, poate cate un supozitor micut dar nu fa experiente pe burticica ei! ce alimente ai incercat pe ea?
„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro
inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg
ellis spune:
incearca si mananca tu pere, prune, poate ajuta...apoi pune fetita pe burtica sa mai scoata gaze...iar pt kk o asezi pe spate si ii flexezi piciorusele pe burtica, apoi le intanzi, repeti operatiunea...
Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca din viata mea&page=6" target="_blank">RATUSCA MEA -el1
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
witeflower spune:
Cat e de mare bebita ta? Si de cand dureaza problema?
Mie dr mi-a spus ca e total contraindicat folosirea frecventa a supozitorului, iar termometrul sa nici nu intre in calcul!
Cu termometrul poti provoca probleme mari+mult stres pt copil. Asfel de manvre mecanice, in cazuri de urgenta, trebuie facute doar de catre un cadru medical.
Cu supozitorul organismul se invata si nu mai face fara... (Nu e recomandat decat in cazuri de urgenta, chiar si pt adulti).
Dar daca consumi tu hrana foarte variata, cu fructe, legume, iaurt si lapte, plus ii dai ei ceiuri recomandate pt bb in constipatie - s-ar putea sa rezolvati problema. Daca are 4-5 luni poti sa-i dai cate o ligurita de suc de piersica sau piersica pasata. (Nu pateste nimic, chiar daca o alimentezi exclusiv la san). Mai spre iarna, daca problema persista, poti sa-i dai din biberon sau cu liguritz suc de potocale sau, daca va avea 8-9 luni, iaurt. Mai sunt si borcanase Hipp (sau de la alte firme), cu fructe, special concepute pt diferite varste (incepand cu 4 luni) - noua ne-au prins bine.
Claudi@ spune:
Buna si eu am avut "problema" asta. Si am primit explicatii de la farmacista, si 2 medici pediatri ca bebeii alaptati la san fara suplimente pot pana la 10 zile sa nu faca, caca. Medicul lui pediatru a zis ca la 7 zile sa ma prezint la el si sa nu incerc eu cine stie chestii. Bebeii asimileaza aproape tot laptele de la san asa ca nu prea au ce sa scoata afara.
Eu as zice sa te calmezi si sa lasi supozitoarele si mai ales termometrul si sa astepti, va face singurica. Astepta macar 5-6 zile.
sa ne scrii cum s-a rezolvat.
ellis spune:
nici eu nu sunt de acord cu termometrul; dar sesizezi un discomfort ca nu face? adica o doare burtica? vrea sa faca si nu poate? se inroseste, se screme?...pe astea toate le avea fii-mea, eu ii puneam supozitor, 1/2, apoi iesea; am dres-o cu siropel lass baby de la erba vita, cam in 3 saptamani de administrare, apoi nu a mai avut nevoie; dar retine, a mea vroia sa fac si nu putea!
Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca din viata mea&page=6" target="_blank">RATUSCA MEA -el1
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
Gabitza1977 spune:
Si eu am avut aceeasi problema cu bebele meu. Hranit la san, nu facea cu zilele... orice am incercat nu a functionat. Si se vedea ca saracutul se chinuia sa faca.
Pana la urma am reusit, intr-un final, sa il reglez cu lactoza, Humana Milchzucker. O data pe zi ii dadeam lapticul meu in biberon (dimineata) cu 2 lingurite de lactoza. In fiecare zi. Incet-incet s-a reglat.
In cazul in care se mai intampla sa nu functioneze cu lactoza, puneam supozitor. Nu a devenit dependent de el. Iar la diversificare (la 5 luni si 3 saptamani l-am diversificat) s-a reglat problema definitiv.
Multa sanatate!
Gabitza.
mami de Denis Stefan