Licurici de ianuarie-februarie 2009 (42)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui koruccia

Fetele din Romania, am si eu o intrebare: ce detergent de rufe folositi pentru bebe? Asta ca sa stiu si eu ce sa cumpar cand vin, ca nu am nici o idee.

Corina si Caterina (18.02.2009)

dermalin de la sensi blu

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Bine ai venit Davidm ! Mai spune-ne despre tine si puiutul tau.

Eu respect in mare schema de aici, dar trag cu ochiul in toate directiile si-mi folosesc si "simtul de mamica"... pe cat pot. Din ceea ce ne-ai spus diversificarea merge bine la voi, in mare asa papam si noi. Aici zice ca dupa 6 luni poti introduce branza si iaurtul... apoi poti incepe si cu galbenusul de ou fiert (incepi cu un sfert, apoi saptamana viitoare jumatate si tot asa)... si asa mai departe. Mult succes!

Mai scrie cateva mesaje, pana ai vreo 10 sau 12 esti moderata, deci mesajele tale vor aparea cu intarziere si s-ar putea sa nu le vedem... deci mai scrie repede cateva sa te putem vedea in timp real!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koruccia spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristi_2003

Citat:
citat din mesajul lui koruccia

Fetele din Romania, am si eu o intrebare: ce detergent de rufe folositi pentru bebe? Asta ca sa stiu si eu ce sa cumpar cand vin, ca nu am nici o idee.

dermalin de la sensi blu

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

asa stiam si eu ca si iulia ca bananele sunt cele mai putin contaminate. Anei ii plac mult. IrinaC imi zicea ca si ea a incrcat cu Andrei,doar ca Ochila e pretentios si nu ii plac.

bun vent daviudm,sa iti traisca licuriciul.
ahhh,am vorbit cu cristi,e tare amarat,ii e dor de noi,casa e goala si asteapta sa vina ziua sa mearga la aeroport dupa noi.
ooof,ce dor imi e de el

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Buna mamici,

Am venit de la controlul de 6 luni: avem 8kg si 70cm, dupa cum zice doctorita Andy e 'tall and lean' . La vaccin nu a prea plans, putin, dar i-am distras atentia cu o oglinda si a uitat. Ne-a zis sa incepem sa spalam dintii, ca avem 2 si sunt deja marisori, ne-a dat reteta pt fluor pt apa de la noi acasa nu contine fluor. A zis ca vitamina D este in formula, deci nu trebuie luata separat. Cat despre mancare zice ca putem incerca de toate cu mici exceptii cum ar fi miere de albine, albus de ou.. Aici sunt in magazine borcanele cu mancare pt bebe care contin capsuni si tot felul de fructe de padure care se zice ca sunt alergenice. Am intrebat doctorita si mi-a zis sa ii dau fara probleme, chiar si capsuni, daca nu sunt alergii stiute in familie e ok. Ne-a spus sa introducem si iaurt de acum, recomandat de cel simplu. Aaaa, si 2 mese pe zi, poate 3 daca a treia e pe baza de iaurt sau ceva usor. Si urmatorul control la 9 luni, se asteapta ca atunci baby sa manance finger food, sa se tarasca si sa spuna silabe care contin consoane. Gata, v-am dat raport detaliat de ce s-a intamplat la doctor

Alina, nu cred ca te poti baza pe gender predictor-ul de la 7 sapt, dar macar asa pentru fun cred ca se merita sa dea banii ...ajuta la moral

dark, asa e, super cald aici, si e neasteptat, nu au mai fost temperaturi asa mari de muuuulta vreme. Pentru Seattle, unde vara sunt max 30 de grade, e neobisnuit de cald. Acum imi e dor de ploile de altadata , mai ales cand te aud pe tine ca la voi a plouat Dar daca ar fi sa ne luam dupa weather.com azi e ultima zi de canicula, de maine se ajunge la 30 de grade, tot cald, dar nu groaznic. Noi plecam maine in vacanta oricum, doar ca mergem in Canada unde vremea e cam la fel ca la noi.

asparagus, 3 ore pe drum la serviciu, mult..nu poti sa schimbi pe undeva mai aproape? Eu pierd cam juma de ora dus, jumate intors si tot mi se pare mult. O sa iti fie greu la serviciu, mai ales prima saptamana, iti spun din experienta. Poate reusesti sa stai mai putin in prima saptamana la serviciu, nu crezi ca se poate?

Lisa, felicitari pentru primul mama!!! Noteaza la jurnal . Imi imaginez ca esti mandra tare de ea SI Andy a zis mama intr-o zi, dar nu s-a mai repetat, noroc ca eram toti in camera ca altfel nu m-ar fi crezut nimeni. Eu eram super incantata pt Alex a zis tata prima data si acum ne-am compensat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Lisa, ii plang de mila lui Cristi, da' lasa ca recupereaza el. O sa fie intalnirea mai dulce, trebuie neaparat sa imortalizezi momentul.

Anca, tall and lean is good, si noi facem parte din aceeasi categorie deocamdata. Noroc ca doctorii de-aici nu ne streseaza cu greutatea, eu de fiecare data cand merg la control sunt nemultumita de greutate si el e super incantat. Ai folosit si borcanele de la Earth's Best si daca da, cum ti s-au parut? Sa stii ca in Midwest vremea a fost foarte buna in ultima luna, rareori a depasit 30 grade si nici umezeala n-a fost nasoala inca, cred ca o asteapa pe Lisa. Si felicitari si tie pt primul mama, cred ca de-aia ai mai facut un copil, sa-ti iei revansa

Poze

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Anca,nu ma speria,eu ma astept sa zica in fiecare zi mama de acum inainte. felicitari pt barbatelul de acasa.
iulia,pai eu nu ma intorc daca ma asteapta umezeala,in Cluj nu e urma de umezeala.

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IanFeb09 spune:

Capitolul 43

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Iulia, am folosit Earth's Best, lui Andy ii plac, mai ales alea chicken + legume. Initial am inceput cu Gerber 1st foods, am luat doar ce era organic, dar nu au varietate prea mare. Cand am trecut la 2nd foods am luat si Earth's Best care mie mi se pare ca au mai multe combinatii cand e vorba de carne si sunt bune, iau de la ei in general ce e cu carne, curcan, vita sau pui.
Am mai incercat si Beech Nut, astia au mare varietate la fructe, au papaya, guava, mango si inca cateva pe care nu le-am gasit la Gerber sau altii si le-am luat de la Beech Nut ca sa incercam cat mai multe gusturi. Doar ca Beech Nut nu cred ca sunt organici, inca nu sunt sigura, dar pt varietate cred ca e ok.
Cred ca la pret cam toti sunt cam la fel, nici nu mi-am pus problema ca mi se pare destul de ieftine toate, dar de la Gerber cred ca sunt cele mai multe cupoane.

Voi ati inceput cu borcanelele, de care?

Lisa, poate ai noroc si zice Ana mama in fiecare zi, cine stie ...tu repeta-i ca sa nu uite , ar fi bine totusi sa o inveti si tata ca sa aiba si tata o supriza cand va intoarceti

Mergi la inceput