Licurici de ianuarie-februarie 2009 (42)
Raspunsuri - Pagina 20
Leditia spune:
Dark,i-a trecut burtica.Insa nu i-am mai dat nici un medicament.Avea o tona de luat si normal ca stomacelul lui nu face fata la atatea.Vba aia daca le iau pe toate si adun ml,cred ca fac de-o masa.:(
Va las ca s-a trezit.
O zi frumoasa tuturor.
POZE CU NOI
de David Christian
koruccia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_27 Am venit si noi de la vaccin si am bagat repede 1/2 supozitor novocalmin si am sa repet figura si diseara. Oare e de ajuns 1/2 sau sa ii pun unul intreg ? Tare frica imi este de febra ... Cum nu mai aveam fructe in casa am cumparat un borcanel de piersici de la Hipp. Normal ca domnul nu a mancat decat careva lingurite iar restul in biberon cu putina apa.Ma omoara copilul asta. Multumesc tuturor fetelor pentru incurajari. Stiu ca sunt exagerata dar cum el a fost atat de mic acum as vrea sa il umflu cu pompa. Tot timpul mi se pare ca e in urma si mai are de recuperat. De maine incep si eu cu branzica. Sper sa ii placa domnului ... |
Nici Caterinei nu ii place piersica de la Hipp, prefera para. Cu asta ai incercat?
cami_antonia spune:
bee mai adu-ne aminte de anul trecut ... e tare frumos cand citim ...
alina poate nu e mare lucru ...antonia mea ca si ginerica al ei OCHILA .... tuseste in fiecare zi de cand a avut bronhopneumonia ...
irinac ma bucur ca esti mai bine si ca incepi sa intelegi altfel parintii care vin la camera de garda ... e mare lucru ... esti super 

patricia????????? nu ai venit de la rio????
asparagus ... chiar asa ... unde ai disparut???????
noi ne-am trezit iar azi noapte de o tona de ori ... plansa si speriata ... tre sa ne citim ceva la biserica duminica sa fie fie bebe deochiat sau speriat de ceva ....
va pupi
fug la tezaaaaaaaaaaa
apropo maine o iau de la capat cu o noua corectura ... soseste teza corectata de profuuuuuu
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
deliafairais spune:
alina, nu o fi tot de la diferenta de temeratura afara si ac?
puiutzul meu are 6 luni!
cristina_27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui koruccia Nici Caterinei nu ii place piersica de la Hipp, prefera para. Cu asta ai incercat? Corina si Caterina (18.02.2009) |
Am incercat si para si mar cu para si caisa , nimic nu ii place. Mai bine parca papa cand ii fac eu piure din fruct dar nici atunci nu se omoara ....
mara95 spune:
salut!
in premiera flavi cantareata![]()
http://www.dropshots.com/marabr#date/2009-07-29/19:41:50
ardeiu' plange si el, mai ales catre dimineata ,da'rau,ca nu-i intri in voie.ii pun rapid ser in nas si se linisteste.i se mai usuca mucoasa si nu respira bine,pare putin infundat. mananca binisor fructe blenderuite si de ieri morcov. mai caraie,maraie,dar e un copil vesel in general
ne-am pus AC ca pe canicula nu s-a putut dormi,in special andrei.e instalat pe hol ca sa nu ne ia durerea de cap.
irina, poate lui andrei ii ies dintisorii, de este el asa subfebril.sanatate!
asparagus spune:
Buna fetele!
Corina, Cami, multumim ca v-ati gandit la noi. 
NE-am intors deja din Romania, duminica. A fost foaaaarte bine si foaaaarte scurt. Am murit de cald in schimb. Acasa e mult mai suportabil.
Am vazut ca a doua zi dupa ce am ajuns intrebau fetele de intalnire. Ghinion, cat am fost acolo am tot intrebat, dar n-a avut nimeni timp.
Poate data viitoare cand mai venim reusim sa ne intalnim.
Ieri am fost si noi la controlul de 6 luni si la vaccin. Mare problema, caci Lucas de fiecare data dupa vaccin face febra. Irina, te inteleg perfect cum te simti cand nu-i este bine la pui.Asa incat ieri dupamasa mi-a facut 38,5 si pana azi a tot avut in jur de 38. Acum la 12 avea 37,7. I-am dat deja ceva homeopatic si 2 paracetamoale de aseara pana azi la pranz. Acum s-a sculat si vad ca e foarte vioi, zambaret si papacios.
Parametrii nostri la 6 luni: 69cm, 43,5cm la caput, exact 8 kg. E la fix 50% pe percentile, sunt foarte multumita. Dupa episodul cu diareea a luat in 10 zile in Romania, cu toate caldurile si transpiratia de acolo aproape 400g
De papat, nu ne plangem:
- dimineata: 180ml lapte
- pranz: cam250-300g cereale cu lapte si fructe(ii plac absolut toate fructele, si facute de mine si de la HIPP, mere, pere, caise,piersica, pepene galben, mango, banana, si cel mai tare afine cu mere de la HIPP.)
- dupa-amiaza: legume(cu carnita de 3 ori pe saptamana), cam 200g. Nu-i plac nici pe departe la fel ca fructele, dar le mananca pana la urma. Favorite: morcovulo, pastarnacul, dovleacul, cartoful
Nu mananca nimic verde: spanac, dovlecel, brocolli. Toate 3 super beaaah
- seara: laptic, 180ml
- noaptea: laptic o data, 180ml
De saptamana viitoare incep serviciul 

Si cum lucrez in München, am in fiecare zi cam 80km dus si 80 intors, fac cam 3 ore pe drum in total. Ceea ce inseamna ca voi pleca pe la 6 de acasa si mai vin tot pe la 6. In august stau sotul si soacra cu puiul, din septembrie vine mama vreo 6 saptamani, care iese extra la pensie sa poata sa fie bunica pe plac, iar din noimebrie merge la cresa. Alaltaieri a stat sotul de proba cu el singur 5 ore, timp in care a urlat cica fara pauza, n-a mancat, etc. Nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie de luni incolo.
Va pup pe toate si promit sa scriu mai des de la servici, ca de, acolo mai fur cate 5 minute .
Ioana
mamica fericita de
Lucas 18.01.2009
http://www.foto-la.de/Lucas/
crisspy spune:
Salutare si de la mine...
Nu prea am mai avut timp sa intru ca am avut mult de munca la scarbici...am citit...da' mai mult pe diagonala...
Tocmai am vorbit cu dr pediatru si am intrebat-o cat lapte tre' sa manance un bebe de 5 luni jumate...raspunsul ei: 700ml
si noi abia 500ml...
Tre' sa astept sa vad daca Razvi ia sau nu in greutate saptamanile astea...si dupa ma crizez, nu???
Crisspy mamica fericita de
Razvan Andrei 16.02.2009
http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvi5Luni#
http://www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0
http://www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0
asparagus spune:
Crisspy, eu cred ca nu ai motiv sa-ti faci griji. RAzvi e mai mic ca Lucas cu o luna si cred ca sunt la fel la kg, nu? Oricum, si din poze se vede ca nu e nici prea slab, nici prea plinut, dupa parerea mea.
Eu cred ca in Romania se exagereaza putin cu greutatea. Cu cat mai grasuti, cu atat mai bine sunt cica ingrijiti copiii.
Nici noi nu ajungem la 700ml de lapte pe zi. Dar mie aici nici un pediatru nu mi-a zis asa ceva. Cred ca oricum, cantitatile sunt estimative, depinde de copil, de temp. de afara, etc.
Ioana
mamica fericita de
Lucas 18.01.2009
http://www.foto-la.de/Lucas/
ariya spune:
Salutareeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!Din cate am apucat sa citesc in cap asta,sunteti toate bine,in principiu....
La multi ani tuturor licuricilor si multumim pt urarile voastre!

Ce sa va spun?noi papam dimineata fructute,mere,pere,piersici rase de mine si mancate cu brio de boier.La pranz ii fac piure din dovlecel,cartof,morcov,pastarnac,rosioara,piept de pui,la care adaugam o lingurita de ulei de masline...de sapt asta mai adaugam broccoli,spanac,salata,la supica si un sfert de galbenus de ou,de 2 ori pe sapt pana ajungem incetisor la un galbenus intreg...Avem 10,100kg,deci nu ne capatam nici cereale ,nici branzica,nici iaurtele,doar tzatzica de mamica...pediatra noastra - care e si nutritionista-ne-a spus ca batem pasul pe loc cu introducerea altor alimente pt ca,pana acum ,e perfect asa,iar boierul este un spectacol de bebelus!noaptea doarme de la 23,30 la 5 cand suge in pat ,langa noi,apoi doarme pana la 9-9,30,cand se scoala,discutam si papam fructute...cam asta e...rabdarea mea se duce naibii pt ca stam la o masa cam juma de ora,ca,pana deschidem gura,pana sugem papica,pana inghitim,trece timpul,dar mananca tot-cam180-200g de fructe si tot cam asa,de legume
in alta ordine de idei,Amedeo si-a scos ghipsul si face kineto de 3 ori pe sapt si asa am programat o megavacanta,incepand cu 22august.placam in grecia,stam 10 zile,iar,de acolo,trecem in italia,mergem la socrii mei la adriatica,apoi pe lago di garda,la gardaland,un parc de distractii pt copii si adulti,stil disneyland,la scara mai mica...
eu sunt obosita,precum hotii de cai ,cu 3 copii non stop pe cap,fara nimeni care sa mi-i ia si mie macar 2 ore sa ma odihnesc...sotul meu pleaca dimineata si vine seara...rahat de viata!
Miguel tzipa la sophie de mi-a spart timpanele!Ajutooooor!
o sa mai scriu cand pot ,dar ma gandesc la voi tot timpul!va pup
amedeo 11ani,annamaria 7 ani,miguel adriano 27/01/2009
sunt o mama implinita!