Recuperare diploma dupa 12 ani !!!
Stie cineva care este procedura in cazul in care nu mi-am ridicat diploma pentru Psiho-Pedagogia facuta in facultate acum 12 ani si vreau sa o recuperez acum??? Se mai poate ???
Este vorba de ASE - Bucuresti (Fac. de Comert).
Multumiri anticipate,
g
Raspunsuri
blackgirl0 spune:
Da, se poate! Trebuie sa mergi cu o cerere la secretariatul facultatii, eventul copie certificat de nastere/carte de identitate (desi mie nu mi-a trebuit asa ceva cand m-am dus sa scot diploma mamei dupa 30 de ani de la terminarea facultatii). Si in cateva zile (la mine 3) am avut si diploma.
geniest spune:
wow !!! Se poate !!! Multumesc frumos pentru info. Probabil ca platesc si vreo taxa, ceva.....never mind...
ang3lt0uch spune:
daca tot e vb de diplome pierdute
Eu mi-am pierdut diploma de bacalaureat. Nu este la facultate, am luat-o de acolo sigur 100%. cred ca am ratacit-o in mutarile mele... Mi-o mai dau aia de la liceu, au vro copie ceva? Sau daca e pierduta pierduta ramane?
Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007)
Suparici de 2 ani
Poze NOI cu...noi:)
Poze cu ingerasul mic
oana_n spune:
ang3lt0uch poti obtine un duplicat dupa ea. Insa intai trebuie sa mergi la liceul unde ai dat bac-ul ca sa iti dea nr de inregistrare de pe diploma pierduta. Cu nr respectiv tre sa mergi la Monitorul Oficial sa o declari pierduta. Si dupa ce apare in Monitorul Oficial, mergi cu un exemplar de Monitor la liceu iar, faci cerere si iti elibereaza un duplicat.
ileana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui geniest Stie cineva care este procedura in cazul in care nu mi-am ridicat diploma pentru Psiho-Pedagogia facuta in facultate acum 12 ani si vreau sa o recuperez acum??? Se mai poate ??? Este vorba de ASE - Bucuresti (Fac. de Comert). Multumiri anticipate, g |
Ce "diploma"? Nu se elibera o simpla adeverinta? Nu la asta te referi?
geniest spune:
Sa-ti zic sincer....nu stiu. Orice ar fi diploma/adeverinta/hartie chioara vreau sa o recuperez ca in vremurile tulburi pe care le traversam....s-ar putea sa am nevoie de ea...
ang3lt0uch spune:
Multumesc Oana. O sa fac asa, chiar daca nu iti mai cere mai nimeni pe cea de BAc daca ai de la facultate, dar ca sa fie acolo, ptr mine macar![]()
Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007)
Suparici de 2 ani
Poze NOI cu...noi:)
Poze cu ingerasul mic
ileana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui geniest Sa-ti zic sincer....nu stiu. Orice ar fi diploma/adeverinta/hartie chioara vreau sa o recuperez ca in vremurile tulburi pe care le traversam....s-ar putea sa am nevoie de ea... |
Asta-ti zic, ca eu am doar o adeverinta ( din aceeasi perioada)...si pt. aia e mai simplu..
Cand o ceri, ti-o elibereaza...