Prietenie la plesneala *62* Campania continua!
Raspunsuri - Pagina 3
misha71 spune:
Ce-ati zice de capitolul urmator sa-l facem in versuri, ca vad ca incet incet, diarux a scos poiatele din noi
(io habar n-aveam ce veleitati am
)
NEATA GASCA ZABAUCA!!!!!!!!!
pentr toata lumea!!!!!!!
mariussimiuc bine ai revenit!
si sa nu mai dispari asa ca vin cu
dupa tine! ![]()
Drum bun, licurici iubit! 
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
Misha mami fericita de
Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
misha71 spune:
Ia puneti-va neuronii la contributie ![]()
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=140330
Drum bun, licurici iubit! 
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
Misha mami fericita de
Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
mari_paun spune:
buna dimineata!
am lisptit in we asta...a fot cumplit de cald, acum e racotica si bineeeeeee, va doresc o saptamana racoroasa si minunata...
beau
cu voi!
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
Mari, mami de Ema
Delphinas spune:
vai de mine si de mine....va lasa omu in liniste si gaseste dezmat curat. nu se mai poate asa.
neata rimatelor.
misha multam mult de
si de capitol nou.
daca va decideti sa faceti capitolul urmator in rime, versuri si alte ceva...eu zic de pe acum absent...nu le am la asa ceva. v-am zis ca nu mi-s poeata...ci doar o beata femeie neconjugata.
si daca tot vorbirati de push up-uri, si-a luat max un slip...fereasca-ma sfantu ce patesc cu el pe plaja daca il scap cu el. o sa faca ravagii cu el.
ma duc sa mai orbecaiesc pe ici pe colo sa vedem ce s-a mai scris
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
aidaciolac spune:
dragelor si o saptamana frumoasa sa aveti 
Aida ... 33+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
mihaela77O spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui misha71 Ce-ati zice de capitolul urmator sa-l facem in versuri, ca vad ca incet incet, diarux a scos poiatele din noi )NEATA GASCA ZABAUCA!!!!!!!!! pentr toata lumea!!!!!!!mariussimiuc bine ai revenit! si sa nu mai dispari asa ca vin cu dupa tine! **************************************************************** Drum bun, licurici iubit! ![]() www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!! Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)![]() |
mishule,multam de cafea,dar bag de seama ca in capitolul urmator vrei sa te conversezi,doar cu diarux....subtil mod de a ne spune...

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA
DE
ANDREEA(03.04.1997) SI
MIHAITA(25.09.2003)Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
Delphinas spune:
aida o saptaman frumoasa si tie 
mihaleo si oana se inscrie la versuri. las ca ne facem noi capitol numai pt noi
astea care nu ne iasa verusrile ![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui misha71 mariussimiuc bine ai revenit! si sa nu mai dispari asa ca vin cu dupa tine! |
Numa sa nu dai prea tare,ca stii ca-s nevricoasa.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=9" target="_blank">Am si eu ratusca mea (mar1 si mar2)
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
kay spune:
neatzaaa si de la nooooi

s-au trezit copiii mei de dimineata si cand al mare a trebuit sa plece la treburi au trezit si printesa adormita (eu
) asa ca sunt fresh si ready 2 party
aseara auzeam cu ambele urechi, azi nema. aseara S avea febra si muci. acum are doar muci. ta-su e si ala pe muchie, mama si ea... asa ca suntem bine ![]()
aaa, nu v-am zis ca fratele meu (ala sexy, Noie
) e student la comunicare si relatii publice
de aproximativ 1 saptamana. a mai dat el si la FJSC, da cica nu-i place ca sunt "comunisti".... de altfel el e la Peninsula, la concert Prodigy... asa ca sa intelegem cat il intereseaza de Jurnalism....
hai v-am pupat, mi-am baut cafeaua cu voi, acum e timpul sa mut iar mobila prin casa.
p.s. auziti la barbat. il rog sa o tina pe S ca sa o aspir. si o tine ce o tine si de-odata zice : auzi, nu vrei sa gasim o asistenta care sa o tina? ca mie mi se face putin rau... ?!?!?1 POFTIM? sa nu-l bat?
v-am pupat apasat !
************************************************************************************
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
kariguld spune:
hallo.............
URRRRAAA!!!! o sa am vacanta, o sa am vacanta..........
si plec......ma duc....pe marte, venus , afrodita...
gata cu scoala, inca o saptamna....acus m-au sunat de la scole sa-mi spuna. 

si imi iau vacanta si de la bucatarie si de la aspirator si de la barbati si de la copii.....si nu dau le nimeni din vacanta mea, SIC! 

dau baeram!
asa, sa revin la realitate... multam de cafea....sa va dau si eu, una nemteasca, 

fara prajituri ca sunteti la dieta.
o saptamana excelenta sa aveti!
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!