Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (76)
Raspunsuri - Pagina 18
dilaural spune:
Buna dimineata si de la noi...
In curand plec sa ma intalnesc cu medicul anestezist... am vazut pe net ca mi-au iesit si rezultatele de la analize...
Mai fetelor... de ce iese fibrinogenul asa mare??? Parca va auzisem si pe voi cu asta?!?!? Ma lamureste cineva?
Voi unde ati gasit lanolina pura de care ziceati? Eu ma dau cam de 5-6 saptamani cu garmastan in fiecare seara. La mine sfarcurile sunt formate de la prima nastere cu toate ca nu am alaptat mult... Si acum daca am dat mereu cu crema, vad ca nu sunt asa sensibile la atingere... sper sa ma ajute...
Pup fetele si bebeii!!!
Dilaural cu Andreea Eliza (11.06.2006) si 38 sapt. Daria Ioana
AMR - 4 zile
danielle02 spune:
`neata fetele
bibuga,nu stiu exact exact cum e cu testul ala de sange din calcai.dupa cum mi=a explicat moasa,se face testul pt vreo 5 boli rare de tot la bebe.
aici se face daca vrei,daca nu,nu.
eu l-am facut la fata ca sa fiu sigura ca nu are nimic,si Ebonee la facut.
cunosc senzatia de sfarcuri dureroase rau de tot,stiam ca trebe sa treaca in 7-10 zile cel mult,pana se obisnuieste bebe si noi.
am fugit,s-a trezit micuta
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
pozici
danielle02 spune:
hai bebe de noce!!!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
pozici
Alex@Sara spune:
pt bebe de Noce,sa vina repede si sa nu o chinuie pe mami
Vad ca alte zmeurici nu sunt anuntate nici ca au aparut nici ca sunt pe vineeeeeeee,dar le bagam si lor niste .
Noi suntem inca la oferta 2 in 1 ,vad ca inca nu da semne ca ar vrea afara,desi maine am atinge DPN-ul.daca nu apare pana sambata,ii facem o vizita lui nenea dr sa ne vada.
Fetelor cu alaptatul le zic sa nu se mai streseze ca bebe nu are ce papa(sunt fffff rare cazurile astea)daca ia bine in greutate si uda scutecele corespunzatoare.Si nicio pompa-pompita nu e mai buna decat gurita flamanda a lui bebe,el stoarce cel mai bine si in acelasi timp stimuleaza productia,asa ca mufatii la cerere,acum e si setica si e mai buna tzitzi decat apica,sau ceiutul.Noi pana pe la 6 luni si ceva nici nu am stiut de apa sau ceai,tzitzi cand-cat vrea,si am prins mai-august super caldurile de anul trecut.
Gata,ma trage d-soara de chicioare ca vrea sa dansam trebuie sa ma exeut.Pupci tuturor,am s ao anunt pe micaalsa daca cumva se intampla sa apara d-soara noastra.
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
39sapt+
pooh spune:
Neata si de la noi!!!!!A adormit bb,sper sa-l tina macar 30 de minAzi ma simt ca o vacuta...doar alaptez....ma dezbrac/ma imbrac intre 2 ture,fug sa ma spal,iar alaptez,fug sa-mi spal dintii,iar scot sanulAseara in timp ce papa,iar crize de plansete,ca venea prea mult laptic si nu reusea sa-l inghita....asa ca am pus pompa in functiune si intre doua ture de alaptat si urlat ma si mulgeamIncerc sa citesc ce ati scris si revin.....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
eumada spune:
neatza
Fetelor eu stiam totusi ca nasterea peste termen nu e asa de buna in sensul ca placenta nu-si mai face treaba si incepe sa priveze fatul de nutrientii necesari...lichidul amniotic nu se mai improspateaza si se umple de meconiu si altele...deci nu e bine pentru copil....acu` nu stiu ce s mai cred...unii medici spun ca de fapt 42 de saptamani sunt 40 altii ca 38-39 e cel mai bine.....etc....etc....
probabil saptaman viitoare la sfarsit o sa-mi vad si eu minunea....doamne ajuta sa fie sanatoasa...
Madalina s37Eva-Maria
AMR 12 ZILE
eumada spune:
AM SCHIMBAT SAPTAMANAAAAAAAAAAAAA
AZI SUNTEM IN 37 SAPTAMANI............
Madalina s37Eva-Maria
AMR 12 ZILE
matcha-oana spune:
fetelor ,ajutor,am nevvoie mare.
bebe meu ,plange ,se screme parca,se inroseste ,eu cred ca are colici.
am fost sa intreb la medic sa imi dea ceva si spre surprinderea mea,ica nu exista asa ceva aici,ca de unde stiu eu xca il doare burtica pe bebe.offf toate tariile cu chestiile lor,deci nu au ceai aici de colici.
pana la urma am primit de la cineva un ceai ii spune humana ceai de fenicul cu chimen.
e bun?
problema este ca nu scrie in romaneste si nu inteleg cum se da la bebe.
cati ml ii dau?cand ii dau ,de cate ori pe zi ii dau?
daca ii dau ceai ii m-ai dau si lapte?
va rog s aimi explicati si mie ca sincer nu am la cine apela decat la voi.
aa am primit si ser fiziologic pt ochisorii lui plin de urdori.
il sterg cu le la ochisori ,nu?nu pun picaturi.
leon
noce spune:
Fetelor, am dat pe la aspirante si am citit ca a nascut Criss_2081, prin cezariana, un baietel care se numeste Ioan. Data nasterii cred ca e 27 iulie, dar nu-s 100% sigura. Ea avea DPN 2 august, deci a nascut la 39s, daca am calculat bine. Poate intra ea si ne spune mai multe.
Felicitari, Cristina! Bine ai venit pe lume bb Ioan!
Cristina a ramas insarcinata dupa ce s-a rugat la Sfantul Nectarie, deci Ioan este o minune a Sfantului.
Iar eu va multumesc pentru agitate . Sper sa apara bb Filip cat mai curand.
Eumada, sarcina e considerata la termen, fara pericol, pana in s42. Si eu sunt nascuta tot in s42. Eu merg diseara la echo sa vad cum sta bb acolo ca sa ne asiguram ca putem sa mai asteptam. Imi pun toata speranta in Dumnezeu si ma rog sa fie bb bine, sa se nasca sanatos, la vremea potrivita pentru el.
41 Filip
dpn 20/25 iulie
Minunea Sfantului Nectarie
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png