Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (76)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns badurox spune:

A, si nu stie nimeni nik de coccorina? A disparut...

37 de saptamani, mamica de Iris Ana-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matcha-oana spune:

noce cu intepaturiile pe jos,asa am avut eu inainte sa nasc,ma vaitam mereu,asa ca fi atenta ca trebuie sa apara


leon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steadya spune:

Alina si al meu sot tot pe 11 este nascut...insa la mine sansele sa se nasca zmeuricu' atunci sunt f. reduse - mai am pana la termen - desi tare as vrea sa iasa leut ca tatal lui, tatal meu, unchiul meu ...adica in gasca serioasa de lei!
in rest noi ne laudam cu neuroni putini tare...azi am numarat al 3-lea drum la magazinul Mothercare din Dorobanti evident puternic hotarata sa mai achizitionez niste necesare si acelasi final diferenta de preturi nu ma lasa sa ma induplec sa cumpar pe loc de aici...iarf drum intors acasa cu plasa goala, iar comanda pe net, iar asteptare...deh nu o sa ma invat minte niciodata si nici nu o sa pot pricepe de ce trebuie sa platesc dublu fata de cetateanul britanic pe aceleasi lucruri
cu produsele farmaceutice cel putin am incheiat azi lista, mai am ceva cosmeticale pentru mine la spital si gata: ma apuc de bagaje
apropos de dureri/intepaturi am experimentat si eu ieri presiune dureroasa inghinala, de fiecare data cand ma ridicam din pat/ de pe scaun iar senzatia de pi' o am mult mai frecventa- volumul insa e mic...(ce bine suna ac. ultima constatare) oare nu mai e mult?! dar burtica inca nu mi s-a lasat...



Adya 35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theea spune:

Buna ziua si bun venit noilor zmeurele si mult laptic mamicilor.

Noi suntem bine duminica o sa avem si noi 37 de saptamani deci bebe poate veni si eu inca nu stiu ce sunt alea contractii e normal sau sunt eu prea nesimtita si nu simt?????

Am fost si noi luni la control si se pare ca bebe e mai mare cu o saptamana in rest nu ne-a zis nimic .Noi inca nu ne-am hotarat la nume si nici nasi nu avem si nici carut nu stiu ce asteptam .In schimb i-am luat la hainute cred ca si daca mai fac inca 2 fete nu apuca sa le imbrace pe toate dar sunt asa de frumoase ca nu ma pot abtine.

Ce mai faceti de mancare cine vine cu idei ca eu nu mai am nici o idee .Ma duc sa incerc sa mai gasesc un pic de loc pt lucrurile bebelinei.

si nasteri usoare

36+

cezara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

Hop si noi,ne cerem scuze de absenta dar pc-ul nu mai merge,acum suntem la birou cu toata gasca, ne chinuim cu colicii , nu sunt f agresivi dar suficient cat sa disper ca nu stiu cum sa-l lininstesc, maraie se screme si mai baga si cate un tignal.Am senzatia ca nu se satura la san ca cere sa manance din juma in juma de ora,nu mereu dar .....azi e o zi proasta de exemplu...s-a trezit pe la 3.30am si de atunci maraie intruna si cere la san cu tot infacolul nostru tot ne doare burtica.






Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

Felicitari noilor zmeurici si mamici







Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Citat:
citat din mesajul lui theea
...
Ce mai faceti de mancare cine vine cu idei ca eu nu mai am nici o idee .Ma duc sa incerc sa mai gasesc un pic de loc pt lucrurile bebelinei.

si nasteri usoare

36+

cezara


Io am muncit azi ca o apucata... sper sa nu ma apuce nimic

Am facut curat in dulapuri si am pus deoparte hainele de gravida mai grosute (dupa cum ziceam mai devreme), am calcat ultimele haine subtiri de bebe (mai am un sac de haine mai grosute dar le-am lasat pt alta data), am calcat lenjeria de pat, batistute, prosopele, etc., am sapalat 2 masini de rufe si le-am intins...

Si... finally... am facut de mancare: salata de vinete si mancarica de vinete... sotul meu e fan vinete... Daca ma mai gandeam putin faceam si un compot de vinete si era masa gata...

Acum stau si astept sa vina sotul si fetita... Poate il induplec dupa ce mancam sa mergem putin in parculet ca tare am chef sa ies!

Dilaural cu Andreea Eliza (11.06.2006) si 38 sapt. Daria Ioana
AMR - 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:


aseara i-am dat lui Edi gripe water si a dormit copilul meu...fara urlete, si alte chestii...s-a trezit doar la alaptat. sa vedem cum e astazi, Infacolul e apa de ploaie pt. noi.
Eu m-am trezit tarziu...mi-a luat sorella bebele de dim. si m-a lasat sa dorm pana l-am alaptat la ora 11. de atunci am plecat la mall la stricat bani.Noroc ca e camera de alaptat in mall si i-am dat laptic bebeului. am luat pe Marco de la gradi si la cumparaturi in Real.

Cornelia dormeam dusa...chit ca la ora 1 m-am trezit la alaptat...o ora a fost ceva de vis.
ce zi infernala ai avut...macar e mama ta sa te ajute.
Nu stiu ce sa zic de menstruatie...nu e micul ciclu? si mie mi-a venit dupa 2 luni si alaptam. acum am avut pauza 2 zile..nu au mai curs lohiile si ieri s-a pornit iar..rosuu. sincer nu stiu daca sunt lohiile sau ciclu...mic sau normal. cred ca din cauza oboselii, naiba stie.
Motana scot 100 ml cam in 5-10 min. maxim. cat timp bb papa la celalat san. daca nu ma pompez atunci...laptele se duce si nu mai scot mare lucru.
gemuri? no way. mai nou nici mancare nu mai fac....
noi stam cate 2 ore si ceva...de abia il iau pe Marco din parc. macar bb doarme in carucior, eu mai povestesc cu amicele.tare-mi place.
la baita eu il tin pe mana mea...pe burta ii place, pot sa-i dau cu apa peste fatza ca nu se plange. cand il intorc pe spate ii e cam frica si intinde manutele sa se prinda de ceva. e prea mic pt. suportul pe care-l am...asa ca tot asa-l spalam momentan.....
matcha-oana asa-asa. ai adormit si nu ai auzit usa. ce atatea vizite? te cred ca nu ti-e usor....

fug ca plange si toata gasca e la birou la sot, jos.
revin....

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Alinutza uite ca ai ajuns la termen....
mQQm super info despre laptic...habar n-aveam cat e voie sa stea afara/frigi. la congelator asa e, se mai distrug din calitati, dar tot e mai ok decat formula.
Nici eu nu stiu cum rezist in ritmul asta...sper sa nu clachez.
mamagiuliei multumim de info. de ce le tine asa mult in maternitate?
Patricia usor nu este cu 2 copii si fara ajutor.dar ne descurcam noi.
Eumada eu n-am avut energie...chef de curatenie, de pregatit cuibul...nimic. nici nu speram sa nasc...nu mai zic ca nu vroiam...
Nico23 felicitari mamico! sa ai parte de un bb cumintel si papacios!
Noce incet-incet vine bb. hai ca mult nu mai este daca ai pierdut dopul.
Danielle eu mai am burtica....si inca vreo 3 kg pana la cele cu care am intrat in sarcina. dar vreau sa pierd mai multe. sa vedem cat si cum reusesc. caci papa bine, ca sa am laptic...dar vad ca si slabesc.
Alina imi pare rau ca nu te simti ok. hai ca intri in linie dreapta.
Ce bunataturi? de vrei 3 zile nu am mai gatit nimic...nu mai am energie pt. asa ceva.
Muffi eu le spal manual cu det. de vase, clatesc bine, dupa care le sterilizez cu solutie, la rece. nu am sterilizator.
Theea lasa ca veti cumpara carucior, vin si nasii. cu hainutele e drept ca e mai usor...si pt. fetitze sunt mumoase rau si multe.
Meleea nasol cu colicii. Nici noua nu ne merge cu Infacol. mai bine cu sab Simplex, sau cu Gripe water.

gata, am terminat de citit.
Bb a adormit, fug sa-mi spal pompa si restul accesoriilor.


_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nico29_79 spune:

Buna fetelor!

Steadya nu am fost inca la spital, sper sa ajung zilele urmatoare, dar doc mi-a zis ca atunci cand ne internam se ocupa de rezervare, nu se face rezervare dinainte..poate celelalte fete ne lamuresc si pe noi totusi

Noce la penultima consultatie mi-a spus doc ca am col scurtat si dilatat, de aici concluzia ca poate veni bebe mai devreme ..O sa nasc un baietel, cel putin asa au zis ecografiile:)...Mai ai si tu foarte putin si nasti, iti doresc o nastere usoara si sa ai un bebe sanatos si mancacios

De vreo ora am niste junghiuri, sageti in burtica jos, oare sa fie si la mine aproape?

Nasteri usoare fetelor care se pregatesc zilele astea

http://s557.photobucket.com/albums/ss19/Nico29_79/

AMR 14 zile

Mergi la inceput