Gravidute si mamici de Constanta (63)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Ellanik,eu le-am facut pe ambele ,dar DT corelat cu echografia de pliu nucal (se face echo la care se fac anumite masuratori,apoi a doua zi se recolteaza sangele pt DT) este mult mai relevant decat TT; daca apar valori anormale la translucenta nucala si/sau la DT,valoarea diagnostica e mai insemnata pe cand TT are numai valoare prognostica.
Mamacita,si acum e mai bine buba? Matei trebuie sa recunosc ca e un curajos,pe cand eu... Cred ca de la cezariana am devenit asa fricoasa si sensibila...

Am fost azi la Euromaterna la prietena mea Criss_2081.Am ramas placut impresionata,totul nou,frumos si curat.Parca esti la hotel,nu la spital. Ea este bine,asteapta sa vina lapticul, bebele e mic si dragut,parca am uitat cum e sa tii un bebe asa mic in brate; al meu e mareeee acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

Ellanik ce pot sa-ti spun eu este experienta prin care am trecut fiind insarcinata. Atunci cand am avut aceeasi intrebare d-na dr L a zis ca fiind la o varsta acceptabila (nici f.tanara dar nici spre 35 de ani) sa incerc DT urmand ca rezultatele sa dicteze mai departe.
DT imi amintesc il cerea sa-l fac pana in 13 sapt si 4 zile.
A iesit f. bine deci nu am inaintat in teste. Sunt totusi gravidutze care le-au facut pe amandoua indiferent de situatie.

Completand Listuta pentru vineri (aceeasi ordine aleatorie)

RoxanaLucia
Ina
Crisis
Angie
Dandusa
Mamacita (.....?)
Adina
Doc
et moi
Care mai pofteste, care mai doreste.... (ajung sa strig ca omu' de la masina de inghetata)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

AndreB,uite ce am gasit despre infectia cu e coli...m-am gandit ca poate te ajuta cu ceva:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67614

sanatate multa lui matei!

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocutza spune:

Salut mamici, burtici si pitici!!!

Multumim de urarile de LA MULTI ANI!!!
Si mersi de informatiile despre alergologi......am fost la Antohi...si sunt multumita.....Adica mia dat 2 luni moldamin printre altele, si sunt fericita ....ff tare.....

Aici avem poze de la minipetrecerea de 1 An http://family.webshots.com/album/573778137wMksUn. Trebuia sa fie o megapetrecere cu mot dar pt ca tati ne-a facut o megasurpriza si a plecat in voiaj dupa numa' o luna de stat acasa ne-am reorganizat si vedeti in poze ce a iesit.

Eu momentan am o fata lunga si trista .....dar observ ca voi va distrati de minune ceea ce e foarte bine.

seara buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

Multumesc pntru preocupare Mihaela!

Am tot citit de-alungul anului (caci uite se implineste un an de cand ne luptam cu asa) toate forumurile, articolele in ro, fr. engl, spaniol. ger. cum am gasit, cum s-a putut.
Dupa ce tratam infectia o sa mearga la Bucuresti pentru o noua ecografie, consult si apoi tratament cu Uro-vaxom. Incerc sa evit pe cat posibil imagistica radiologica. Este mult prea invaziva cu radiografii multiple, brrrrr....
Am citit ca multa lume (copilasi mai ales) a scapat cu acest imunostimulator specific al tractului urinar. Prefer sa-i fac cure si sa-i acidific urina periodic decat sa-l condam la riscuri mari (cancer, impotenta)atunci cand va fi mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

AndreB,Irina va multumesc.Asa ma gandisem si eu ca oricum masuratoarea pliului nucal este importanta si elocventa.Chiar nu vreau sa ma stresez cu niciun test si sa-l mai fac si pe bb sa sufere.Ca sa nu va spun ca mi-a trecut prin cap sa nu fac niciunul.Dar o sa zica d-na Lutescu ca sunt sucita-oricum stie ca sunt sucita din vrej la cat sunt de disperata cu sarcina. Va multumesc din nou!

8+
Eu si bebe il iubim pe tati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

ellanik, eu nu am facut nici unul dintre teste, doar morfologia de 12 sapt (pliu nucal, piramida nazala etc)

cum TT stiam ca are valoare statistica, nu de diagnostic, si cum eu nu ma incadram in categoria de risc (varsta, antecedente etc) si cum nu m-as fi simtit in stare sa fac ceva, si daca imi spunea ca ar fi nasol... mi-am facut griji ce nume sa-i pun decat sa masor sansele pe care le-ar avea sa fie ceva in neregula...

mocutza, acuma ma pun pe poze...

later edit: mocutza, editeaza mesajul si scoate punctul de la finalul linkului, ca asa nu merge...
dar asta http://family.webshots.com/photo/2450944720103835853TfKUpr e tare faina... La multi ani motzata mica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

salut!
un sincer "la multi ani !!!" andreea, multa sanatate, toate urarile de bine, pace sufleteasca si impliniri.

p.s. m-as inscrie si eu in listutza ta de vineri, insa nu stiu exact daca maine sau vineri mergem din nou la circ (copii nostri asta vor..."telegodola si tirc")...depinde de programul sotului meu...oricum, iti/va urez petrecere frumoasa si azi la cina romantica si maine la del mar.

toate cele bune...

edit: un dar muzical din partea mea pentru o artista ca tine...
http://www.youtube.com/watch?v=XEEaLM6GrY8&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonasima spune:

La multi ani, Andreea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonasima spune:

Cateva poze din vacanta noastra http://community.webshots.com/slideshow/573802875zIsApb

Mergi la inceput