Gravidute si mamici de Constanta (63)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

Doc, imi pare rau pentru cele intamplate prietenei. Din pacate aceste intamplari(si cele tragice) reprezinta de asemenea viata, prin care suntem nevoiti sa trecem, noi oamenii. Cred mult in faptul ca fiecare are karma lui/destinul si nimic nu se petrece fara motiv, poate spre usurarea suferintei acelui suflet chinuit.

DanaAlex, daca ai revenit sa "poluezi" spatiul public cu vendete personale (vezi Doc)- -si de data aceasta nu am sa fac nici o trimitere la fraza direct, pentru ca nu e necesar, absolut tot ce ai scris de cand s-a deschis acest capitol a fost virulent si rautacios la adresa unei persoane care s-a exprimat in ceea ce te priveste, pozitiv, constructiv-- eu personal te invit sa-ti reconsideri pozitia si sa renunti la asa ceva. Descarca-te in privat, pe blog (a propos fa-ti unul daca simti nevoia atat de acut) sau pe alte cai confidentiale.
Bubu legat de lucrusoare de bebe, e dificil de indicat ceva anume, fiecare dintre noi a cumparat pe considerente a ceea ce a cunoscut\avut incredere la momentul respectiv. Eu am cumparat mai mult de pe site-uri, adica on-line cu ramburs la usa (nu intotdeauna cel mai ieftin dar totusi acceptabil calitate\pret) din lipsa de timp (majoritatea lor achizitionate dupa ce s-a nascut copilul si in concluzie nu aveam pe cine lasa acasa). Daca te intereseaza anunta-ma pe un pm sa-ti trimit link-uri utile in aceasta directie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela79 spune:

Tania, fetele tale sunt o minune. N-am stiut ca ai fete asa mari si frumoase. Sa fiti sanatosi si sa va bucurati unii de altii pana la adanci batraneti.
Adina, foarte frumoase pozele de la petrecerea ta. Si faza cu rujul a fost tare haioasa.
Maria mea e plina de bube de la o alegie. Am dus-o la pediatra, nu se stie de la ce nu ne-a dat mai nimic si bubele apar in continuare. Eu ii tin regim, o dau cu fenistil si solutie mentolata pe ele, dar degeaba. Sambata plec la munte si sper sa nu am probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Citat:
citat din mesajul lui AndreB
........................
DanaAlex, daca ai revenit sa "poluezi" spatiul public cu vendete personale (vezi Doc[/b])- -si de data aceasta nu am sa fac nici o trimitere la fraza direct, pentru ca nu e necesar, absolut tot ce ai scris de cand s-a deschis acest capitol a fost virulent si rautacios la adresa unei persoane care s-a exprimat in ceea ce te priveste, pozitiv, constructiv-- eu personal te invit sa-ti reconsideri pozitia si sa renunti la asa ceva. Descarca-te in privat, pe blog (a propos fa-ti unul daca simti nevoia atat de acut) sau pe alte cai confidentiale.
.................

Mama lui Matei (5 nov. 2007)

My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/

Matei la fotograf
http://community.webshots.com/slideshow/573284799CcJsPL

http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]

andreb...ce ai tu cu mine personal?....de ce nu faci tu in modul privat discutia despre acest subiect?...ca sa-ti raspund pe aceasi cale...privat si sa scutim pe restul colegelor de a citi discutii care nu au legatura cu subiectul acestui topic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Tania,niste printese fetele tale,atat de diferite fizic,dar fiecare superba in felul ei,m-au incantat.Si ce pozitii de fotomodel,n-ai fi zis de la o premianta ca Anduta,eu eram o premianta(zisa si tocilara,desi nu mi-a placut niciodata sa tocesc,dar cu asta m-am ales)tare bleaga.
AndreB,invitatia este feminista, mixta,cu sau fara copii?Cocktail party nu prea miroase a copii prin preajma.Please,lamureste-ma!La Cris am inteles,e cu copii,ceea ce noua ne-ar prinde bine,daca se pune Alex pe picioare,ca sambata l-a prins aerul conditionat in masina si e mucios,fara alte simptome,dar chiar si asa ma feresc de reuniuni,nu vreau sa planga nici o mamica din cauza mea...Dat fiind insa ca este ziua ta,cred ca frumos ar fi sa ne prezentam la aniversare,multumindu-i Cristinei si asteptand sa repete seara de filme
docdecap,intre asemenea tragedii traiesc la spital,poate asta m-a intarit sau mi-a construit o carapace,caci eu una,daca m-as implica emotional in toate dramele cu care intru in contact direct,m-as topi ca o lumanre in cateva zile...Si eu am aceeasi conceptie,ca si andreB,nimic nu este intamplator,totul este bine intretesut intr-un tablou mult prea gigant si abstract pentru mintile noastre...Daca este sa se intample,pot sa fie doctorii supertitrati si talentati,tot se intampla;peste tot in lume apar asemenea cazuri(ce,Michael Jackson n-avea medic competent?;chiar sunt curioasa daca se va dovedi crima,ca tipul era depresiv cat cuprinde,mare pacat).
Mirela,numai aplicatii locale,nimic pe gurita,un Claritine ceva?
Au,era sa uit,"La multi ani!"andreea Alessia,sa fii norocoasa,sanayoasa,frumoasa si desteapta!
Bubu,din aceeasi cauza ca si AndreB nu am sarit sa-ti recomand un magazin,caci eu sunt fana inraita deja a shoppingului virtual,imi salveaza enorm de mult timp.
Acestea fiind zise,ma duc sa ma bucur de uriasul colet pe care mi l-am facut cadou asta-seara,sa vad ce vine,ce returnez,am apucat sa probez o rochita si un pantalon,deosebite,dar apoi a urmat linistea pentru adormirea piticilor de catre sot)facem cu randul).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

A,Ina,sotul Roxanei ti-a raspuns la obiect despre subluxatii/luxatii.Sanatate si feriti-va de peripetii!
Andicu,poti sa scoti capsorul din butoiul cu cep de Xanax sa-mi trimit si mie o oferta de excursie,undeva in jur de o saptamana,doi adulti+doi copii mici,caci vine luna august cand este concediul meu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

fetelor, multumesc pentru gandurile bune.

mamacita, te inteleg, sunt si eu profesional 'in carapace', dar tot trebuie sa descarci undeva, caci si profesional iti ajung unele la suflet, si nu le poti duce dupa tine... de-aia in psihoterapie exista supervizarea, care are exact rolul acesta.
dar cand ti se intampla atat de aproape, pui carapacea, functioneaza o vreme, dar imi e prietena foarte buna din facultate, si imi e tare draga si ma doare sa o stiu asa, nici nu indraznesc sa imi imaginez durerea ei in dimensiunile reale. mai punem in functiune cate un mecanism de aparare, ca doar de-aia ni le-am creat...

mirela, da, chiar, nimic pe gurita? nimic in alimentatie nou si neobisnuit? ooff, dar sper sa nu va strice vacanta!

andre, io ma bag. cocktail sau nu, malu' marii sau al lacului, ce-o fi, cum o fi. rezolv eu cu tati

mai, sigur mai vroiam sa mai spun la cineva ceva, cred ca din capitolul trecut, citesc in urma si revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui DanaAlex
p.s. intamplator, azi am citit capitolul 37...si acolo aveai o prietena careia sora incercase sa-si ia zilele....dumnezeule...ce incarcatura emotionala suporti.

Acest paragraf, total inocent imi aduce aminte de o perioada sumbra din viata mea cand cineva m-a intrebat: "fata da' tie mereu iti moare cate cineva?" asta dupa ce imi murise sora, ambii bunici, doua matusi, un prieten, etc in decurs de 8 luni si in fiecare sambata eram la inmormantare/paraspas/pomana si nu aveam timp/chef de altceva.
Asa ca Dana, desi stiu ca te vei supara pe mine, indraznesc sa iti spun ca un astfel de paragraf poate sa doara. Pe mine m-ar fi durut.
.....................................

Stiu ca vorbisem cu multe dintre voi sa veniti in seara asta la mine, dar datorita starii mele de spirit am preferat sa o las balta pentru ca sunt departe de o gazda ideala. Sper sa nu va suparati....

Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu73

Mihaela, l-am vazut pe Mihaita la mare cu colacul si mi-a placut, (ne-am cunoscut la mada). Iti doresc numai bine.

bubu,multumesc frumos...stiu ca ne-am cunoscut la mada si recunosc ca te-am mai citit la adoptii,asa ca iti doresc din tot sufletul sa reusiti!

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crisis81

Citat:
citat din mesajul lui DanaAlex
p.s. intamplator, azi am citit capitolul 37...si acolo aveai o prietena careia sora incercase sa-si ia zilele....dumnezeule...ce incarcatura emotionala suporti.

Acest paragraf, total inocent imi aduce aminte de o perioada sumbra din viata mea cand cineva m-a intrebat: "fata da' tie mereu iti moare cate cineva?" asta dupa ce imi murise sora, ambii bunici, doua matusi, un prieten, etc in decurs de 8 luni si in fiecare sambata eram la inmormantare/paraspas/pomana si nu aveam timp/chef de altceva.
Asa ca Dana, desi stiu ca te vei supara pe mine, indraznesc sa iti spun ca un astfel de paragraf poate sa doara. Pe mine m-ar fi durut.
.....................................

Stiu ca vorbisem cu multe dintre voi sa veniti in seara asta la mine, dar datorita starii mele de spirit am preferat sa o las balta pentru ca sunt departe de o gazda ideala. Sper sa nu va suparati....

Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

of,cris,prin ce ti-a fost dat sa treci...iti doresc multa putere!

Blogul lui Mihaita
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

tania,foarte frumoase pozele,dar protagonistele si mai si...multumesc din suflet!
AndreB,cum mai este matei?multa sanatate va doresc!
doc,multa putere prietenei tale....dumnezeu o va intari cu siguranta!

Blogul lui Mihaita
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput