Gravidute si mamici de Constanta (63)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Mamacita,ce ne-am potrivit cu Sanosanul si Penathenul ; asa ca detergentul nu poate fi decat Dermalin; asa e? Din pacate nu se mai gaseste si voi trece si eu tot pe Persil lichid.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Deci ca sa bantui cu folos va rog mumos sa ne povestiti in cele mai detaliate detalii-cum suna- cum e la spitalele particulare si daca stiti plusuri si minusuri.Na! Ca sa nu ziceti ca nu intru la voi.O sa va para rau!

8+
Eu si bebe il iubim pe tati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

[quote]citat din mesajul lui mav

crisis, te sustin. si nu mai vreau scandal.[/quote

salutare!!!

mav, e valabil si pentru tine raspunsul meu de mai sus pentru criss 81, ...e public forumul acesta si implicit topicul de fata.

toate cele bune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Citat:
citat din mesajul lui irina81

Mamacita,ce ne-am potrivit cu Sanosanul si Penathenul ; asa ca detergentul nu poate fi decat Dermalin; asa e? Din pacate nu se mai gaseste si voi trece si eu tot pe Persil lichid.

Irina , mamica lui Matei-Cristian (1.sept.2005) si a lui Teodor-Ioan(12 mar.2009)

Da,soro,uitasem!Dermalin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Este primul mesaj pe care-l scriu la acest subiect si sper sa nu fie si ultimul...
Constat cu mirare ca aici in loc sa se poarte discutii constructive se duc razboaie psihologice si sincer chiar nu va inteleg la ce va mai pierdeti timpul la acest subiect, poate doar daca nu v-ati facut din asta un scop.
Nu vreau sa judec pe nimeni, o faceti voi cu prea multa ura si nu ar trebui, pentru ca macar daca ati fi aruncat un ochi pe site-ul propus de DanaAlex in legatura cu iertarea ar fi trebuit sa intelegeti ceva.
Nu-i iau apararea Danei (poate sa o faca foarte bine si singura) dar atitudini precum cele avute de unele dintre voi in ultimul timp m-au facut sa ma intreb INCOTRO se indreapta acest topic.
Pe unele dintre voi v-am cunoscut in realite cand scriam la un alt subiect, sunteti persoane deosebite, cu unele mai pastrez legatura.
Este limpede ca nu poti sa ai afinitati cu toata lumea dar ceea ce observ eu este ca unele persoane chiar cauta scandalul si din acest motiv chiar si "Gasca de Constanta" nu mai e ce a fost. Acolo, fara ca disputele virtuale sa ia acesta amploare, persoane iubite si apreciate au refuzat sa mai scrie. Mare pacat! Chiar aveai ce invata de la Roxana, moderatoare in continuare pe DC, dar asta e o alta discutie.
Probabil ca va parea inoportuna acesta postare dar nu stiu cum de cineva care scrie pe un forum public isi poate permite sa interzica altcuiva sa isi expuna ideile unde si cum vrea, poate doar daca e moderator si o face in spiritul a ceea ce urmareste el.
Reveniti-va, scrieti aici doar daca va place si va simtiti bine, e un spatiu virtual unde avem loc toate, cu bune si rele.
Pe mine ma puteti goni de aici ca oricum imi e indiferent, dar inainte de a vedea paiul din ochiul celuilalt vedeti barna din ochiul vostru. Cam atat, deocamdata!

Ioana, si eu m-am bucurat pentru sarcina ta, si voiam sa-ti zic ca eu mi-am luat ghimbir proaspat in seara asta si maine dimi imi fac ceai (tot pentru greturi) si o sa-ti zic cum e.

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
noi
Bazar pentru Bogdan
Si ingerii au nevoie de ajutor
Finutzul Bogdan-Andrei
pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

mmacita, irina, la mne sanosan s-a lasat cu bubite... si luasem si o ditai butelie... o mai am si acum.

inital mustella, dupa am citit cate 3 tipuri de parabeni are, il spal cu nivea. asta dupa ce prima luna l-a spalat tat-su numai cu galbenus in baie de ceai, ca asa a zis doctora, iar el face ce e mai bun pentru copilul meu

ajungem tot la faimosul si etern-deprimantul "e dupa fiecare copil"...

la detergenti am spalat cu sano sensitive, fara enzime active biologic. sau cum s-o traduce in romaneste. si balsam dupa ceva vreme, si tot de la sano. cu astea noi n-am avut nici o belea.

hai noapte buna, vise frumoase, odihna placuta!

Mergi la inceput

Dana, eu sunt interesata de reteta de castraveti acri, daca vrei poate o scrii aici.

noi
Bazar pentru Bogdan
Finutzul Bogdan-Andrei
pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocutza spune:

Mai mamici mi-a luat o ora sa citesc 4 pagini.....cu disputele intinse pe atatea pagini......
Dana mi-au placut versurile din linq-ul postat..

Gravidute mie mi se facea greata inainte sa am senzatia de foame, si tare greu m-am prins.....Mancam des ca sa nu ma ia prin surprindere greata.....(fructe, grisine).
Doc parca ma invitai la plaja cu cateva pagini in urma.......mersi de invitatie dar momentan nu am voie sa ma expun la soare (adica pana la anul sigur nu ajung la plaja) .
Nu mai stiu cine intreba de lotiuni si sapunuri pt bebe dar eu am folosit cu succes \"sapunul fara sapun" Ducray.E un produs dermatologic ...17 lei.Recomandat de medicul dermatolog sa il folosesc muuuuuuuuuuult...

SEara placuta!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Citat:
citat din mesajul lui ADINUTZA
[
Ioana, si eu m-am bucurat pentru sarcina ta, si voiam sa-ti zic ca eu mi-am luat ghimbir proaspat in seara asta si maine dimi imi fac ceai (tot pentru greturi) si o sa-ti zic cum e.

noi
Bazar pentru Bogdan
Finutzul Bogdan-Andrei
pe DC

Sa inteleg ca esti si nu zici nica???ntzzz....

<<<Doar eu si lumea intreaga!>>>

Album nou!
poze!

Blogul lui Mihaita

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Ha ha ha, nu poate omu' sa zica ceva ca gata si incep interpretarile!
Ei, am scris si eu ca doar subiectul e si despre mamici de Cta, si aici cu siguranta ma incadrez cat despre sarcina, ramane de vazut Tania, Tania

noi
Bazar pentru Bogdan
Finutzul Bogdan-Andrei
pe DC

Mergi la inceput