Gravidute si mamici de Constanta (63)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

AndreB sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii in viata!

34+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

La Multi Ani draga mea ! Sa fii sanatoasa,sa ai parte de bucurii multe si simple,de pace si de frumos ,de toti ai tai ,senini si calzi in jurul tau !

Andreea Alessia! Sa cresti mare si frumos,sa umpli de bucurie viata parintilor tai!

N-a vazut nici o poza ...sunt in urma rau ...

Va puuuuuuuuuup pi tati,tati fara exceptii ,fara conditii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Citat:
citat din mesajul lui irina81

Ellanik,eu le-am facut pe ambele ,dar DT corelat cu echografia de pliu nucal (se face echo la care se fac anumite masuratori,apoi a doua zi se recolteaza sangele pt DT) este mult mai relevant decat TT; daca apar valori anormale la translucenta nucala si/sau la DT,valoarea diagnostica e mai insemnata pe cand TT are numai valoare prognostica.
Mamacita,si acum e mai bine buba? Matei trebuie sa recunosc ca e un curajos,pe cand eu... Cred ca de la cezariana am devenit asa fricoasa si sensibila...

Am fost azi la Euromaterna la prietena mea Criss_2081.Am ramas placut impresionata,totul nou,frumos si curat.Parca esti la hotel,nu la spital. Ea este bine,asteapta sa vina lapticul, bebele e mic si dragut,parca am uitat cum e sa tii un bebe asa mic in brate; al meu e mareeee acum.

Irina , mamica lui Matei-Cristian (1.sept.2005) si a lui Teodor-Ioan(12 mar.2009)

E bine,multumesc de intrebare,arata ca o julitura pe cale de vindecare,dar mai important este ca a scapat de sindromul posttraumatic
A,pe mine nici cezarienele n-au reusit sa ma schimbe,sunt la fel de curajoasa in ceea ce ma priveste,insa mor cand se zgarie macar unul din puisori.

Ellanik,scuza-ma,n-am retinut varsta ta,banuiesc ca mult mai frageda decat a mea,deci Irina si Andreb ti-au raspuns foarte complet,n-am ce adauga.

andreB,sterge semnul intrebarii!!!!Ura!!!

Mergi la inceput

Si ca vorbim de varsta,Andreea,eu ramasesem setata ca maine e ziua ta,dar intre timp m-am resetat si iata-ma-s cu urarea de"La multi ani!",sa ai un sirag lung nu de ani,ci de primaveri senine,vesele,cu triluri de sanatate si iubire si sa ne mentii pe linia de plutire si pe noi ,prietenele tale virtuale!Prietenia adevarata este rara si profunda,greu de gasit chiar si virtual(cel putin eu-poate sunt prea pretentioasa-dar nu prea am avut noroc la capitolul acesta),dar fara speranta murim in fasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanalucia spune:

la multi ani, andreB, sa ai parte numai de fericire si sanatate si... tot ce iti doresti tu! si distractie placuta diseara la cina romantica

mai, daca este adevarata vorba aia cu copilul care are noroc daca mananca kk in copilarie, victor al meu ar trebui sa castige la loto in fiecare an l-am pus la somn in pampers chilotel, in ideea ca nu-l poate de jos de pe el... da' e unde! l-am gasit dezbracat in pat, in plicioare, plin de kk si in gura, si el, si patul si peretele...picta... pampersul jos, intact, adica l-a dat jos ca pe chiloti, plus ca fiind in picioare in pat, a facut si un pisu printre gratii l-am luat repede si l-am dus direct in cada... in camera mirosea ca in grajd, m-am apucat sa spal si mi-am dat seama ca iar nu am facut poze deci, din 3 experiente, nu am nici o dovada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Roxana,eu zic ca o sa-i poarte si lui noroc si Andreei ca uite, na,se intampla taman de ziua ei!

Dar si maine,e o noua zi... si ce zi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

AndreB sa ai o viata fericita, linistita, plina de lumina si zambete.La multi ani!
Mamacita am 31 si jumatate.

8+
Eu si bebe il iubim pe tati !

Mergi la inceput

Multi inainte,ellanik,asa cum banuiam,un deceniu intre noi.Eu primul copil l-am nascut cand aveam 37 ani,dupa 2 sarcini pierdute,drept care,evident,m-am testat pana in maduva oaselor.TT cam da spaime inutile,dar DD te-as sfatui sa-l faci,coroborat cu pliul nucal.Depinde ce-ti doresti tu:daca esti hotarata sa tii copilul indiferent de starea lui de sanatate,nu te tortura cu teste.
roxanalucia,brrr,suna comic,va si fi comic ca amintire,dar primul impact cand vezi privelistea si adulmeci mirosul nu e prea vesel.Da-mi si mie un pont:te imbraci romantic,esti eleganta sau stil sport?Ca de dimensiuni m-am lamurit oarecum cu un consilier drag mie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonasima spune:

Salut!

Incerc sa ajung si eu maine. Daca se poate sa mai specificati locatia, eventual un punct de reper.

Mada, super la munte. Voi ati fost cu cortul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanalucia spune:

mamacita sper ca nu te referi tot la cadou eu ma bucur doar ca ai scapat de semnul intrebarii si o sa vii cu noi la dezmat iar asta e cadou suficient

simona la cafe del mar sincer habar nu am unde e, dar il gasim noi

Mergi la inceput