Visul meu, Canada!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Ai ia ia, ce furtuna intr-un pahar de apa s-a creat aici. Te-ai luat de Canada e ca si cum te-ai lua de mama. Si nici macar nu e cazul.

Ana Stroe, sint 100% de acord cu tine. Si mie mi-e sila de povestile de groaza spuse de cei care nu au fost in UK, despre UK. Povesti spuse de nu stiu ce fel de veri si rude a 7 spita. Desi nu-i o prioritate, sa mai stii ca eu vreau sa vizitez Canada intr-o zi.

Khristin, nu vreau sa conving pe nimeni, cu nici o ardoare. Femeia a cerut pareri. Puteti sa o luati la voi, nu ma supar. De laudat nu m-am laudat ci am fost rugata sa explic de ce cred ca e mai bine in UK. Si am facut-o. Aici in UK nu e mare lauda sa ai casa si sa mergi in concedii. O fi in Canada poate. Ai 90 de zile de concediu. De maternitate probabil. Aici e un an.
Am fost la Miami, se pune? La NY merg in Octombrie, poate tragi o fuga (ca si asa e aproape) si ne intilnim la o cafea.

Letitzia - te rog frumos, daca ai un picutz de timp, spune-mi cat este de adevarat sau de fals, ceea ce citesc eu pe I-net (The Independent, The Telegraph, The Guardian, Daily Mail) apropo de violentza de pe strazile UK-ului... (cu precadere tineri care ataca si... uneori omoara - cu cutzitul, cu pumnul, cu... bleach...)

Ce crezi ca e aici, Chicago sub teroare? Ziarele scriu multe, ai deschis vreau ziar canadian recent? Crime si violente pe strazi gasesti oriunde in cartierele rau famate. Cred ca nici in Columbia nu gasesti teroarea pe care ai prezentat-o tu mai sus. Traiesc de 10 ani in UK si nu m-a atacat nimeni cu nimic.

Important este ca fiecare e fericit in tara de adoptie pe care si-a ales-o. Acvamaryn e deja convinsa ce vrea sa faca, indiferent ce spunem noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Intr-adevar... ziarele scriu multe...
http://www.independent.co.uk/news/uk/crime/probationers-commit-1167-crimes-1765885.html
http://www.dailymail.co.uk/news/article-1203504/One-murder-rape-week-prisoners-freed-early.html
http://www.independent.co.uk/news/uk/crime/boy-16-charged-with-bleach-attack-1766658.html
......
Da´ ii intzeleg ca le place "inapoi" pt o "vacantza prelungita"
http://www.dailymail.co.uk/news/article-1202481/Latest-games-giant-plasma-TVs-personalised-toilet-seat-covers--The-lavish-prison-lifestyle-juvenile-murderers.html
.......
Ei... da´ v-a "luat" Sue locul I aici: http://www.thelocal.se/19102/20090427/
.......

Anyhow - Letitia - eu n-am "dat cu parul"... eu am intrebat, si inca f frumos si politicos... Nu de alta dar DA - citesc zilnic on-line ziarele din Canada, UK, Ro si Sue... si spre marea mea surprindere in ziarele britanice se vorbeste de cele mai multe violentze... Nu neg ca e f posibil ca ziarele sa exagereze... daca zici tu...

Multzumesc frumos tuturor celor care ne-au votat la concursul Ratusca din viata mea: pag 10 - http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=9

lore1 "doua ratuse fac acrobatie pe genunchii mei..."
lore2 "...o ratusca a cazut si a ramas doar una..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Dodo , nu vrei sa stii cum ar fi primita suverana pe aici pe unde locuiesc eu (asta daca ar avea curajul sa vina )

Letitzia, sa retii ca-mi va face placere sa te gazduiesc
si "ghidez" intr-o zi la fatza locului daca te hotarasti sa vizitezi.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Letitia1
Khristin, nu vreau sa conving pe nimeni, cu nici o ardoare. Femeia a cerut pareri. Puteti sa o luati la voi, nu ma supar. De laudat nu m-am laudat ci am fost rugata sa explic de ce cred ca e mai bine in UK. Si am facut-o. Aici in UK nu e mare lauda sa ai casa si sa mergi in concedii. O fi in Canada poate. Ai 90 de zile de concediu. De maternitate probabil. Aici e un an.
Am fost la Miami, se pune? La NY merg in Octombrie, poate tragi o fuga (ca si asa e aproape) si ne intilnim la o cafea.

Letitzia, femeia a cerut pareri despre Canada. Nu pareri despre tari de pe tot globu' daca-ntelegi my drift...Iar concediul de maternitate da si aici e un an, dar eu chiar vorbeam serios cand am zis ca am peste 90 zile de concediu ca deh asa e in invatamant. Vezi ca nu le stii tu chiar pe toate si-ti dai si tu cu presupusu'? Acum lasa nu te oftica ca tu ai mai putine .... Iar la NY nu mai merg ca am fost deja si am alte destinatii in minte

Si lasa Letitzia ca tot nu ne-ai convins sa emigram in Anglitera....ca tot ne vaitam noi de clima din CA fetelor, sa stiti ca vremea in tara lu' Letitzia sucks big big time!!! Worse than here....

Cristina

Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Khristin, mi-a placut postarea ta

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Khristin-mare adevar graisi si multi pupici,abia astept sa bem spanish coffee

Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Ana, merci de oferta, am destule cunostinte care ma tin la curent cu toate chestiile horror din Canada. M-or duce ei peste tot daca o fi cazul.

Khristin, si aici in invatamint (ca si in Ro de altfel) sint in jur de 90 zile concediu. In uk sint 28 de zile de concediu minin, pentru fiecare worker. Deci las-o asa. Cit despre clima, macar noi nu inotam in zapada 6 luni pe an. this si what I call "sucks big big time!!!" Daca vrem zapada mergem in Alpi. Daca vrem soare, mergem in Canare. Nu se mai cramponeaza nimeni din cauza vremii.

Nu, nu vreu sa va conving sa emigrati aici, ca avem deja mari probleme cu emigrantii. Se pare ca nu mai e loc.

Daca Acvamaryn vroia pareri numai de la voi, canadiencelor, trebuia sa scrie la subiectul vostru, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

draga Letitia, titlul topicului, in caz ca ai probleme si nu se vede pe pagina ta e "visul meu, Canada", si nicaieri in cele 3 cuvinte si o virgula nu apare Anglia, Europa, Canare, SUA sau alta optiune de emigrare.
inca odata: "Visul meu, Canada!" (na ca uitasem de semnul exclamarii, scuze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Letitia- eu zic sa o lasi balta ca nu ai sanse sa convingi pe nimneni, si nu e numai ca avem vacanta 3 sapt doar, ci totul- de la vreme ploiosa(stiu si de la sot care a stat 6 luni) si temperaturi aiurea(noi macar avem 4 anotimpuri,chiar dc iarna e lunga, care cu zapada e cam 2 luni adunate) pina la standard de viata(aveti mincarea,benzina si majoritatea lucrurilor de 2 ori mai scumpe ca aici si vb de ac. calitate) iar salariile nu el aveti de 2 ori mai mari- la asta ma refeream cand ziceam de situatia finaciara pe termen lung- iar ce vroiai sa afli cu casa cu banii jos- nu, nu se ia cu banii jos dar se platesc inte 4-8 ani, voi care sunteti de 10 ani acolo si spui ca e totul asa de super, ati achitat-o?Si noi avem fond de pensii si fonduri de educati ept copiii, si e totul bine psu la punct in asa fel incat cand ai 50-55 si vrei sa te pensionezi o duci super bine, numai zic caaici cam toti pian atunci mai au si o cabana pe malul lacului pe linga casa so ia sa vedem ce argumente ii mai dai autoarei sa vina la voi si sa nu isi urmeze instinctul si dorintele

Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Letitia1

Khristin, si aici in invatamint (ca si in Ro de altfel) sint in jur de 90 zile concediu. In uk sint 28 de zile de concediu minin, pentru fiecare worker. Deci las-o asa. Cit despre clima, macar noi nu inotam in zapada 6 luni pe an. this si what I call "sucks big big time!!!" Daca vrem zapada mergem in Alpi. Daca vrem soare, mergem in Canare. Nu se mai cramponeaza nimeni din cauza vremii.

Nu, nu vreu sa va conving sa emigrati aici, ca avem deja mari probleme cu emigrantii. Se pare ca nu mai e loc.

Daca Acvamaryn vroia pareri numai de la voi, canadiencelor, trebuia sa scrie la subiectul vostru, nu?

Letitzia, imi esti simpatica c-o dai la intors dupa ce contrazici in necunostinta de cauza Pai pana acum voiai sa o convingi pe Acvamaryn sa emigreze-n Anglitera si acum spui ca 'avem' mari probleme cu emigrantii??? Tu esti cumva purtator de cuvant al guvernului insarcinat cu emigrarea? Tu nu esti tot emigrant cumva? Lasa, bine macar ca ti-ai ocupat tu locul acolo ...Argumente nu prea ai fost in stare sa aduci, ca sa nu mai spun cat de rasista suna penultima ta fraza . Nu uita ca pana la urma fiecare isi alege singur locul unde sa locuiasca. In rest iti dorim succese nebanuite Letitia

Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Mergi la inceput