PRIETENE FARA TITLU (42)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Cred ca de la Desene i se trage! EU o las doar la Minimax. Am urmarit, sunt ok, majoritatea educative, dar unele sunt cu personaje mai cu imaginatie: care "vad" fantome, sau monstrii. SI Ana prinde intriga si nefiind atenta nu prinde finalul: unde fantoma./ montrul e un alt copil deghizat, sau cine stie mai ce! Si uite asa........Asta desi urca scarile pe intuneric si-mi explica mie ca nu se teme de nimic!

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BEE asa fac si eu cand sunt doar eu cu Diana,dar ar trebui sa nu o mai las deloc pe Diana la mami si sa il evacuez pe Ghita la taica-su ca sa reusesc sa fie asa in permanenta ! Cred ca in curand asta o sa si fac !

Pe mine m-a intrebat Diana la amiaza in timp ce manca supa cu galuste ce inseamna NOROC! Ma bucur ca deja intreaba tot mai multe chestii de genul asta.

MONI 37s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Eu cand ma supara ii zic ca o dau la ghena.

Mai nou ma tot intreaba de ce puii (de animale) nu au mami si tati r:"pt ca nu au fost cuminti" Ne uitam mult pe programele cu animale.

Andreea cu puiutul Raisa ... www.dropshots.com/Ursoaica#date" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ursoaica

Daca i-as da oua cate 3 ar manca in fiecare zi dimi, salata de vinete mananca cate 150g odata, azi a mancat 3 felii de paine cu icre, si inainte un kinder, dar azi am sarit masa de pranz ca eram in magazin. Zic gramaje pt ca am vasele de asemenea natura si eu il pun plin si isi ia ea de acolo cat vrea.

Wow te invidiez!

MONI 37s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Pai ma vede ca scot 3 oua sa le fierb si dupa ce termina zice mai dami ca mai ai

Andreea cu puiutul Raisa ... www.dropshots.com/Ursoaica#date" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Deci Ingrid a fugit la nani. Noapte buna

Azi am inceput un nou proces de stimulare!

Mergi la inceput

MIRA noapte buna! Apropo de serviciu,tot asa "constipata" e aia?

Dianei numai de politie ii e frica,asta de cand a venit odata mai demult un tip la noi exact cand o amenintam cu politia ... fix atunci a sunat la usa si a si stat numai in hol, deci nu l-a vazut ci doar auzit.Si m-a crezut ca e politaiul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ursoaica

Deci Ingrid a fugit la nani. Noapte buna

Azi am inceput un nou proces de stimulare!

ha ha Ingrid cred ca face nani demult La cine te
refereai? La Irina cred ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Spor la treaba Mira saptamanile astea. Eu sunt din aia cu contractii, fara dilatare.
Urs, cum sa-i zici c-o dai la ghena? Brrr. EU o trimit la bunici in camera (ca stam mai mult afara si nu pot s-o trimit sus la ea). Si-i trec figurile. Copiii astia iau totul "ad literam" Intr-o zi la un magazin, a insistat mult ca voia ceva batz (scandurica)decorativa cu o vacutza. SI eu i-am spus ca i-l iau s-o bat cu ea! Am mers cu copiii, vizionat, chestii, mai mult de-o ora. La iesire, in gura mare "mami, uite i-am batzul sa ma batzi cu el!" Noroc ca era magazinul gol, ca muream de rusine. Copilul meu abuzat. Cine aude o crede. Sau aveam un tic verbal (pe care mi l-am eliminat, ca era oricum inutil): "fa aia sau te bat". Si dupa o vreme, venea ea la mine: "daca nu fac aia IAR ma batzi?" EU care niciodata nu i-am fact nimic. Sau ii spune odata lui bunicu-sau "daca nu.....dai cu mine de pamant?" Si evident ca i-a servit-o la fix: i-a imitat ticul verbal pe care tatal meu nici nu stia ca-l are! Am devenit fff atenta la felul in care vorbesc.
Cred ca plec la culcare, desi ash mai sta.
Noapte buna.

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Hopa da la Irina! Scuze Irina!

Mergi la inceput