PRIETENE FARA TITLU (42)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Moni, greu c Ghita si Diana. Il prostete cum vrea ea! Dar cred ca de slaba e slaba ca asa e felul ei.
Ursoaica, am inteles cu pantalonii. Stiu locul de joaca din Carrefour. I-am lasat pe ai mei o ora acolo cu sotul. Au fost fff incantati si locul mi s-a parut unul din cele mai faine la care am fost. Am si zis ca-i duc o ora o data pe luna. Macar atat. Cat despre saltea, moderata sa fie, nu? Pe asta superortopedica e imposibil sa dormi pe o parte, ca doaaaaare. Stiu eu!
Irinutza, deci micile capritze o dispera pe bunica! Pai asa e si normal. SUnt mici. Si ai mei sunt cu figuri, dar reusesc cumva sa-i stapanesc. Tb doar sa fiu atenta la Ana, ca ea da tonul la distractie. Ikea.....e fain. Au lucruri minunate. Tot ce am cumparat de la ei ne place mult.

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Ha tot acolo bantuiam si eu ... dupa saltea ... moama ce preturi dar macar le poti proba!

Mira cataloagele sunt la fel ca in ro?

Moni sa inventat usturoiul.

Raisa se trezeste dimineata isi ia singura kinderul din frigider, apoi mai papa cu noi ceva: sendvis cu unt (4 felii), fulgi cu lapte (100g cu 100ml), clatite cu ciocolata (astea ii plac la nebunie 4-5), pizza (nu va ganditi la pizza din oras nu, una facuta de mine 3), acum nu va ganditi ca mananca tot ce am insirat eu aici, ci ori-ori. Apoi isi aduce aminte ca iar ii este foame si mai ciugule cate ceva putin de tot, apoi ne certam cu supa si fel 2, somn, kinder, apoi inainte de culcare ce vrea ia ori mancare ori ciuguleala. Cand fac orez este toata ziua cu orezul in brate, daca nu ii dau face crize, daca fac un ceaun plin pe tot il mananca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IRINA Diana bea helmiflores-ul si daca are asa gust si in general orice sirop-medicament ii dam.O sa trecem iar si pe seminte de dovleac ... trebuie s aii zic lui taica-su.

MONI 37s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Moni, nepoata-mea nu papa mai nimic in ultima vreme si cam slabise. Si dupa un copro i-a iesit giardia. Si-a mai revenit cu mincatul si sta mai bine si cu kilogramele. Giardia asta tare pacatoasa e; se ia din apa si atunci foarte usor te reinfectezi.

Dragele mele, ma duc la somn de-acu. Sunt asa obosita ca mi se inchid ochii. Va urez noapte buna si somn usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

WOW Ursulina,pai Raisa mananca f. bine!
Mie imi pune husbandu' sa zicem patru felii de paine cu unt si gem sa le am pe cand ma trezesc si o tot momesc pe Diana.Uneori musca doua-trei guri din una,alta data nici sa guste nu vrea!
Usturoiul nu-i place Dianei,la faza asta nu seamana cu taica-su ... Dar eu gatesc cu usturoi,numai ca la cat mananca ea degeaba...
BEE e clar ca asa e de felul ei,slaba,macar daca nu avea si faza cu pieptul infundat.Si tare nasol se vede la cat e de slabuta
IRINA noapte buna!

MONI 37s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Ursu, asa amuzanta esti tu cum povestesti! Auzi la ea, ar minca tot ceaunul de orez. Sabi n-a mincat de juma de an orez. Ea e fan carne, bors cu carne, friptura, ficatei cu piure, snitele; a papat doua zie la rind si fasole pastai cu carnita la gratar.

Mergi la inceput

Mira, dar cu David la tine a fost prima sarcina. Pe Daria stiu ca ai nascut-o inainte de termen, dar parca la Selin ai fost programata, nu? Cu vreo doua saptamani inainte. Sunt cam ingrijorata ca termenul cu bb3 ar fi 24-26 August! Si ai mei pitici nu au dat semne ca ar veni inainte de vreme! Sper sa fie ok, ca-s cam cu griji.
Ana mananca uneori o felie de paine pe zi (cu icre sau pateu). Dar nu mereu. Bea si ea muuult lapte, papa dulciuri, dar mananca si supa la pranz. Azi au mancat seara pe la 6 niste sunca, iar pe la 9 paste cu branza. Dimineata le mai fac cereale (ovaz) cu iaurt sa outz, chestii din astea. Oricum, nu mananca mult copiii.
Ana mea e oarecum speriata de diverse chestii gen: monstrii, vrajitoare si fantome. SI eu incerc sa minimalizez "puterile" astora. Adica vorbim despre toate alea. Intr-o seara vorbeam despre fantome si mi-a zis ca fantomele traiesc in POlonia. Si am intrebat-o "de ce acolo si nu in alta tzara, cum ar fi Italia?" Si ce mi-a zis: "Pai acolo au mai multa mancare" "ce mananca?" "mananca vacutze".....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Moni dupa ce nasti o sa fi bebe+acte!

Mai dar cum o iau din apa? Care apa, de baut sau de balacit?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ursoaica

Moni dupa ce nasti o sa fi bebe+acte!

Mai dar cum o iau din apa? Care apa, de baut sau de balacit?

Apa de la chiuveta.

Mergi la inceput

Papa bine Raisa! Ai mei la pranz sunt ori cu supa/ ciorba ori cu felul 2, dupa care inghit un bibe cu lapte la somn. Si le place orezul la amandoi! DAr in lapte (cu CACAO- unul din putzinele cuvinte care se rostogoleste cu atata placere din gura lui Razvan )

Mergi la inceput