Nou stil de viata (276)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Buna dimineata.

Ceai, cafea, micul dejun asteapta sa fie servit.

Delia, recunosc ca si eu am cazut in plasa, , noroc cu Lou ca ne-a oferit alternativa. Si sunt de acord cu tine, a fost o tzu-glumitza...

Tzuni, ia de-aici: .

Hopes, arati ft. ft. bine, .

revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Fetelor buna!
Binenteles ca si eu am cazut in plasa Tzunelei . Ma si gandeam ce-o face ea singura in aeroport? Pana am ajuns si am citit. Pot spune ca mi-ai inseninat ziua, ca eram cam mohorata (probleme la servici).
Sabina, La Multi Ani! sanatate, noroc si fericire!
Maine mai vin la servici, dupa care poimaine plecam la mare.
Starea nu este prea buna (v-am zis, probleme la servici), dar sper sa-mi revina cheful si buna dispozitie.
La intoarcere, trebuie sa incep sa-mi cau de munca, ca nu pot astepta sa se puna lacatul pe usa.
Zuzi PC-ul meu s-a reparat ( a trebuit reinstalat sistemul de operare). Al sora-mii, cred ca s-a reparat, dar ieri avea probleme cu net-ul care mergea foarte greu.
Acum va las , dar mai arunc un ochi si pe aici.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La multi ani, Sabina! Sanatate si toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Salutare natiune,

Sabina, tot ce-ti doresti sa se implineasca!

Tzuni, mai, cum sa te uit eu cu viermii aia? Sa vad ce arome au astia acum....

Ruxi, hai povesteste cum ati petrecut acolo, ca vad ca nevasta-ta nu vrea sa ne zica.

Vio, distractie placuta la mare si incearca sa te mai relaxezi.

Hopes, ti-am vazut poza, esti o draguta.

Zuzi, Carmen,

Anda, esti prin zona?

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

www.youtube.com/watch?v=xuDNLa3PxUk/" target="_blank">Only When I Lose Myself

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

La multi ani, Sabinescu Sa cresti mare si sa fii fericita!

Mai fetelor, chiar imi pare rau ca vad c-am sarit calul cu glumitza mea "tzu". Cum sa ma lase pe mine Puskin de izbeliste in aeroport? Si chiar daca se intampla asa ceva, tot ma descurcam eu. Dansam in fata aeroportului pana faceam bani de drum

Una peste alta, am gasit in Praga o Puskin care m-a lasat cu gura cascata. Cu totul si cu totul schimbata de la ultima noastra intalnire: arata ca o pustioaica de 16 ani, cu fata luminoasa si zambitoare. Si cel mai mult m-am bucurat ca am gasit o Puskin care s-a mobilizat si a decis ca nu merita sa-si traiasca viata plangand si suferind in zadar. Priveste in viitor cu optimism si are incredere in ea. M-a lasat cu gura cascata, sincer. Ma asteptam la un we cu ceva lacrimi, cu povesti triste.... cand colo: am ras si am fost cu moralul aproape de Cer. Multumesc Ruxandra pt primire si plimbarile prin Praga. Si da, vreau sa fiu sotia ta!

Revin mai tarziu cu niste poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Sabina La multi ani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Delia: sunt in zona ingropata in rapoarte . Vin eu cand am timp mai mult.
Tzunilina zapacina:

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

LA MULTI ANI SABINA! Compozitoare zapacita si frumoasa in toate sa fii fericita si iubita si implinita! Un brat de flori de varaTzuni sperii burtoasele mey, de ma gindeam deja la o cheta ceva si voi banditelor mergeati cu banii la cipandeii cehi, nah ca deja e ceva exotic tre sa recunoastem. Nush ce-ati facut voi pe acolo in we dar eu de eram single cu o amica single, fara copilasi si-un we liber cred ca deja era prea scanadalos sa le mai si scriu pe aici. Da' las ca nici gravida nu-i chiar rau, deocamada macar. Am fost acum 2 simbete la cinema a fost premiera filumului aluia cu Sandra Bullok, si a fost organizata ca o seara numai pt ladies, barbatii erau interzisi, s-a servit sekt adica spumos din partea casei, si sa vedeti ce hlizeli au fost in sala plina numai cu femei in buna dispozitie. A inceput la 9- 10 noaptea si am iesit la 12 si ceva noaptea numai bine de o iesire la dansat. Si mi-am zbintuit gratios bebeul pina la 3 dimineata. Is mai rare iesirile acum dar asa cind si cind simt nevoia si-mi priesc. In rest e clar ca iesirile cu prietenele mele le prefer acum la restaurnate sau cafenele, da da alea cu tot felul de placinte si prajituri nemtesti.Am o intrebare: de la ce pot avea femeile insarcinate dureri de cap? De fapt asa in general care-s cauzele durerilor de cap oare, eu nu am suferit vreodata de asa ceva dar chiar acum in sarcina am cind si cind. Am renuntat si la net si la tv, am dormit mai mult si mi-a fost mai bine. Dar oricum nu abuzam eu de astea nicicind de asta ma intreb.In rest all ok, luna a patra a terminata, intru in a cincea nu ma intrebati de saptamini ca nu stiu decit asa cu aproximatie adica sa fie cred a 18-a sapt, la a treia sarcina am o privire mai de ansamblu asa:) adica august a cincea luna, sept a sasea, decembrie a noua si pe 3-4 ianuarie vine no 3.A da, si IMI ESTE FOAMEEEE! Am deja +4kg... Cred ca aerul asta imi face apetit, sunt si zilnic la mare ori cu Nadja in parcul ei preferat si e de mers acolo de venim acasa lihnite nu alta:). E un parc cu animale domestice, cu loc de joaca, locuri de piknik, 2 lacuri micute cu barci pt copii, rate de hranit, pony, gaini, capre, iepurasi etc etc totul in stil traditional nemtesc asa ca o ferma veche dar infrumusetata de verdeata, meri multi si explozia de flori de toate soiurile.Nu stiu cum e cu alte femei dar pt mine in sarcina toate au un gust dublu, triplu! Is uneori in extraz degustind ceva..wwoooowww de parca ar fi prima si ultima oara cind s-ar gasi pe fata pamintului.Vikinga 15+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Bravo Puskin!!Vikinga 15+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Pup Vikinga mancacioasa si Carina iubicioasa!

Si cateva poze din PRAGA

!!! Uitasem sa va spun: am fost la shopping Mi-amluat un kil de bratari!

Mergi la inceput