Burtici fericite de septembrie-octombrie (116)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

DEci nu-mi vine sa cred. Am uitat ca la 10 era Minti criminale pe AXN [batca]!!!!

Pfffuiii... mai sa fie. Parca e la noapte in reluare...

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 32+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

mda, si eu am obeservat prea tarziu... asa ca acuma mut intre doua filme: pe acasa (cu eterna poveste cu printesa diana) si pe tvr1 (balciul desertaciunilor, pe care l-am mai vazut, dar nu mai stiu cum se termina). Asa ca de nici unul nu sunt multumita

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

crocodana, saru' mana de info, credeam ca e pt diabetici. pe montignac l-am mai studiat si eu ca erau multe lucruri cu indicele glicemic...dar nu se pupa cu ce ma intereseaza pe mine...oricum, si colega mea a slabit f misto cu dieta lui

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (33+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Monis5 bine ai venit!

Cred ca e vorba despre prietena mea cu fisurarea membranelor prea repede. Nu stiu daca o fi fost ureaplasma, ca a fost urmarita toata sarcina ca un bibelou de cumnatul ei, care e un foarte bun ginecolog din Tg-Mures. Cred ca i-a facut toate analizele posibile. Oricum, sunt multe care provoaca ruperea membranelor, cum am zis si eu, si streptococul beta hemolitic stiam ca face asta, si ea si-a facut analiza secretiei vaginale sa-l descopere, si nu a avut niciodata. (eu inca nu ). Cine stie cate motive mai pot fi... Oricat as vrea sa stiu (din dorinta de a ma "verifica" si eu), ei acuma nu cred ca vor mai cauta motive, din moment ce, multumim Domnului, pitica e foarte bine si sanatoasa!

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

SI eu tot la eternul cu Diana lasasem teveul. Acu am dat pe travel&living... sa bazaie ceva acolo... ca de uitat tot nu ma uit.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 32+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Nu mai vine Maria sa vad daca s-a enervat pe mine ca i-am mutat eu pozele...

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

techila - mercic
Sunt mandra purtatoare pe putza albastra fara nume momentan , nu ca am avea discutii asupra unuia sau altuia, ci doar ca nu il 'simt' inca... am o colega cu dpn pe 1 august si zicea ca habar nu are cum o sa faca cu numele, ca inca nu s-au hotarat - ma ranjesc dar sper sa nu ajung chiar asa...
Achizitii nu am facut inca (inafara de sacosele cu hainute si ursuleti pe care mi le-au carat prietenele apropiate care au cu toatele copii deja... deh, avantajele codasului) , planuiesc pe dupa vacanta... sunt si pierduta de aia tot citeam pe la voi si uite asa am descoperit ca-mi place la voi...

Cat despre hr, repet, daca ma pricep, cu mare placere, stiu ce nasol e sa vrei sa afli lucruri la care nu te prea pricepi si sa nu ai pe cine intreba... cu fetele de dincolo de la nov.dec am bagat la greu calcule in softul de salarii pe cazuri concrete etc.
Acuma 2 saptamani sunt in co, dar daca e nevoie, cred ca ma descurc si remote...

monis 25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Monis5 bine ai venit!

Cred ca e vorba despre prietena mea cu fisurarea membranelor prea repede. Nu stiu daca o fi fost ureaplasma, ca a fost urmarita toata sarcina ca un bibelou de cumnatul ei, care e un foarte bun ginecolog din Tg-Mures. Cred ca i-a facut toate analizele posibile. Oricum, sunt multe care provoaca ruperea membranelor, cum am zis si eu, si streptococul beta hemolitic stiam ca face asta, si ea si-a facut analiza secretiei vaginale sa-l descopere, si nu a avut niciodata. (eu inca nu ). Cine stie cate motive mai pot fi... Oricat as vrea sa stiu (din dorinta de a ma "verifica" si eu), ei acuma nu cred ca vor mai cauta motive, din moment ce, multumim Domnului, pitica e foarte bine si sanatoasa!

27+

Da, asa, mmm sunt intr-adevar multe cauze posibile... da' acuma daca s-au rupt, s-au rupt... important e sa fie bine dupa aia. Si daca e bine, putini mai sapa dupa motive dupa spartul targului... Eu pe streptococ nu l-am cautat ca si asa traiesc cu senzatia ca am facut analize in exces, iar pentru ureaplasma aia... m-am holbat o saptamana la antibiotice pana sa le iau... pana la urma m-am gandit la ce a zis dr: daca nu stiai, nu stiai, dar acuma daca stii si nu faci nimic si se intampla ceva, o sa-ti reprosezi mereu ca nu ai avut grija... nici nu stii cum e mai bine... sapi adanc si tre' sa iei pastile sau te faci ca ploua si speri sa se termine cu bine...

monis 25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

una si cu una fac doi......tin sa va anunt ca sunt extrem de relaxata si mintea mea bolnava este linistita acum: am si eu camasa de noapte

Cea mai fericita 33 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

moni,
cu placere..
legat de colesterol pararile am vazut ca sunt impartite..ideea e ca mesele ti le imparti in glucidice (paine integrala cu iaurt 0% sau cu dulceata cu fructoza..) si lipidice (omleta cu carnati, cascaval, branza...stuff) daca exagerezi cu mesele lipidice si mai ales daca ele contin mai tot timpul grasimi rele..poate provoca cresterea colesterolului...dar ai sa vezi ca nu e cazul...ca nu poti manca numai din alea...

eu le alternez..de ex mic dejun: iaurt 0% combinat cu cereale cu un fruct taiat si amestecat acolo...a doua zi un sandvis cu paine facuta de mine cu cascaval si sunca..
ideea ca in timpul aceleaisi mese sa nu le amesteci...
si functioneaza perfect!

un blog super care raspunde la multe intrebari gasiti aici, multe retete super, testate si de mine sunt www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/12604/Indexarea-retetelor-Montignac/" target="_blank">aici
iar cartea in format word o pot pune maine de dim pe mailul nostru...

apropos de reteta...tot faceam prajituri cu combinatia asta de faina integrala cu tarate si le mai duceam si colegelor la munca amuzandu-ne f tare cu faza...mai ai sa faci tort din tarate si le faci pe toate...evident ca exageram numindu-le prajituri cu tarte..mai ales ca suna atat de ...cah..dar sunt tare bune...

un mare avantaj insa al painii facute in casa si al aceste diete l-am simtit pe pielea mea legat de tranzitul intestinal despre care se spune ca in sarcina e lent..lent...mai ales daca iei si fier...ei bine eu care aveam aceasta pb inainte acum a disparut asa ca sunt mai mult decat hotarata sa continui si dupa...
nu stiu cat timp o sa mai am eu sa fac paine si alte alea cu bebe mic dar incet incet trebuie sa revin la normal nu-i asa?

34+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

una si cu una fac doi......tin sa va anunt ca sunt extrem de relaxata si mintea mea bolnava este linistita acum: am si eu camasa de noapte

Cea mai fericita 33 + cu

Unde e??..Påi så vedem si noi camesuta dupå care ai suspinat atat..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 35+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput