Redoutistele fidele LR France (172)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

am primit si eu aseara coletul

Cristina

sunt muuulte,mai ales de la Kiabi,nu cred ca mai gasesc linkurile,ca vad ca si astia au bagat colectia noua

pe total sunt foarte multumita,am nimerit doar vreo 2 tricouri la care nu-mi plac culorile

concluzia mea : hainele pt copii de la Kiabi sunt foarte misto calitativ,bumbacul e mai plin ca la LR si parca si finisajele sunt mai de calitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ChrisDun

Citat:
citat din mesajul lui cristicross

Oare de ce nu vad link-urile puse de Leyla? La toate imi da ca articolele sunt indisponibile. Daca ea le-a vazut acum cateva ore cred ca ar tb sa le vad si eu. Voi le vedeti?

cris

Buna,

Nici eu nu vad link-urile Leylei, si nici pe ale annei Imi zice "cet article n'est plus disponible" In schimb, le vad pe ale lui Delyutz

Axxxa, iar Prenatal ?! Cu preturi romanesti, banuiesc... O fi alta firma, sau tot cea care a lichidat stocurile, in primavara ?

Christina

Gata, modificat

Au schimbat preturile si din acest motiv nu se vedeau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jasmine

concluzia mea : hainele pt copii de la Kiabi sunt foarte misto calitativ,bumbacul e mai plin la ca LR si parca si finisajele sunt mai de calitate.

total de acord cu tine,eu zic asta de mult pe aici

am primit si eu coletul de la cristina de marti si am avut in el lr,veti-fami si kiabi,bineinteles ca kiabi e in top...eu am luat si din colectia noua cate ceva am folosit codul webn20,care este valabil din primavara si tot mergel-am folosit de vreo 3 ori pana acum

de David
Poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delyutz spune:

eu nu le luasem la rand m-am uitat la cele de femei - niste balerini, niste bluzite care probabil mergeau pentru ca nu le schimbasera preturile

oricum, e parca asa, trist, dupa ce se termina reducerile Nu ne mai ramane decat sa le asteptam cu nerabdare pe cele din iarna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

Citat:
citat din mesajul lui Jasmine

concluzia mea : hainele pt copii de la Kiabi sunt foarte misto calitativ,bumbacul e mai plin la ca LR si parca si finisajele sunt mai de calitate.

total de acord cu tine,eu zic asta de mult pe aici

la mine asta a fost prima comanda la Kiabi,pana aseara nu pusesem geana pe nimic de la ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

Nici eu nu vad link-urile Leylei, si nici pe ale annei Imi zice "cet article n'est plus disponible" In schimb, le vad pe ale lui Delyutz

La fel si eu.

Mergi la inceput

Am vazut colectia noua de pe kiabi. E super. Am o intrebare: hainele pt barbati sunt mishto calitativ?

Mie imi vine sa cumpar si acum. Nu mi se par scumpe deloc unele. Sunt mai ieftine ca la noi la Mall....

Mergi la inceput

Si m ie imi merge pe kiabi codul webn20.

E super....desi nu iau nimic acum....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danadc

La fel si eu.

........................
Dana, mamica Amirei (02.03.2008)

Acum le-am verificat si merg
Nu inteleg de ce nu le vedeti voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui danadc

Am vazut colectia noua de pe kiabi. E super. Am o intrebare: hainele pt barbati sunt mishto calitativ?

Mie imi vine sa cumpar si acum. Nu mi se par scumpe deloc unele. Sunt mai ieftine ca la noi la Mall....

........................
Dana, mamica Amirei (02.03.2008)

eu am luat pt sotul meu la reducerile din iarna 2 tricouri polo si unul cu maneca lunga su fost ok amandoua materialul dar vezi ca au si imprimeuri pe spate(nu toate bineinteles) trebuie doar sa fii atenta la poza

acum i-am luat 4 polo care sunt si mai misto un material f bun se comporta f bine la spalat nu se lalaiesc/codesc ...

de David
Poveste

Mergi la inceput