Redoutistele fidele LR France (172)
Raspunsuri - Pagina 6
Jasmine spune:
am primit si eu aseara coletul
Cristina
sunt muuulte,mai ales de la Kiabi,nu cred ca mai gasesc linkurile,ca vad ca si astia au bagat colectia noua
pe total sunt foarte multumita,am nimerit doar vreo 2 tricouri la care nu-mi plac culorile
concluzia mea : hainele pt copii de la Kiabi sunt foarte misto calitativ,bumbacul e mai plin ca la LR si parca si finisajele sunt mai de calitate.
anne16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ChrisDun
Buna, Nici eu nu vad link-urile Leylei, si nici pe ale annei Imi zice "cet article n'est plus disponible" In schimb, le vad pe ale lui Delyutz Axxxa, iar Prenatal ?! Cu preturi romanesti, banuiesc... O fi alta firma, sau tot cea care a lichidat stocurile, in primavara ? Christina |
Gata, modificat
Au schimbat preturile si din acest motiv nu se vedeau
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Jasmine concluzia mea : hainele pt copii de la Kiabi sunt foarte misto calitativ,bumbacul e mai plin la ca LR si parca si finisajele sunt mai de calitate. |
total de acord cu tine,eu zic asta de mult pe aici
am primit si eu coletul de la cristina de marti si am avut in el lr,veti-fami si kiabi,bineinteles ca kiabi e in top...eu am luat si din colectia noua cate ceva am folosit codul webn20,care este valabil din primavara si tot mergel-am folosit de vreo 3 ori pana acum
de David
Poveste
Delyutz spune:
eu nu le luasem la rand m-am uitat la cele de femei - niste balerini, niste bluzite care probabil mergeau pentru ca nu le schimbasera preturile
oricum, e parca asa, trist, dupa ce se termina reducerile Nu ne mai ramane decat sa le asteptam cu nerabdare pe cele din iarna
Jasmine spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nushulica
total de acord cu tine,eu zic asta de mult pe aici |
la mine asta a fost prima comanda la Kiabi,pana aseara nu pusesem geana pe nimic de la ei
danadc spune:
Nici eu nu vad link-urile Leylei, si nici pe ale annei Imi zice "cet article n'est plus disponible" In schimb, le vad pe ale lui Delyutz
La fel si eu.
danadc spune:
Am vazut colectia noua de pe kiabi. E super. Am o intrebare: hainele pt barbati sunt mishto calitativ?
Mie imi vine sa cumpar si acum. Nu mi se par scumpe deloc unele. Sunt mai ieftine ca la noi la Mall....
anne16 spune:
citat din mesajul lui danadc Nici eu nu vad link-urile Leylei, si nici pe ale annei Imi zice "cet article n'est plus disponible" In schimb, le vad pe ale lui Delyutz La fel si eu. ........................ Dana, mamica Amirei (02.03.2008) |
Acum le-am verificat si merg
Nu inteleg de ce nu le vedeti voi
nushulica spune:
citat din mesajul lui danadc Am vazut colectia noua de pe kiabi. E super. Am o intrebare: hainele pt barbati sunt mishto calitativ? Mie imi vine sa cumpar si acum. Nu mi se par scumpe deloc unele. Sunt mai ieftine ca la noi la Mall.... ........................ Dana, mamica Amirei (02.03.2008) |
eu am luat pt sotul meu la reducerile din iarna 2 tricouri polo si unul cu maneca lunga su fost ok amandoua materialul dar vezi ca au si imprimeuri pe spate(nu toate bineinteles) trebuie doar sa fii atenta la poza
acum i-am luat 4 polo care sunt si mai misto un material f bun se comporta f bine la spalat nu se lalaiesc/codesc ...
de David
Poveste