Redoutistele fidele LR France (172)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kontiki

Chiar nu inteleg cum de se pierd pe drum.

Se fura. Sunt furate de cei in mainile carora ajung. Pe subiectul asta sunt atat de multe experiente cu colete disparute....

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unique spune:

Mai e si dpam .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kontiki

Citat:
citat din mesajul lui unique

Iata ce au raspuns cei de la next la intrebarea daca livreaza in Romania:
Dear Customer

Thank you for your recent enquiry.

I am sorry to advise that the Next Directory is no longer marketed to Romania. After reviewing overseas markets and the associated costs, we are unable to cater for the export of merchandise to Romania.

I am sorry for the inconvenience caused in this matter. Thank you for the interest you have shown in the Next Directory

Si iata ce mi-a scris un vanzator de pe ebay.uk atunci cand am intrebat de ce nu a ajuns costumul de baie pe care l-am comandat:

Hi there
we have sent the item. This is the 2nd item been sent to Romania this month and been reported missing

I think there is something wrong.. I will check for you and will get back to you

Probabil ca extraterestrii viziteaza foarte des Posta Romana :)

Chiar nu inteleg cum de se pierd pe drum. Eu am comandat de 5 ori din afara, Germania si America, si totul a fost ok prin posta. Totul s-a intamplat la termen si toate pachetele au fost intacte, poate putin strivite, insa-i normal, la cum le manevreaza ...

Eu am observat ca se fura pachetele mici, fara nrde u.rmarire, deci sunt profesionisti cei care pun m0ana.
Eu am 4 colete disparute, toate mici, gen punga.
Azi mi-a venit ceva mai mare, era intr-o punga, dar era la scrisori recomandate, si cand a cautat postarita, nu trebuia sa semnez niciunde, ca nu era trecuta nicaieri. Original, nu??

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unique spune:

Astazi mi-a sosit un plic cu niste figurine care se aplica pe papucei, comanda facuta tot pe ebay.uk. Plicul a fost pus la posta in Anglia pe 31.07 si a ajuns la posta pe 10.08. Astazi am sunat la posta sa intreb daca nu a sosit ceva. Mi-au spus ca nu a sosit nimic,dar tot astazi am gasit plicul facut sul si infipt in poarta. De acolo bineinteles ca putea sa il ia oricine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Pt Croci? Ai avut noroc ca l-ai mai gasit.

Acum vreo 2 ani comandam Yves-Rocher in Germania, la o prietena. Postasul lasa coletul in curtea interioara a blocului, jos, in fata usii pe unde intrau locatarii. Nu s-a intamplat niciodata ca altcineva sa-si insuseasca pachetul. Dar e Germania...

Mara si Matei

Mergi la inceput

Pe mine ma enerveaza cumplit astia de la poasta, desi este un serviciu pe care ei il ofera, adica pachete mici fara asigurare, ei bine, iti poti lua adio de la ce ai comandat, in marea majoritate a cazurilor.
Am facut reclamatie la ANPC, degeaba.
Ma gandeam sa fac plangere la politie, daca mai apare vreo problema. Ceva trebuie facut, este jaf curat la posta, pe banii nostri, bani de produse, bani de transport.
Este o companie particulara, nu se poate ca tot ce ajunge pe mana lor sa se volatilizeze si cand le-am intrebat unde e, daca sa-mi iau adio de la colet, zic relaxate, e pe undeva, printr-un depozit. Nu zau, s-o crezi tu!

BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Bun,

Am zis ca am capsa pusa pe posta. Am cautat pe net, am gasit pe un forum de pescuit, sfatul unui jurist. Sa facem o plangere la parchet. In cazul functionarilor publici, delapidarea se pedepseste cu inchisoare 1-15 ani. Acum si daca cei de la posta nu-s functionari publici, tot cu inchisoare se pedepseste. Macar de i-am ameninta cumva.
Uitati modelul propus de juristul respectiv:

Citat:

Catre: Parchetul de pe langa Judecatoria etc...
DOMNULE PRIM PROCUROR
subsemnatul, etc, etc, domiciliat etc..., formulez si inaintez prezenta
PLANGERE PENALA
In fapt, etc, etc, etc...toata povestea, unde ai fost, cu cine si ce ai vorbit...
In drept, art. 208-209, si nu 195 C.P.
Ma constitui parte civila cu suma de....
Drept urmare, va rog sa luati masurile legale care se impun pt. identificarea si pedepsirea faptuitorilor.
Va multumesc, etc...
Domnului Prim-Procuror al Parch de pe lang Judecatoria etc...
MACAR SA-I DERANJEZE UN PIC PE SEFII LOR CU O MICA ANCHETA...
ORICUM, MARI SPERANTE SA NU-TI PUI, INSA DACA FIECARE PAGUBIT AR FACE ASA CUM TE-AM INVATAT EU, CRED CA S-AR SCHIMBA LUCRURILE...

...se depune cu buletinul, la Reguistratura sa procurorul de serviciu de la Parchetul de pe langa Judecatorie

daca angajatii postei romane sunt functionari publici, pot fi incadrati la delapidare

Delapidarea
* Art. 2151 - Insusirea, folosirea sau traficarea, de catre un functionar, in interesul sau ori pentru altul, de bani, valori sau alte bunuri pe care le gestioneaza sau le administreaza, se pedepsesc cu inchisoare de la unu la 15 ani.
In cazul in care delapidarea a avut consecinte deosebit de grave, pedeapsa este inchisoare de la 10 la 20 de ani si intezicerea unor drepturi

Incadrarea juridica se invarte, si in opinia mea, printre 208, 209 si 215/1 C.pen. In functie de calitatea autorului. Pe de alta parte, subiect activ al infractiunii de delapidare poate fi orice fuctionar cu atributii de gestiune, nu doar functionarul public

Mai sunt si alte mesaje interesante.
Ma rog, eu cred ca e deajuns sa ii amenintam ca facem plangere si sa ajungem la diriginta.
Eu mai astept un pachet din uk si daca si asta are drumul pierzaniei, iau taurul de coarne.

Acum eu sper sa nu raman singura nebuna

BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kontiki spune:

Citat:
citat din mesajul lui iriss27

Bun,

Am zis ca am capsa pusa pe posta. Am cautat pe net, am gasit pe un forum de pescuit, sfatul unui jurist. Sa facem o plangere la parchet. In cazul functionarilor publici, delapidarea se pedepseste cu inchisoare 1-15 ani. Acum si daca cei de la posta nu-s functionari publici, tot cu inchisoare se pedepseste. Macar de i-am ameninta cumva.

Ups!!! Chiar ca merita sa le faci un ca asta. Jaf la drumul "postei". Cand d-zeului o sa ne civilizam si noi? Pana acum am fost o norocoasa, ultimul pachet este pe drum, sper sa nu am surprize cu el. Din ce povestiti voi... e horror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Vertbaudet, . Dupa ce am postat ieri, am dat cautare pe google dupa magazine pt copii in franceza.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristicross spune:

Au fost reduceri si la VVertbaudet? imi plac hainutele ca au imprimeuri pt copii.

Mergi la inceput