Cat costa o inmormantare in Bucuresti?

Cat costa o inmormantare in Bucuresti? | Autor: ML

Link direct la acest mesaj

Nu stiu unde sa intreb, mutati va rog, daca credeti...

Saptamana asta tatal meu a fost inmormantat la tara (avea loc de veci). A costat 50 de milioane. Mama nu se astepta, eu am pierdut de mult legatura cu preturile din Romania si habar nu am daca-i mult sau normal.

Bunica se poate sfarsi si ea in orice moment, as vrea sa-i spun mamei, cat de cat la ce sa se astepte. Bunica are si ea loc de veci. Aveti idee, va rog, de costuri?

Take joy! (poze)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petra spune:

ML,
Nu stiu sa-ti raspund la ntrebare doar vreau sa-ti transmit Condoleante pentru pierderea tatalui tau !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Ml mama a murit anul acesta si intradevar inmormantarea ne-a costat in jur de 50 milioane cu toate ca aveam loc de veci.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Mi se pare enorm - puteti detalia cum se ajunge la suma asta?

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Condoleante pentru pierderea tatalui!

Suma mi se pare maricica, dar i-as putea gasi si explicatii:toate cele costa, cosciug, cruce, tot ce trebuie acolo pus, prosoape, lumanari, preoti, hainele mortului, toate cumparaturile pentru parastasul de dupa sau pentru pachetele facute sau pentru alte obiceiuri de pomenire...
Ar exista explicatii, ca tot vrea JG detaliere, dar e oarecum importanta si zona tarii, pentru ca daca e vb de Bucuresti e explicabil din start sau imprejurimi.
Cred ca prin tara, in orasele mai mici se poate ajunge la 20-30 mil, avand deja locul de veci sa zicem.
Daca luam in calcul locul de veci cumparat pe moment,sau lucrari de reparatie la un loc de veci avut din timp, atunci preturile sar considerabil!
O colega si-a inmormantat mama luna trecuta, aici in Campulung si avea loc de veci, dar a trebuit sa-l reamenajeze, consolideze, in fine, sa-i aduca reparatii considerabile. Numai tam-tam-ul asta a costat-o 30 mil.
Deci....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Noi l-am inmormantat pe bunicul meu anul acesta in martie si ne-a costat 35 milioane. Locul de veci il avea. Si a fost o inmormantare simpla, fara fitze.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii si zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Dumnezeu sa-l ierte, multumesc.
Condoleante si voua celor care ati trecut prin astfel de momente grele.

Va multumesc pt. raspunsuri, am sa-i comunic mamei.
Andra, Madau, ati apelat la o firma? Nu ma intereseaza numele, ma gandesc exclusiv la costuri, comisioane incluse in pretul final.

Take joy! (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

ML, sincere condoleante pentru pierderea tatalui. Dumnezeu sa-l odihneasca.

Cheltuielile sunt mari si datorita faptului ca dupa inmormantare se face masa. Depinde de locatie si meniu, insa sumele sunt destul de mari. De aceea se poate ajunge si la sume si mai mari de 50 mil.

Mergi la inceput

Numai cosciugul costa 9mil la care adaugi 6mil la gropari,apoi prosoape ,batiste,cele 12 vase cu canile aferente plus mancare,lumanari,chiria capelei ,imbalsamatul,spalatul si imbracatul,haine,incaltaminte,coroana din partea noastra si a copiilor,masa de dupa pt rude si prieteni apropiati cam asta a fost,nu vad unde a fost fitza.Era femeia care m-a crescut si a meritat o inmormantare decenta.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Am uitat sa adaug si plata preotilor care nici asta nu e de neglijat,am vorbit la plural pt ca in afara de preotul nostru din parohie la capela m-am trezit cu inca unul care cica era al cimitirului,si pe care nimeni nu l-a chemat,in fine nu era sa ma cert cu el acolo,l-am lasat in plata Domnului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Multumesc pentru raspunsuri. Am intrebat pentru ca mi-e greu sa cred ca familiile sarace au asemenea bani cand se intampla un deces in familie.

Condoleante pentru pierderea persoanelor dragi, imi pare tare rau!

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput