Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (64)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

nu mai suport caldura asta....nici pe strada nu mai merg masinile ...s-au adapostit toti, care pe unde au putut...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

24+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Ramona,,Camy vad ca ati dezbatut subiectul "soacre"..Parerea mea e ca ori cum ar fi ,"discutii" sunt tot timpul ,daca vrei ...cred ca cel mai bine e sa ne vedem de treaba atata vreme cat sotii sunt alaturi de noi ,faca ele ce or vrea...eu am norocul ca nu e aproape de mine ,ne vedem o data la 2-3 saptamani si mi se pare arhisuficient..
Si la mine au fost cateva situatii "critice" (una chiar cand am anuntat ca suntdupa multi ani de incercari,fata de mine a avut o atitudine f.rece-asa mi s-a parut,desi la telefon cand a vb "fiul" cica a plans ; daca era vb de fiica-sa era alta treaba ,sunt convinsa), dar mai inchid ochii si ii mai zic sotului ca ma scoate din pepeni uneori si imi trece repede....
Pe de alta parte,ma gandesc acum ca si noi vom fi "mame de baieti" si cine stie cum vom fi...

miany
24+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

camy am intrat pe contul comun si am vazut ca sunt mai multe fete care au lasat nr.de telefon..printre care si eu..,dar mi se pare k ideea de a lasa nr la altcineva cu alt DPN.

miany
24+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Katyuscha21, christinam, Lumi Richard mersi

shtephy pastele le las ptr. alte fete ca eu sunt satula, dar o socata de aia buna si rece as vrea. Imi aduc aminte cand eram copila si cumparam flori de soc de pe piata cu gramajoara si mama imi facea socata de casa ce buna mai era. Amintiri...

Jay, Lumi Richard felicitari ptr. schimbarea saptamanii.

Ramonuka vacanta placuta.

Fetelor vad ca aveti cu soacrele. Eu soacra n-am si nici socru, nu stiu daca-i un bine sau un rau, dar cateodata ma gandesc ca as fi vrut sa-i cunosc. L-am intrebat pe al meu cum era maica-sa, si mi-a zis ca era la fel ca o sora de a lui la caracter, si sora aia e foarte de treaba.

Doris 22+ Matteo ......

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

'Neata!

Imi pare rau ca aveti neplaceri cu soacrele! Eu am noroc de socrii super! Chiar as vrea sa ne vedem mai des. Desi stam aproape, nu apucam sa ne vedem f des, ca suntem ocupati ba noi, ba ei...

Jay, nu ma culc la 8! S-a intamplat de cateva ori in sarcina, dar nu mereu. In general ma culc pe la 10, dar de cateva zile ne-am tot culcat tarziu, acum ca incep serviciul la 10... Dar nu-mi vine sa stau doar la calculator. Mai fac si altele. Si eu am arsuri si iau Tums (cate doua o data). La inceput ma ajutau mult, acum asa s-asa. Cat despre mani/pedi, nici eu nu sunt mereu multumita de cum fac, dar in general sunt, iar aici unde merg eu taie si pielite De fapt peste tot unde am fost pana acum si aici in Michigan si in Delaware mereu mi-au taiat pielitele.

si weekend placut!

Laura 24+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

mie incepe sa-mi fie rau de la atata caldura...pur si simplu nu mai am vlaga in mine...

am facut si dusuri...degeaba..imediat transpir la loc..

Myany am vazut azi ca au mai pus cateva dintre fete nr de telefon...dar tot putine sunt cele care au lasat un nr de telefon acolo..
Pai daca va place ideea mea...va hotarati voi care cu cine doreste sa anunte venirea pe lume a micutului..ok?????

ingerasul Darius-Andrei

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

eu inca astept mobila...poate nu mi-o aduce azi...sa vedeti ce show o sa pupe al meu sot....

ingerasul Darius-Andrei

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

buna tuturor

am reusit sa mutam toate lucrurile... dar inca mai asezam

Am citit pe diagonala si nu mai tin minte chiar tot... asa incat:
Felicitari pentru cele care au carut nou... si celor ce au acum carut recolorat.

Luciandrea si eu tot 5 kg am pus si m-a certat doctorita mea ca e prea mult... deci nu vad motiv de ingrijorare

Camy , eu am pus nr de tel de la prima discutie.... asa retin

Ramonika, vacanta placuta. Vreau si eu la munte... la racoare

Pentru vergeturi eu folosesc ulei de masline de presa(sper sa fie bun)
Noi ieri am schimbat semnatura. Avem 21 sapt... si deci am intret in sapt 22. Cu ce va servim?

20+
aniversarea nuntii
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

buna fetele

iar nu ma simt bine.azi noapte nu am inchis un ochi din cauza durerii inghinale care vad ca dupa o saptamana in care m-am simtit bine a revenit.Acum ma doare si spatele.am luat no spa si scobutil nu nu treceau deloc asa ca azi mi-am sunat medicul.
iau piafen pentru durere si duphaston 9 bucati pe zi.sper sa fiu mai bine zilele ce vin si sa treaca cat mai repedde saptamanile.
va pup

22+ Matei Constantin
roxyaly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

proba de semnatura

21+
aniversarea nuntii
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Mergi la inceput