Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (64)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Lumi ma bucur ca te-ai impacat cu sotul...dar sa nu-l ierti...

offff...aseara am fost prin parc, de acolo m-a recuperat sotul, eram cu copii si cu mamicile... si toata lumea ma intreba cand nasc, si cand auzeu ca mai am 3 luni..toti se minunau.....credeau ca sunt aproape de termen......ca am ditamai burtoiul..

Azi imi vine o parte din mobila pentru camera noastra...abia astept ....si am de vopsit o teava...nu dureaza mult...dar...offfff..

O intrebare...voi dormiti asa mult???????..ca eu dorm parca prea mult..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

24+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

[quote]citat din mesajul lui camy_pus

Lumi ma bucur ca te-ai impacat cu sotul...dar sa nu-l ierti...

offff...aseara am fost prin parc, de acolo m-a recuperat sotul, eram cu copii si cu mamicile... si toata lumea ma intreba cand nasc, si cand auzeu ca mai am 3 luni..toti se minunau.....credeau ca sunt aproape de termen......ca am ditamai burtoiul..

camy, fiacre cu burta ei, si mie mi se intampla ca lumea sa se astepte sa am 7 luni nu 5.....asadar fii mandra de burtica ta

22
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

salut fetelor,
maine plec la munte
abia sambata viitoare mai intru pe net, asa ca sa nu ma dati disparuta.
pupici la toate!

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

distractie placuta Ramonika....sa vii cu poze cu inceputul asta de burtica de care vb cu tine...desi poate iti mai creste in vacanta...

ingerasul Darius-Andrei

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Buna fetele,

Din cate stiu eu, daca aveti predispozitie spre vergeturi, nu va scapa nici o crema, oricat de buna/scumpa ar fi ea. Ce poate face este sa mai amelioreze situatia, sa nu iasa chiar asa de multe, sau sa nu fie chiar asa de groase/lungi. Eu, una am predispozitie la vergeturi. Inca inainte de sarcina, am avut pe sani si burta. Asta, din cauza nenumaratelor cure de slabire si ingrasare. Dar, eu nu am nici o treaba. Apar, asta e. Doar nu o sa mai arat ca la 18 ani. Fosta-i lele, cat ai fost!

Ideea lui Cami, de a da nr de tel la una dintre fete cu o alta DPN, mi se pare super buna. Dienutze, poate schimbam nr de tel. Tu ai DPN pe 30 nov si eu pe 17 dec. Deci, ai timp sa te refaci, pentru a anunta fetele de mine. Avantaj eu, ca pot sa vin si sa te si vad, dupa ce te intorci acasa, ca eu voi fi inca libera de contract inca cateva saptamani.

Ia uitati ce se misca burta. Poate fetele cu experienta, ne poate spune daca asa o sa se miste si la noi? Cam prin ce luna? Doare?

http://www.youtube.com/watch?v=w0WWOpH0oPk&feature=related

18+ moi si Cezarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Buna dimineata si de la mine!
Acum mi-am condus musafirii la masina si am fugit repede sa vad ce miscare mai e pe net.
Doamne ajuta ca au plecat, desi nah... e vorba de fratele sotului meu cu sotia, copii si soacra lui, deci erau de-ai casei...dar tot eu am dus greul. M-am ofticat rau de tot ca soacra tot pe mine ma punea sa fac, e cealalta nora nici macar o cana de apa nu o lasa sa spele...si in ce situatie sunt eu...in fine. Au plecat si nici ca mai vreau musafiri cat timp sunt gravida. cel putin nu din astia care se asteapta sa fie serviti ca la hotel de 5 stele.
Bai...ideea cu telefonul e buna, numai ca eu, ori ca nu am ochelarii pusi, ori is proasta, dar nu vad nicaieri unde sa-l trec. Ma-m uitat si la profilul lui Camy si nu il vad trecut. Unde se trece sa il vedem toate?

Ramona,
25+
noi 3

Mergi la inceput

Dankutza eu nu am avut norocul sa vad asemenea spectacol la sarcina trecuta...sper ca la asa...de durut nu doare...

ingerasul Darius-Andrei

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Jay si Kathy...tare conversatie ati avut azi noapte! Nici eu nu am dormit dar neavand cum sa stau la laptop...nu l-am mai deschis si m-am uitat pe geam mare parte din noapte.

Ramona,
25+
noi 3

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Buna dimineata si de la mine!
Acum mi-am condus musafirii la masina si am fugit repede sa vad ce miscare mai e pe net.
Doamne ajuta ca au plecat, desi nah... e vorba de fratele sotului meu cu sotia, copii si soacra lui, deci erau de-ai casei...dar tot eu am dus greul. M-am ofticat rau de tot ca soacra tot pe mine ma punea sa fac, e cealalta nora nici macar o cana de apa nu o lasa sa spele...si in ce situatie sunt eu...in fine. Au plecat si nici ca mai vreau musafiri cat timp sunt gravida. cel putin nu din astia care se asteapta sa fie serviti ca la hotel de 5 stele.
Bai...ideea cu telefonul e buna, numai ca eu, ori ca nu am ochelarii pusi, ori is proasta, dar nu vad nicaieri unde sa-l trec. Ma-m uitat si la profilul lui Camy si nu il vad trecut. Unde se trece sa il vedem toate?

Ramona,
25+
noi 3

intri pe adresa de google...nov.dec2009..acolo in partea stanga ai inbox, Spam...samd...la un moment dat ai contacts..acolo te adaugi si tu..

ingerasul Darius-Andrei

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Camy tu vopsesti teava? Ca am inteles ca nu face bine mirosul ala de vopsea. Daca poti pune-ti ceva la nas si gura sa nu inhalezi vaporii.

Ramona,
25+
noi 3

Mergi la inceput