Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (64)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Dienutze, si eu am avut herpes si mi-a zis doctorul sa nu folosesc medicatie (Aciclovir etc) pt ca nu e bine pt bebe. Mi-a zis sa folosesc remedii naturale - gheata, pungute de ceai. Am folosit gheata si a ajutat un pic. Oricum pana nu-si face el de cap tot degeaba (la mine cel putin).

Legat de biberoane - pot fi de plastic, atata timp cat sunt BPA Free. BPA e substanta daunatoare din plastic. Noi luam biberoane Dr. Brown's si sunt foarte bune (testate de mai multe prietene). Sunt f bune si impotriva colicilor, ca nu inghit bebeii prea mult aer (au niste supape speciale). Am inteles ca se gasesc si in Romania.

Laura 24+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Dankutza,nu te bagi deloc ca musca in lapte,din contra,apreciez mesajul pertinent pe care mi l-ai trimis!
M-am gandit ca si el este speriat,sunt constienta de acest aspect,de fapt este o certitudine! Amandoi am intrat in aceasta relatie cu "bagajul" unei casnicii esuate,diferenta este ca el are copii din relatia anterioara. Intotdeauna(inca de la inceputul relatiei), mi-a spus ca fosta lui sotie a incetat sa fie sotie si femeie in momentul in care a devenit mama ( nu are rost sa dau mai multe amanunte). Intotdeauna imi repeta ca nu vrea sa ma piarda si pe mine, ca nu vrea sa mai fie in aceeasi situatie din nou. De la incepututl sarcinii, a fost atat fericit,cat si speriat, incercand sa observe eventualele schimbari.Nu pot nega faptul ca a fost langa mine in fiecare moment,m-a sustinut si incurajat pe toata perioada sarcinii. Am incercat sa bravez, sa ma tin tare, sa-i demonstrez ca nu ma schimb,dar, in anumite situatii, oricat as incerca,nu mai rezist.....obosesc repede, sunt mai somnoroasa etc. In unele privinte, chiar daca sunt insarcinata, a recunoascut ca nu m-am schimbat deloc.... Acum,unul din marile of-uri este faptul ca ma compara cu fosta....m-am saturat!!!! As putea si eu sa il compar cu fostul sot,dar nu o fac.
Oricum, ma simt mult mai bine de cand am discutat, stiu foarte bine ca ii pasa si amandoi am fost de acord sa incercam.
Offf, uite cat am putut pleda in apararea mea!!! Dankutza, ideea este ca ai foarte mare dreptate...

Lumi 24+ cu Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Buna ziua la burtici.Lumi_Richard, , putem sa ne tinem de mana. Exact aceeasi situatie e si la noi, fosta a uitat sa fie femeie, etc, si pot sa inteleg temerea asta a lor. Noi nu putem decat sa invatam din asta. V-am urmat exemplul si am bagat si eu un scandal cu al meu, pentru ca ii era tare teama sa le spuna la copii lui de sarcina mea, ca sa imi spuna azi ca le-a zis deja de cateva saptamani si au reactionat super ok. Normal ca aveam si eu emotii pentru ca imi sunt dragi copiii lui si asteptam cu nerabdare sa aflu ce spun, ca sa-mi spuna nonsalant ca i-a informat "de cateva saptamani". Jur ca daca era langa mine saream la gatul lui. Dar m-am calmat, au si ei fricile lor, pamantul nu se invarte in jurul nostru pentru ca suntem gravide, si cand am mintea limpede multumesc lui Dumnezeu ca am un barbat care stie sa spuna de ce ii e frica. Am si experienta barbatului care nu a stiut sa spuna si m-am trezit dupa ani ca era nefericit. Ei isi exprima fricile si noi, daca-i iubim, stim de ce sa ne ferim. Mi se pare mai usor asa. Alina,, ne-am gandit la tine mult, ne bucuram ca ai avut puterea sa dai un semn de viata. Sa iti dea Dumnezeu putere pe mai departe! 21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Lumi am intuit ca e vorba de o teama de a lui, dar alta decat cea la care m-am gandit eu. Sa-va dea Dumnezeu putere ca sa treceti peste toate si dragostea voastra sa devina din ce in ce mai puternica.

Pentru fetele care urmeaza sa plece in calatorie, dati click pe linkul asta:

http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/860880/Sfaturi-de-calatorie-pentru-gravide/

19+ moi si Cezarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

eu am intrt in butoi...sper sa ies repede...m-a cam dat peste cap faptul ca nu am carucior pt copil...si zic asta pentru ac si la darius pateam la fel...adica exista mereu "cineva" carea sa-mi ia produsul inainte sa-mi fie mie trimis..
Dupa ce a murit puiul am zis mereu ca asa a vrut Dumnezeu..sa nu apuc sa cumpar ca nu avea sa traiasca...si acum ma gandesc ca poate nici Flavius nu o sa traiasca......am innebunit...

Cristi mi-a zis sa comand de afara chiar daca platesc transport...sa-mi iau ce-mi place mie... dar nu mai am curaj...simt ca parca as forta lucrurile...cred ca nu mi-e dat sa am copii..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

24+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Dienutze, mi-am amintit ca eu am folosit si tinctura de propolis pentru herpes, si parca l-a mai uscat.

N-am apucat sa citesc inca tot din urma...

Imi pare rau de certurile cu sotii.

www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Of Doamne Camy sunt alaturi de tine,dar cu Flavius nu se va intampla NIMIC.Ti-a confirmat si dr Pop ca este perfect sanatos,asa ca te rog nu iti mai face ganduri negre,te rog ,te rog .

Ai reusit pana la urma sa vorbesti la Tg mures?
ai incredere in Dumnezeu ca va fii bine puiutul tau

_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui A_driana

fetele care au fetita in burtica....aveti pe linia buricului dunga aia maro???
ca mie mi-a zis cineva ca doar cine are baiat are dunga maro....ca la mine se vede f bine....si sunt curioasa daca ,,tine'' povestea...

Mie acum nu mi se vede nici o dunga si am baiat,iar la sarcina cu Stefania am avut o dunga foarte pronuntata,dar nu mai stiu prin ce saptamana a aparut.

Eu nu cred deloc in "povestile" astea,sa vedeti cate mai exista legate de bebei

_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 21+

Mergi la inceput

Alina

Camy, parerea mea e ca merge carut rosu pentru baiat. Si noi daca hotaram sa luam Chicco tot rosu am fi luat. Am o prietena care are baiat si are carut Chicco rosu. Incearca sa indepartezi gandurile negre. Totul e si va fi bine cu Flavius!

Broscuta, si la noi 'certurile' tot cam asa decurg si asa se termina.

RamonaC, ai dreptate, trebuie sa-i multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi pentru sotul meu! Intr-adevar din cate vad si aud nu sunt prea multi cei ca el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Andrecluj,asa este....oricat ar fi ei de barbati,cateodata sunt mai fricosi decat noi!!!
Dankutza,imi place foarte mult cum gandesti!

Lumi 24+ cu Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput