Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (64)
Raspunsuri - Pagina 17
A_driana spune:
fetele care au fetita in burtica....aveti pe linia buricului dunga aia maro???
ca mie mi-a zis cineva ca doar cine are baiat are dunga maro....ca la mine se vede f bine....si sunt curioasa daca ,,tine'' povestea...
si cate kg ii ,,normal'' sa pui cu sarcina? mie doctorita de familie mi-a spus ca intre 12-18...aproximativ....
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
21+ David
strumfulet + poza strumfulet
laurairina13 spune:
Adriana, eu nu am linia aia maroo
Deci la mine 'tine' povesteaa
Proaspata Doamna!
Laura, 25+ Mara Teodora
poze
luciandrea spune:
laurairina13
Si eu am avut aceeasi reactie din partea doctorului meu, am luat in greutate dar nu atat de mult cat pentru fetita.dar noroc cu celelate burtici care m-au consolat si m-au incurajat, nu e nimik atat de grav..
20+ MARIA
www.flickr.com/photos/38638325@N05/?saved=1" target="_blank">poze cu noi
luciandrea spune:
A_driana, tu deja ai intrat in a-6-a luna?
ca nu corespunde dispunerea sapatamanilor pe luni, cea afisata pe prima pagina?esti sigura?
20+ MARIA
www.flickr.com/photos/38638325@N05/?saved=1" target="_blank">poze cu noi
A_driana spune:
intr-adevar nu corespunde cu tabelul din prima pagina...
eu joi cand am fost la med de fam am intrebat, eu totusi in ce luna sunt? si mi-a aratat tabelul ala pe care il au ei, rotund asa si cateva cerculete dispuse unu peste altul....mi-a aratat de aici din 1 martie UM-ul, pana aici sunt atatea, si in 25-26 iulie intri in luna a 6 a (asta a fost duminica)...si pe la 1 dec nasc......la fel mi-a zis si ginecologul.....
acuma nu stiu ce sa zic....dar daca asa mi-a zis doctorita...
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
21+ David
strumfulet + poza strumfulet
Lumi_Richard spune:
Gata masajul!!! Off, de-as avea parte de asa ceva in fiecare zi....
Crlp, imi pare foarte rau sa aud prin ce treci, crede-ma ca am fost exact la fel.... Cum spuneam mai devreme, habar nu am ce sfaturi sa dau...dar sa stii ca m-am simtit mai bine dupa ce mi-am spus oful aici.
Ce se intampla,de cand m-am certat eu cu al meu au luat-o razna toti barbatii? Chiar a fost contagioasa cearta noastra?
Rgagapie, si la mine e la fel...dupa fiecare cearta,face cate ceva de ma minunez! E atat de dulce,tandru,atent incat am impresia ca am doi barbati diferiti in casa!
RamonaCopot....probabil asa este,precum noi trecem prin schimbari hormonale,teama etc, si ei au o "perioada de criza".
Lumi 24+ cu Alexa Annabelle Denise
Lumi_Richard spune:
A_driana, mie mi-au confirmat 3 medici faptul ca am fetita si eu AM dunga maro pe burtica... Eu cred ca sunt doar vorbe din batrani chestiile cu linia maro - doar daca ai baiat, burta sus sau jos( nu mai stiu cum) daca ai fata...
Linia neagra este o hiperpigmentatie rezultata in urma cresterii productiei pigmentului de melanina care se crede ca este cauzata de cresterea estrogenului. Acelasi proces cauzeaza inchiderea la culoare a areolelor sanilor. Femeile cu piele mai alba au aceste simptome mai rar decat cele cu piele inchisa la culoare.Linia neagra apare in jurul trimestrului 2. Dupa nastere,se va estompa,dar s-ar putea sa nu dispara complet.
lacramioara2 spune:
DRAGA CRIP SI IONELAMARIA,
Stiu ca sunteti necajite. Forumul acesta e de minune ca sprijin moral, si pe mine m-au ajutat toate fetele atunci cand mai cadeam in butoiul cu melancolie datorita faptului ca iresponsabiul de tata al Marucai si-a luat talpasita in luna a doua.
Am crezut ca mor de durere atunci si iata ca nu am murit si nici nu am de gand. supararile si certurile in cazul vostru, cred eu sunt trecatoare, e de vina hormonul, stresul, oboseala si temerile, inclusiv asteptarile noastre ca toata lumea sa ne fie alaturi, incurajatoare si draguta. Ei bine, nu e intotdeauna asa si barbatii cred ca se vad si ei in fata unor femei care, cat de mame ale copiilor lor ar fi, sunt transformate in niste fiinte capricioase, revendicative si plangacioase.
Cu rabdarea trecem marea, aveti grija de voi.
Saptamana 18+
Lumi_Richard spune:
Lacramioara2, imi pare foarte rau sa aflu ca ai trecut prin asa ceva....esti un adevarat exemplu de luptatoare.
Ai foarte mare dreptate cu ceea ce spui...intr-adevar ne transformam...mie imi spunea Richard ca prea e totul numai despre mine,ca astept ca toata lumea sa se invarta in jurul meu...avea si el dreptate,chiar daca,macar acum,cand sunt insarcinata, sa am si eu acest privilegiu pe care barbatii il au zilnic!
crlp spune:
fetelor va multu mult pentru incurajari, ,m-ati ajutat enorm
nu stiu ce va fi mai departe, cand voi ajunge acasa de le birou dar vom vedea;
nu ne mai vorbim de aseara, nu a dat nici un tel. ceea ce inseamna ca in continoare ne vom ignora; nu stiu daca e bine, dar in acest moment nu vreau sa stau langa el; nici noi nu suntem casatoriti si probabil nici nu ne vom casatori...
oricum sunt extrem de fericita pt. ce creste in mine, de restul va avea grija cel de ssu
16+ ingerasul Matei