Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (64)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Dienutze ,legat de herpes sa stii ca eu am folosit Aciclovir cateva aplicatii,cat sa opreasca replicarea)...nu cred sa fie vreo problema..Imi amintesc ca medicul mi-a recomandat creme antiinflamatoare ,cand am avut probleme cu coloana (cervical) ..au efect local..

miany
25+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

simina ma bucur ca esti bine, te asteptam cu drag inapoi

miercuri mergem si noi la morfofetala abia astept sa vad baiatul, deja mi-e dor de el

22
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Buna fetelor,

Am revenit nu am patit nimic rau, dar in ultimile saptamani am avut f mult de lucru si am tinit locu la 2 colege care au fost in concediu, iar cand ajungeam aka nu mai imi trebuia comp ci doar , dar d azi am scapat .
Ma pun sa mai citesc din urma, nici semnatura nu am schimbat-o ink

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona +20 Maya Paula

http://community.webshots.com/album/572945398WblguB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

neata, raportez si eu intrarea in luna a 6 a
referitor la pediatru, med meu de fam e si pediatru, am fff mare incredere in el, deci am scapat de o grija...
pt bebe avem: patut din ala transformer (din care se face un pat de o pers cu lungime de 1,75 cm, un birou si o noptiera), masuta de infasat ii tot la patut, carucior,scoica, o paturica fff draguta, cateva body-uri si pantalonasi cu talpa, suzeta, sticla din sticla , termometru, o pereche de botosei...si niste figurine pe care vreau sa le pun pe perete ...
pt mine inca nu am luat nimic....papuci, camasa de noapte, din astea am acasa........nu trebuie sa fie noi,nu?
centura de siguranta, le fel si eu, o port, dar o pun pe sub burta si o tin cu mana, nu ma deranjeaza deloc, si partea de sus vine intre sani.....deja mi asa in instict s-o tin cu mana partea de jos, incat nici nu mai imi dau seama...
dankutza, video-ul ala pe care l-ai pus ii adevarat, asa se vede cand ii sarcina avansata, nu stiu sa-ti spun la cate luni, si asta depinde de fiecare sarcina si bebic......parca ar fi in filmul ala ,,alien'' nu?

despre ce ati mai discutat oare?

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

21+ David

strumfulet + poza strumfulet

Mergi la inceput

Am si eu o problema, nu mi se vede burtik , sunt mai grasa d felu meu si ma stomacul cam mare, dar burtica nu se vede asa tare si am si eu 6 luni . La cine ii spun nu ma crede .
Mai e careva in situatia asta?

Ramona +22 Maya Paula

Mergi la inceput

Pe unde v-ati ascuns toate de nu mai scrieti ninic

Ramona +22 Maya Paula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Eu is pe baricade. AM fost la bucatarie si am papalit sa imi iau vitamina, ca ieri cu leneveala si starea de rau am uitat sa o iau.
Rgagapie... pune-ne si o poza cu burticuta ta sa o vedem sa ne dam si noi cu parerea. Ca am mai citit eu de fete de ziceau despre ele ca au o burta mare cat china si la ele abia ceva acolo. Poate tu esti invers. Sa stii ca am mai vazut din astea ca tine. In clasa a 12-a o colega de a mea a ramas insarcinata si profesorii nu au flat deloc. LA bac a venit normal, ca noi toate si nimeni nu a bagat de seama starea ei. Noi bineintels ca stiam, dar si de nu stiam ne gandeam ca s-a mai ingrasat putintel..in nici un caz ca e gravida. Bacul a fost la inceputulul lui Iulie si ea in august a nascut un bebe de peste 3500g. Asadar mai sunt si din astea care isi tin bebele lipite de spatele lor sa nu arate la nimeni comoara lor . hai cu poze!

Ramona,
26+
noi 3

Mergi la inceput

Promit sa fac azi una cand vine iubi akas, k el are tel mai performant si o sa pun d aks.

Ramona +22 Maya Paula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Raluci_b, te inteleg perfect cu nerabdarea de a vedea bebelul!!!! Te asteptam cu vesti dupa,sa ne spui cum a fost!

Lumi 24+ cu Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

buna dimineata la toata lumea.... mai la amiaza... ce e drept

observ cu tristete ca va certati cu partenerii.... SI EU... Am sentimentul ca nu ia sarcina in serios... ca ia totul in usor. Daca ma plang si eu ce cate ceva imi raspunde peste umar.... nu am ce-ti face. Da' ce? eu ii spun ca sa faca ceva... spun si eu sperand ca asa e mai usor de suportat... si astept sa ma inteleaga... nu sa faca ceva. E invatat ca facem tot impreuna....dar eu nu mai pot ca inainte. Si de la asta am tras o minunata de cearta... ( si mama... ce mai plang cand sunt suparata). Sper sa ne revenim si sa va fie si voua bine
despre cumparaturi... nici nu pot aduce vorba.... ca "nu luam nimic pana pe 17 august, cand e echo programat" sa vada el ca e baietel... si ca e bine... apoi am voie sa iau ce vreau( vorba vine ce vreau ca oricum... sunt lucruri pe care nu le voi lua.

21+
aniversarea nuntii
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Mergi la inceput