Burtici fericite de septembrie-octombrie (115)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Moama, se pare ca e o stare generala de moleseala. Si eu am tot motzait, iar m-am trezit, iar am luat-o de la capat. Parca nu-mi revin... sunt chiauna varza... si bebe cred ca e la fel ca mine

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 32+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

raluca multumesc. atunci a explodat, intr-adevar. acum e si mai mare. fac poze mai pe dupa amiaza dupa dus.

si de unde ziceti voi moleseala. am spalat aragaz, cuptor, cuptor cu microunde, usi la dulapuri, am taiat si niste cartofi pt un piuree si ma pus si niste pulpe la cuptor. acu' mai bag un episod din brothers and sisters si dupa aia mananc ceva si dupa aia un pik de somn...si dupa aia sa fac si baia ca sa-mi indeplinesc norma pe azi.

MangaGirl :-) 30+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

tomai m-am trezit, am mancat pepenele pe care v-am zis ca mi-l pregatisem, super bine a mers. sincer, cred ca moleseala si raul se intampla din cauza flacarilor iadului in care ne aflam....

ma gandeam acum ca de muuult tare nu am mai mers si eu la balauzit prin magazine, in afara de cora sau carrefour evident, sau la o plimbare ceva...e adevarat ca dupa 10 minute de mers arat ca o rama la soare, dar mi-e asa dor....cred ca am 2 ani de cand n-am mai fost inmagazinul unirii....

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (33+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Techila eu am fost la mag. Unirea acum 1 luna

Diana 33 saptamani si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Aici la noi nu mai sunt temperaturile alea, dar degeaba tot mai ploua din cand in cand, ca atmosfera tot irespirabila e... nu sunt ploi din alea care sa aduca si presiunea aerului la normal.

Deci o fi ceva eclipsa peste romania, daca Maria e asa harnicuta

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Am ajuns acasa ...doar ca mi se terminasera bateriile foarte departe de casa si eram sfarsita ca la reclamele alea de la Duracell
M-am asezat pe o banca, m-am odihnit si am plecat spre casa.
Data viitoare cand mai plec in asa excursii/aventuri trebuie sa recalculez traseul astfel incat sa se termine bateriile pe langa casa
Si DA, mi-am cumparat si eu cate ceva dar nu multe ...ca trebuiau sa incapa in ghiozdanelul meu, pe langa apica, umbrela, acte, chei.....
Face fata si poze dar putin mai tarziu ca sa imi bag limba in gura .....

Manga faine poze yamiiii...s-a tuns Sergiu ...ii sta foarte bine.
Si tu esti tare draguta

Cea mai fericita 33 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Daca tot e liniste si pace p-aici, ma bag la facut un nou capitol. V-am anuntat, sa nu va bagati sa ma emotionati , ca va fi al doilea din viata mea

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

Sper ca e ok, ca n-am mai avut rabdare sa citesc instructiunile, sigur am uitat ceva

Deci 116

Mergi la inceput