Burtici fericite de septembrie-octombrie (115)
Raspunsuri - Pagina 15
Fragutza spune:
Techila, ce frumos e la tine acolo..vor fi copilasii tare fericiti ca au unde alerga..
33+ Natalia
mimika spune:
Neatza! Eu am avut azi-noapte 2 contractii dureroase de am crezut ca ii scuip pe grasi. Acum vad ca nu doare nimic, chiar daca se intareste burtica. Am bagat si un No-spa pe langa Gynipral. Sper sa nu va fac vreo surpriza.
Mie la ultima eco Tutu nu mi-a masurat fluxurile decat pe ombilicale, si a zis ca sunt foarte bine. vreo 0,6 pe ambele, daca nu ma insel. Pe uterine oricum cred ca sunt crescute la mine, din cauza de po****tie multipla.
33+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5
monica_dicut spune:
aida, nu ai si un raport pe hartie de la eco? Ai doar poze? Pe ale mele scrie ceva PE una scrie undeva in dreapta Rt MCA -RI, asta e la cerebel, apoi Plac-RI e cea pe cordon, Rt Ut-Ri am 2 astea sunt pe uterine. SUnt masurate cu dopplerul si mi-a scos raport ecografic.
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 32+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralucapaun Neatza, doamnelor! Sa fac un exercitiu de memorie..arterele se masoara la echografii, la cea de trim 2 imi amintesc sigur ca au fost masurate. Mimika, chiar vroiam sa intreb de caderea parului, cade intr-o veselie si la mine, chiar ma gandeam sa-l tund scurt sa nu mai fie prin toata casa fire blonde.. Raluk, te-au linistit sper fetele cu analizele, si la mine a fost colesterolul mare in conditiile in care inainte de sarcina era la limita inferioara. Dr a zis ca e normal sa creasca in sarcina si am luat-o de buna. Monica, tu spui ca ai contractii..sunt dureroase? Cum le simti? Aseara, am avut si eu cam vreo 2 ore, nu ma durea nimic, numai simteam cum se intareste burta..Desi iau Gynipral si No spa tot am..si ma streseaza rau de tot.. Trimit si mai revin! 33+ Natalia |
Ma simt mai bine ca ma mai linistiti.
Eu stiu ca daca nu sunt dureroase, sunt normale, contractiile Braxton Hicks, se antreneaza uterul pentru nastere, de cum intra in trimestrul 3. Si am inteles ca nu trebuie sa luam nimic, trebuie sa lasam uterul sa exerseze.
27+
vias spune:
offfffff....vreau sa fie bine...si vreau sa nasc odata..ca nu mai pot...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
24+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
monica_dicut spune:
Raluca, nu sunt dureroase ci doar inconfortabile. Dureroase sunt atunci cand sunt insotite de dureri ca la ciclu si dureri urate de spate in zona lombara asa. Mie mi se intareste burtica si se face guguloi intr-o anumita parte.
De dormit si eu am dormit tare prost, m-am tot trezit, tot auzeam zgomote in vastele mele apartamente (55 mp), eram fleasca de transpirata, moarta de sete etc si parca m-am trezit si cu o usoara durere de cap... n-am chef de nimic, parca mi-e lene si sa ma duc pana la buda... mor deplictiseala.. nah, ca am oftat si eu.
luto, pe tine te inteleg, nu ma baga in seama, da ignore la ce scriu
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 32+ cu
O noua viata
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralucapaun Mimika, chiar vroiam sa intreb de caderea parului, cade intr-o veselie si la mine, chiar ma gandeam sa-l tund scurt sa nu mai fie prin toata casa fire blonde.. |
..la mine sunt negre si se grupeaza sub forma de covor daca nu fac curat
Cea mai fericita 33 + cu
anco spune:
neata fetelor
ai grija mimika!sa nu faci o nefacuta acum.stai cuminte in pat si prin casa. nu iesi in caldura.
nu stiu despre ce valori de analize si masuratori vorbiti ca eu foaia de la doppler am lasat-o la medic.
sunt fericita ca mi-am adus acasa si al doilea patut.e din lemn si acesta, ca si primul, are saltea de cocos si am primit langa el un sac cu lenjerie, aparatori, un organizator ce se agata in exterior, etc si o plasa cu hainute...de fete.vorba voastra, daca celalalt n-o fi fata, asta este...eu tot il imbrac cu ce am roz.
anco 32+???? si
poze
raluk16 spune:
Aida nici mie nu mi le-a masurat niciodata (in orasul asta ). Dar am noroc ca merg miercuri la eco (n-am mai fost de doua luni, din saptamana 20...) si e programat un doppler si 3d/4d. Sper ca la dopplerul ala se vede asa ceva. Daca nu, o sa-l bat la cap pana mi le spune sau pana recunoaste ca nu se pricepe
mimika tinem pumnii sa mai stea puiutii acolo cateva saptamani
techila super pozele!!! Atata imi place acolo la voi, si afara si in casa . Aveti asa... o personalitate faina si va puneti amprenta acolo... Oricum, la "camila" cred ca cheia de a sta pe burta e la Techila, scumpa de ea, cum sta ea la pozici Ca-mi vine s-o tzuc toata si s-o strang in brate
Monica bine faci, tine-te de noi, astea care dam de doctori incompetenti
Uve tu cum mai esti?
A, sa nu va mai spun ca m-am trezit azi-noapte dintr-un cosmar, ca aveam contractii si am intrat in travaliu... cred ca dupa discutiile de ieri...
27+
monica_dicut spune:
camy, curaj gaina ca te tai . Haide mai mami ca mai e putin, ia sa vezi cum trece cand o sa incepi sa faci galerie pt fiecare nastere in parte nici nu o sa ai timp sa te gandesti cand vor aparea bebeii unul cate unul
DEci mai ai exact 14 saptamani pana la cezariana, zi si tru cu AMR
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Monica 32+ cu
O noua viata