Gravidute&Mamici de IASI (99)
Raspunsuri - Pagina 20
dastefa spune:
Mihaela,Ella f frumoase pozele de la mare.sa va fie de bine concediile
Alynta am ajuns si noi ieri la strand dar ne-am hotarat greu si am plecat pe fuga asa ca n-am mai dat de veste.Noi am stat de la 1 la 6 -m-am mai uitat dupa voi dar nu v-am zarit.Si nu cred ca mai repet faza cu mersul la amiaza.Chiar daca am stat sub umbreluta si am incercat sa ma feresc cat pot de soare tot m-am prajit un pic.Cat despre apa cum ti s-a parut in comparatie cu alte zile?Ma refer la temperatura.Ca Daria nu a vrut deloc in apa ca i se parea prea rece
si chiar daca nu sunt prea multe va pun si eu pozele de la intalnire aici
Mihaela
15+
Daria-Stafania-16.11.2006
alynta27 spune:
Dastefa la inceput apa pare rece, dar daca te bagi nu e asa rau! Eu am fost sambata cand era vant si numai 23 grade (fata de cele 32 de duminica) si mi s-a parut ok in apa! Uitasem ca esti si gravi! Cand am vazut la semnatura am realizat!![]()
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
Anilansa spune:

acum sa trezit darius... cu temparatura 39.2 ... cu mofturi

.. iam pus un supozitor cu paracetamol... sper sa isi faca efectul

daca are temperatura pot sa il scot afara??????????????
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
Celia spune:
Ani, sanatate lui Darius.Sunt reactiile la vaccin.
Fetelor, multumim de foto de la intalnire...foarte frumoase cu protagonisti frumosi.
Miha, Ella, multumim de foto, frumosi copilasi.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
Celia spune:
Byu, sa va fie de bine concediul. Asteptam povestiri si foto.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
mariussimiuc spune:
Helau! 
Multumesc de laude dragelor! ma umflu si eu in pene! ![]()
Ella,m-am uitat cu jind la cum s-a balacit Bia in mare.Tare as fi vrut sa faca si ai mei asa.Asta e...poate la anu! ![]()
Sa va fie de bine taierea de mot! Ati fost niste nasici tare frumoase si elegante. ![]()
Raluca,sa va fie si voua de bine concediul! 
Alina,temperatura lui Darius e doar o reactie la vaccin,nu te impacienta prea tare.Antitermice si comprese reci pe "bubuta". Cat despre iesit afara,poti iesi,dar mai pe racoare,ca la ce temperaturi sunt in timpul zilei,risti sa-i cresti temperatura in loc sa i-o scazi. ![]()
Sa va fie de bine petrecerea! 
Alina,rogojina (asa ii zice?
Nu stiam! ) e luata de anul trecut,dar nu mai stiu exact de unde.Carrefour sau Kaufland! 
Mihaela multumim de poze!
Daria ta e o frumoasa,cu minunatiile alea de ochi albastri.Dar ti-am mai zis asta,nu? ![]()
Raluca da' pe unde-ai disparut draguto? ![]()
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=9" target="_blank">Am si eu ratusca mea (mar1 si mar2)
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ralnied1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariussimiuc Raluca da' pe unde-ai disparut draguto? |
Eu? Pe-aici, pe-aproape.
Da' pozele ti le-am admirat, stai gara grija...
Anilansa spune:
buna dimineata
va servesc cu un ness ... si cine doreste si 
nu am dormit toata noaptea ... darius a avut temperatura intre 38.7 si 39.5.... la 1 noaptea jucam " cucu bau" ca sa ii pot pune comprese
si asa sa intamplat si la 3.15... la cap. mancare stam binisor...nu mai papa la orele care manca, dar ma bucur ca mananca, de mers prin casa merge se joaca dar nu mai mult de o ora... ca ii iar somn
... poate azi prind si eu niste reprize de nani ca sunt franta.
ella si miha... asera cand dormeau baietii, ca eu aveam prea multa cafea la "bord"... am apucat sa vad si eu pozele, sunt fff frumoase .... sa va traieasca copilasii si sa va aduca numai bucurii.
mamicimultumesc de incurajari, speram sa trecem cu bine cele 3 zile de foc -" reactii de la vaccin", dupa care 2 zile pauza si stam in stembai sa nu faca si de la ror-ul ca ci se manifesta intre a 5 si 14 zi

va doresc o zi frumoasa.
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
ella10 spune:
Neata!
Multumim de cafea Anilansa si
pentru Darius sa-i treaca febra
Multumim de aprecieri
Cam slaba miscarea pe aici,cit am fost plecata ati fost mai active![]()
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
http://community.webshots.com/user/karateka_10?vhost=community
http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png
mihharo spune:
Alina, multumim pentru cafea... a prins bine ![]()
Las' ca trec toate necazurile prilejuite de vaccinuri, asa am patit si eu, la fiecare vaccin... chiar si la cele la care primeam asigurari de la doctorita ca n-o sa faca febra. Al meu a facut 40 la toate
... devenisem experta in comprese ![]()