Buna fetelor,
In septembrie vrem sa-l dam la gradinita pe baietelul nostru de 2 ani si 7 luni(acum) si este normal sa ma interesez de gradinita unde am vrea sa mearga.
Intrebarea este adresata mamicilor care au sau care au avut copii la gradinita particulara Crocodil DAndi, din spatele Cinema Gloria, Titan. Vrem sa lasam copilul doar la program scurt deocamdata, pana la ora 1.
Deci cum este acolo, cum sunt educatoarele, ati avut probleme de vre-un fel, ar trebui sa stiu ceva in mod deosebit, etc?
Am fost si am vizitat gradinita, ne-a parut curata si ingrijita, dar decat ca am vizitat-o altceva nu stiu despre ea.
Am vorbit si cu d-na directoare care ne-a spus ca nu au copii sub 3 ani, asta ne-a cam ingrijorat putin, mai ales ca baietelul meu nu prea e sociabil, nu face la olita si nici vorbeste (mai mult de cateva cuvinte)-asta de fapt fiind si ideea de a-l da la gradinita in speranta ca lucrurile se vor schimba putin.
E vreo mamica care stie ceva de gradinita asta?
Eu am baietelul la Dandi de la 1 iulie. El are doi ani(este cel mai mic de acolo, am inteles) si l-am dus pentru ca in pliantul pe care l-am vazut scria ca infiinteaza si grupa de prichindei (2-3 ani). Poarta inca pampersi, dar mananca singur si este foarte sociabil, s-a obisnuit la gradinita in doua saptamani.
De gradinita in sine sunt extrem de multumita, educatoarele, fara nici o exceptie (din cate am vazut pana acum) sunt grozave, foarte apropiate de copii. Mancarea este in sistem catering, dar foarte gustoasa, piticul meu mananca la gradi mai bine decat acasa. Au curte cu diverse jucarii de exterior. Stau destul de mult afara, cred ca doar cand mananca si dorm sunt inauntru.
Probabil ca tie ti-a spus directoarea ca nu are pe nimeni sub trei ani pentru ca piticul meu era inca in "training":)
Daca te mai pot ajuta cu ceva amanunte, intreaba-ma.
O zi buna.