Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(114)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

... imi era frica sa nu pierd ceva interesant

...cata vreme stai cu noi nu ai cum sa pierzi nimic distractiv

Cea mai fericita 33 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

acum am venit de la puisor

poze cu burtoiul meu sa va iasa din cap ca aveti burtile mari

... ma bag sa fac cap nou

Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

poze cu burtoiul meu sa va iasa din cap ca aveti burtile mari

Raspunsul e: DA, e mare ....dar faina
Ce bine ca acum ne-am linistit ca eram asa de curioase....cel putin eu cu Iulika

Cea mai fericita 33 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

doamnelor , 115 fierbinte va asteapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

liniste liniste...
mai dau un refresh, mai vad un episod din lost..seria 5...o vraja..mai rau ca in telenovele..

aida tare tare frumoasa burtica ta!

pls imi da si mie cineva noua parola..ar trebui sa ma apuc de masaj..poate vad in mail ce si cum, stiu ca a scanat dana niste instructiuni.

thx a lot!

34+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

Aida draga , burtica ta este perfecta

eu nu ma indur sa pun poze cu mine din cauza de celulita din care cauza mi-e tare tare jena; dar poate gasesc o pozitie in care sunt mai aratoasa

daciana

31+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Aida, da, jos palaria, eu cam asa vad o burta de luna 8, sincer. Cam la asa ceva ma asteptam si eu si acum si data trecuta si d'aia sunt paranoia cred

Vleau sa vaz tatuaju mai bine

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 32+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Si pe langa asta, azi mi-am scos rezultatele la analize, si unele nu-s bune. Va rog dati-va cu parerea (le scriu doar pe cele anormale), ca eu ajung la doctor doar miercuri si pana atunci mor de griji:

Leucocite (WBC) 9.83 (interval 4.00-9.50)
Granulocite neutrofile segmentate valori absolute (NEUTRO#) 7.05 (interval 2.00-7.00)

Hemoglobina (HGB) 11.3 (interval 12.00-16.00) asta stiu ca-i anemie, dar sideremia e buna
Hematocrit (HCT) 31.7 (interval 33.0-46.0) si asta tot de la anemie

Deci sideremie, trigliceride, glicemie, magneziu, calciu, acid uric, uree, creatinina, tgo, tgp sunt perfecte. Timpul de coagulare iarasi normal.

Dar doua chestii ma streseaza mai tare:

1. Colesterol seric 258.40 (interval 80.00-220.00)

Si toata viata am avut colesterolul undeva pe la 80-90... Si mi-am amintit de grijile voastre, ca ati mai vorbit de colesterol cat e de grav in sarcina. Dar am uitat in asociere cu ce e grav... Sau de la ce valoare...

2. La urina totul pare ok, doar ca am corpi cetonici 15 in urina (si normal ar fi negativ). Am cautat pe net si asta ar putea insemna diabet gestational (de ce ma temeam eu). Dar nu am glucoza in urina. Si glicemia e mica (77 din intervalul 70-115). Si ieri mi-am facut acasa un test ca si cum as face la spital glicemie provocata. In sensul ca am papat bine de tot si la doua ore mi-am luat glicemia, ca are tati un aparat (nu va stresati, am luat ac nou), si era super pentru dupa mancare, 106! Ca inca nu am gasit doctor care sa-mi prescrie cata glucoza din aia sa iau sa merg de capul meu la test de toleranta la glucoza. Si am o prietena al carei test nu a iesit bine si doctorita asa o monitorizeaza sa n-o puna pe insulina, sa isi faca dimineata si apoi la doua ore dupa fiecare masa analiza de glicemie si sa nu fie peste 200. Si uite ca mie mi-a iesit bine de tot aia!

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Raluk, pot sa iti zic ca valorile pentru granulocite si leucocite nu sunt de speriat. In primul rand, de abia depasesc limita. In al doilea rand, se pare ca oricum se maresc valorile in sarcina, pentru ce BB este totusi un corp strain si perceput ca atare de sistemul imunitar. Hemoglobina, hematocris - o USOARA anemie. Despre colesterol chiar nu stiu ce sa zic. Sunt alte fete cu experienta in treaba asta.Cat despre corpii cetonici, nu imi dau seama daca 15 ala e o valoare mare. Stiam notarile cu +. Dar banuiesc ca nu e o valoare mare. Bei apa suficienta? Ca si asta poate fi un motiv.

33+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5

Mergi la inceput