Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(114)
Raspunsuri - Pagina 2
liliac1 spune:
Chiar asa fetelor, ce mai stiti de legea cu 168 zile (parca) de concediu prenatal+lehuzie? Ca in afara faptului ca ar fi trecut de senat...n-am auzit mare lucru.
Liliana, Andra-Maria & cu 27+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
kawaichan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aidaciolac hello ati inebunit? incredibil , un capitol in cateva ore de dimineata pai pana diseara mai apar 2 ... vai vai merg dincolo la pag 9 unde am ramas ... am fost dupa zmeu paraleu Aida ... 32+ ... cica Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Mihaela 33+ cu baby Joshua
Iulika29 spune:
Kawaichan votez pt cea mai frumoaså burticå..E superbå ..Si patutul e foarte frumos...
Multumim pt capitol..Multimim ca ne tii la curent cu tot ce miscå in jurul Sabinei
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå 34+cu Bruce Nicholas
anco spune:
cum pun pozele?m-am blocat
am reusit sa ma loghez pe webshot , le-am adaugat si mai departe nu ma lasa ca zice sa aleg nu-s ce subcategorie. ce fac?
anco 32+
raluk16 spune:
Cred ca va parasesc pana deseara, ca nu pot face nimic, tot aci cu voi, si agitata tare de la alergatura (de pe forumul nostru) din dimineata asta sunt franta...
Va pup si va doresc o zi frumoasa!
27+
kawaichan spune:
citat din mesajul lui Iulika29 Kawaichan votez pt cea mai frumoaså burticå..E superbå ..Si patutul e foarte frumos... www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, cea mai fericitå 34+cu Bruce Nicholas |
No ca ma faci sa acum...eu niciodata nu fac comentarii la albumele voastre pt simplul fapt ca nu intru des pe webshots si cand intru le admir pe ascuns si nu zic nimic,dar imi plac la nebunie toate burticile noastre
kawaichan spune:
citat din mesajul lui anco cum pun pozele?m-am blocat am reusit sa ma loghez pe webshot , le-am adaugat si mai departe nu ma lasa ca zice sa aleg nu-s ce subcategorie. ce fac? anco 32+ |
alege si tu orice categorie,family&friends sau entertainment etc
e primul tau album pe contul comun?
kawaichan spune:
citat din mesajul lui raluk16 Cred ca va parasesc pana deseara, ca nu pot face nimic, tot aci cu voi, si agitata tare de la alergatura (de pe forumul nostru) din dimineata asta sunt franta... Va pup si va doresc o zi frumoasa! 27+ |
si tie Raluk
fain glow,by the way
anamaria1979 spune:
Fete dragute, va pup ca numai pot de caldura si trebuie sa ma intind in pat ca ma incolteste copilul prin diverse organe ale mele. Multumim de capitol nou.
+ 32
anco spune:
mamaaaaaaaaa am reusit!!!!
am pus pozici! in sfarsit, ca mi-era teama ca ajung sa nasc si eu n-am pus pozici sa ma vedeti si pe mine.
anco 32+