Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(114)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Fetele, la pagina 11 ne-a scris Monis5 care vrea sa ni se alature.
Cine o pune in lista?
Bine ai venit Monis5!!!

Diana 33 saptamani si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Aaa, merci pt aprecieri la adresa burtii. Tatuaju-i fain, da ati vazut ca am inceput sa-i fac niste continuari asa in josul burtii si spre coapse Alea sunt valurile in care se scalda el . Pana nasc va fi un intreg ocean, numa bun pt scaldat

adela, ne bucuram sa primim vesti de la tine raluk te daduse pe lista de disparute ieri

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 32+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

seara buna,

mi-e rau..citeam eu citeam de zor la 113, vedeam ca-s tot 22 de pagini..zic..s-au mai domolit fetele, or fi facut capitol nou dar au acolo 2 3 pagini...cand 14

ma intorc sa recuperez dar nu inainte de a felicita toate burticutele atat de frumoase!
picioarele au inceput sa mi se umfle si mie abia acum in sapt 34 dar rezolv pb elegant dormind noaptea cu ele "suspendate"..si dimineata e totul ok iar peste zi se mentin..uff ce bine

pot sa va rog sa imi trimiteti si mie pe pm noua parola? multe poze le-am vazut pt ca au pus fetele link si culmea tinea minte userul dar pe mail nu am cum sa intru si m-ar interesa f tare faza cu masajul perineal...il practic de 2 zile ...bine rau.dzeu stiu dar poate ma lamuresc daca vad niste poze ceva....

34+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Mergi la inceput

am reusit!

am vazut ca "m-ati pomenit" la "razboiul zilei"!
nici nu stiu ce sa mai zic...eu diferenta de 15% nu am solicitat-o (adica am dar erau pe dinafara si apoi am vazut ca se refera la difernta pana la salariul brut...salariul meu e mai mic, veniturile suplimentare sunt mai mari asa ca nu mi-a fost f clar si am stat in banca mea)
iar acum despre plafonarea concediului de maternitate se pare ca parerile sunt impartite pe bune...adica am 2 pro si 2 contra, in sensul ca am inteles ca la unii s-au aplicat cu plafonarea venitului pe luna la altii cu plafonarea mediei..

sincer nu vreau sa va mai plictisesc (se va supara luto si pe mine ) cu legea cu tot..sunt in miezul problemei si incerc sa ii dau de cap, sper sa primesc si un raspuns de la Marius, am postat si la probleme legislative..raspund la orice intrebare cu mare drag pe Pm iar daca e cazul si vreti si pe forum....incerc sa ma detasez un pic de problema pt ca ma gandesc destul de mult la ea si nu e bine..sper ca la inceputul saptamnii viitoare sa am si solutie!

so...oricand cu mare drag, daca va pot lamuri, nu ezitati!

Jucausa mea

Mergi la inceput

dispar un pic la bucatareala,

cate pagini credeti ca o sa gasesc cand ma intorc?

Jucausa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Crocodana stii ca nu e adevarat, si ca nu ma supar.....pe mine de fapt ma deranjeaza egoismul si acea vorba romaneasca:
"nici buna ziua...nici...f...n " hop si eu cu intrebarea mea si daca cumva nimeni nu-mi raspunde mai insist.
Sper ca nu ai interpretat gresit ca eu de fiecare data m-am rugat sa va rezolvati pb si sa primiti drepturile pe care le merita fiecare fata....
Nu mai dezvolt, sper sa fie suficient cat am spus

Cea mai fericita 33 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Unde ati disparut mai fetelor

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 32+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

aici , mai am 14 pagini ... naspa cu recuperatul ...

Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

[quote]citat din mesajul lui monica_dicut

Mi-am facut niste poze noi la BURTA
ca nu mai facusem de 2 saptamani si eram curioasa daca se vede vreo modificare ca mie mi se pare ca n-a mai crescut...

Monica dicut ai cel mai mare burtoi de gravida pe care l-am vazut in viata mea sper sa nu te superi o zic in sensul bun
Nu-mi donezi si mie un sfert?

+28 cu Stefania Gabriela
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

eu sunt pe aici...azi nu a mers netul...dar oricum...scrieti, nu gluma...

si eu am dat datele...ca sa ma treceti la listuti....dar imediat a fost anuntata nasterea micutei Lisa...asa ca am stat in banca mea...ea asa cum era de asteptat era cea mai importanta...

Acum ma treceti??????

DN 21.09.1980
UM 04.02.2009
DPN 11.11.2009 (dar mai tz de 28.10.2009) nu pup...din cauza trecutului meu...

Multumesc muuuuuult...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

24+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput