Calatorie cu masina noaptea
buna!
a calatorit cineva toata noaptea din TM pana la Constanta noaptea pe ruta Deva-Sibiu-Valea Oltului etc? este oare aglomerat tare drumul duminicile incolo si noaptea ? sau o fi mai ok sa plecam luni seara de aici?
astept sfaturi, si mai ales incurajari
merci mult
Raspunsuri
Delphinas spune:
din cate am auzit de pe la radio, prieteni care au plecat la mare, drumul e mult mai aglomerat in we decat in cursul saptamanii. multi prefera sa mearga noaptea ca e mai lejer, dar daca te-ai gandi ca si altii prefera sa mearga tot noaptea => ca va fi aglomerat. noi vom pleca ma mare marti ziua.
prefer ziua pt ca sa mai vad cate ceva. noaptea nu pot vedea nimic. si plus de alta, alta e vizibilitatea ziua si alta e noaptea
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
asiza spune:
Daca tot zici ca te intereseaza mai mult incurajarile , iaca: noi am calatorit pe ruta asta (de la Cluj bineinteles) si anul trecut, dar si in alti ani. Si anul asta vom face la fel, doar ca ne indreptam spre bulgari. E mult mai bine noaptea, e racoare, drumul e mai liber decat peste zi, indiscutabil. Insa e de preferat ca soferul sa fie experimentat, intrucat e un drum foarte obositor. Noi preferam sa calatorim noaptea deoarece Denis doarme bine in masina, nu i se pare drumul atat de lung si putem conduce linistiti. Vacanta placuta!
bb_yasmi spune:
o singura data am ales sa plecam de la mare pe zi si a fost groazniccc!!!! cfred ca daca mai aveam si un copil cu noi..... in rest am fost doar noapte, fetita a facut nani, drumul a fost mullttt mai liber si totul a fost ok. noi oriunde am merge cu masina (prin tara) preferam (si mergem) noaptea!!
drum bun sa aveti.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007
deya spune:
Dorsilia pe cand vreti sa plecati?Si noi plecam in 15august seara nu am mai fost niciodata cu masina pe ruta asta.
marius spune:
99.99% prefer sa conduc pe distante mari doar noaptea. Motivele sunt aceleasi, racoare, drum liber ceilalti dorm deci pentru mine este ideal sa fie liniste in timp ce conduc (mai putin radio-ul cu o muzica de calitate in surdina) si o masina care "toarce" la drum.
Desigur eu dorm dupa amiaza astfel incat dela orele 21-22 sunt fresh.
Nu recomand soferilor care nu au la bord macar 20.000 km condusi efectiv in conditii diferite de trafic inclusiv noaptea.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
Tzuni spune:
Si eu prefer sa conduc noaptea pe distante mari. Dupa ora 00 se retrag din trafic si tirurile si ... lumea e a mea! Pun muzica frumoasa, iau linia alba "intre picioare" (ma refer la rotile masinii ) si ma simt regina soselelor .
Daca sunt cu copilul atunci prefer sa plec la drum lung fff de dimineata (undeva pe la 3 - 4) asta pt ca am teama ca daca as avea probleme cu masina, m-as descurca mai usor dimineata decat noaptea. Da' asta-s io
anya spune:
Si noi mergem la drum lung doar noaptea. Am plecat la 12 noaptea din Bucuresti, dimineata la prima ora intram in Ungaria - sau acum 1 luna, tot la 12 am reusit sa plecam, la 10 dimineata eram in Thassos. cu tot cu ferry.
In spate pun cateva genti la picioare, fac un pat lat si culc copiii iar eu il tin de povesti pe sotul meu, mai verific harta cand sunt drumuri necunoscute, mai urmaresc un indicator, mai un sandwish ..sunt copilot.
nma spune:
Valea Oltului e mai libera dupa ora 24. Sotul tot noaptea prefera sa conduca (copiii dorm si e liniste).