Burtici fericite de septembrie-octombrie (113)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
tulibu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iulika29 Felicitari Selene pt noul capitol....Techilo ramanem singurele in club ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, cea mai fericitå ![]() ![]() |
nu, nu, nu, nu sunteti singurele, sunt si eu, si sincer nu cred ca de mine se va lipi vreo data indeltnicirea asta. Sunt total afona.
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Ioana
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](comoara.gif)
bebe
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica_dicut/monica_dicut.jpg)
monica_dicut spune:
Neatza.
Mai ce i-ati facut selenicai
Lasa fetita ca te faci tu mare si le arati la toti . A iesit super ok, nu are nimic ca e mai jos lista.
Vad ca inca nu ati abandonat subiectul CAMESHI asa ca m-am hotarat sa am duc sa fac o poza la ale mele sa vedeti ce si cum, fac si la capotele sa vedeti ce dulci sunt nu cum isi inchipuie Luto d'alea de mamaie
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 32+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi O noua viata
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramsan Eu nu am avut scoici din alea de la Avent, dar cred ca voi achizitiona asa ceva. |
Neata Ramo, despre ce scoici e vorba ?
Si se intampla in mod normal si natural daca alaptezi la un san sa curga cate ceva si din celalalt ? Ca imi da putin cu virgula la capitolul acesta.
O foarte buna prietena de-a mea m-a sfatuit sa imi cumpar niste prosopele clasice, stiti ca sunt dinacelea 20/20 sau 30/30 cm,foarte frumoase, de baie, pt maini...ca imi vor fi foarte utile la sters un san, la pus repede sub barbita lui Bebitza...si la tot felul de chestii si alte activitati adiacente. Le stiti sigur ca sunt seturi de cate 3...4 buc, prinse asa cu o fundita.
Ceva in acest
www.wilkinsonplus.com/Towels/Wilko-Face-Cloth-Cotton-Ruby-30cmx30cm-x-3/invt/0256498?htxt=PsAGyAqy/DSGVBgOHPBfATKVETOKIWHcwqoICuDrG/xTcDPfxIrYzUvEu76RzzM6wutKTeo9AOCB%0AtDs76aYYKg%3D%3D" target="_blank">gen
Acum mai trebuie sa ma hotarasc la o culoare frumoasa.
Cea mai fericita
![](gravida.gif)
![](surpriza.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/x_ggg/x_ggg.jpg)
x_ggg spune:
Si in legatura cu camasutza...cum, mai, asta pt spital?? Pai eu aveam de gand sa imi iau niste capoate din alea de mamaie cu nasturi pana jos...ca tot vorbeau fetele de chiloti moartea pasiunii...pai nu facem set cu camasile de noapte??sa ne tine minte sondele in momentele noastre de glorie
Imi iubesc copilul ... abia astept sa te tin in brate, BEBE!!!!! 28+ cu
- Rares Stefan
http://family.webshots.com/album/573707422MNKhRk
raluk16 spune:
Monica abia asteptam pozicile!!!
x_ggg ai aparut, de cand te astept sa vad cate saptamani ai de crezi tu ca e mare burtica. Pai uita-te la a mea, ca e mult mai mare ca a ta . Eu ma asteptam sa ai ca si fetele astea marisoare, la cum te-ai plans...
Aida ai mai studiat cu celulele stem? Tocmai mi-a venit contractul de la CBC. Ia zi, cu care ne facem? 27+
Danuta1979 spune:
Buna dimineata fetelor!
Selen...frumoasa camasa....fara comentarii.
Mi-am pus si eu poze noi pe webshot..ca ce..numai voi sa va aratati burticile? :P
Dana 31+ cu
Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
lutoniana spune:
x_ggg nu ai inteles draga mea ca noi o sa fim niste naspete baboase si mamaioase ...si Selenica cu Monica isi iau dinalea de lux
Selen poate sa mearga si la plaja cu camasa aia de noapte si o astept cu rasuflarea taiata si pe Monika sa vad ce halat are...sau capot...sau compot
Cea mai fericita 33 + cu
raluk16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
Neata Ramo, despre ce scoici e vorba ? Si se intampla in mod normal si natural daca alaptezi la un san sa curga cate ceva si din celalalt ? Ca imi da putin cu virgula la capitolul acesta. O foarte buna prietena de-a mea m-a sfatuit sa imi cumpar niste prosopele clasice, stiti ca sunt dinacelea 20/20 sau 30/30 cm,foarte frumoase, de baie, pt maini...ca imi vor fi foarte utile la sters un san, la pus repede sub barbita lui Bebitza...si la tot felul de chestii si alte activitati adiacente. Le stiti sigur ca sunt seturi de cate 3...4 buc, prinse asa cu o fundita. Ceva in acest www.wilkinsonplus.com/Towels/Wilko-Face-Cloth-Cotton-Ruby-30cmx30cm-x-3/invt/0256498?htxt=PsAGyAqy/DSGVBgOHPBfATKVETOKIWHcwqoICuDrG/xTcDPfxIrYzUvEu76RzzM6wutKTeo9AOCB%0AtDs76aYYKg%3D%3D" target="_blank">gen Acum mai trebuie sa ma hotarasc la o culoare frumoasa. Cea mai fericita ![]() ![]() |
Pai ziceau fetele ca va curge din celalat san. Probabil daca vin numai cativa picuri folosesti prosopel, daca vine mai mult, folosesti scoici. Si daca vine foarte mult, poate va trebui sa incercam metoda cu pompa cu sticluta (desi eu inca n-am inteles cum va curge in sticluta, am crezut ca e vid din cauza aparatului).
Uite scoicile: pun linkul cu spatii ca au astia de la dc ceva cu site-ul lor si-l considera reclama:
http://www .bebelusu ltau .ro/detalii.php?cod=AV05
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
mary_07 spune:
Referitor la prosopelele de care zice Lucia, sa stiti ca sunt f utile,am avut si eu (si inca le mai amtzac,nu mai tre' sa cumpar).
Cat despre camasile cu 3 nasturi,mie una nu mi-au folosit ca nu-mi ieseau( f mari de altfel
). Mi-am cautat din acelea cu nasturi pana la buric
. Nu mai stiu cine zicea ca nu-si poate lua camasi de alaptat fiindca se cracaneaza pliurile alea..idem si la mine
My familyPoze cu noi
_
Melania, de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 34+, cu
-Razvan
_AMR - 4 saptamani!!!
tulibu spune:
voi vorbiti de burtici care e mai mica care e mai mare, eu nu am avut curajul sa pun nici o poza nu de alta dar nici nu am ca nu cred ca vreau sa tin minte cat de mare m-am facut. Si nu vorbesc de burtica, ea e f frumoasa si o ador, dar in rest nu se justifica, pana acum la 26w6d am luat 14 kg, si sa nu va inchipuiti ca mananc tot timpul, n-am avut pofte , mananac de 2-3 ori pe zi, si atunci moderat in schimb bheau multe lichide ca mor de cald. Si uite asa am ajuns la 83 de kg. imi vine rau de cate ori ma urc pe cantar. Dr zice ca data viitoare adik peste 3 sapt cand ma duc la el, o sa ma duca la spital sa vada daca nu cumva am facut diabet gestational, eu cred ca isi face iluzii, doar m-am ingrasat ca porcu', fara nici un motiv medical.
Ioana 26+
bebe