Burtici fericite de septembrie-octombrie (113)
Raspunsuri - Pagina 5
alex25 spune:
Avand in vedere ca pe aici se intampla niste lucuri total ravasitoare, ma bag la un somnic mic, poate cand revin e totul ok, ca cine stie ce se mai intampla daca bantui pe aici, mi-e si frica sa dau refresh!
----------------------------------------------
Alexandra 30+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aidaciolac cred ca e unombun = septoct ca parca ea ia urogestan ala ... |
Da-mi voie sa te contrazic, unombun apare atat la noi cat si la alte odisei exclusiv ca sa intrebe cum e cu 75%, 85% din salariu.
Cea mai fericita 33 + cu
selen80 spune:
Alex, te insotesc....sa ma trezesti si pe mine cand te trezesti tu
34+ cu Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
tulibu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
Da-mi voie sa te contrazic, unombun apare atat la noi cat si la alte odisei exclusiv ca sa intrebe cum e cu 75%, 85% din salariu. Cea mai fericita 33 + cu |
mama, lutoniana ce rautacioasa esti azi.
Ioana 26+
bebe
Doro76 spune:
Merci de raspunsuri
Voi ati facut bagajul de nastere? Ca eu ma invart pe langa lucruri si parca nu imi vine sa cred ca se apropie termenul..
Doro 32+ cu si Eva Maria (28.04.2005)
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Doroteea&year=2009&month=9&day=16&babycount=1"
lutoniana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui tulibu
mama, lutoniana ce rautacioasa esti azi. |
Stiu doar ca o tin in gusa de prea multa vreme si ma obseda, asa daca am scuipat-o afara am sa-mi revin
Cea mai fericita 33 + cu
raluk16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
Da-mi voie sa te contrazic, unombun apare atat la noi cat si la alte odisei exclusiv ca sa intrebe cum e cu 75%, 85% din salariu. Cea mai fericita 33 + cu |
27+
Fragutza spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui tulibu
mama, lutoniana ce rautacioasa esti azi. Ioana 26+ bebe |
nu ma pot abtine..
33+ Natalia
raluk16 spune:
Selen super rochita de spital . Ia exemplifica tu pe unde ies sanii, ca io nu inteleg . Bine, nu cu rochita pe tine
27+