Burtici fericite de septembrie-octombrie (113)
Raspunsuri - Pagina 10
MangaGirl spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
Neata Ramo, despre ce scoici e vorba ? |
pai vezi cum nu esti tu atenta cand vorbesc cu tine? . uite scoici www.amazon.co.uk/LilyPadz-Non-Absorbent-Breast-Pads/dp/B000NG879M/ref=wl_it_dp?ie=UTF8&coliid=IH26M47JJAL57&colid=3N23BCAIHFO8R" target="_blank">aici
MangaGirl :-) 30+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut CAMESHI SI COMPOTZELE |
exact ce va spuneam....categoria lux, eu nu am vazut asa ceva pe aici. Manga tu ?
Cea mai fericita 33 + cu
ramsan spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
Neata Ramo, despre ce scoici e vorba ? Si se intampla in mod normal si natural daca alaptezi la un san sa curga cate ceva si din celalalt ? Ca imi da putin cu virgula la capitolul acesta. O foarte buna prietena de-a mea m-a sfatuit sa imi cumpar niste prosopele clasice, stiti ca sunt dinacelea 20/20 sau 30/30 cm,foarte frumoase, de baie, pt maini...ca imi vor fi foarte utile la sters un san, la pus repede sub barbita lui Bebitza...si la tot felul de chestii si alte activitati adiacente. Le stiti sigur ca sunt seturi de cate 3...4 buc, prinse asa cu o fundita. Ceva in acest www.wilkinsonplus.com/Towels/Wilko-Face-Cloth-Cotton-Ruby-30cmx30cm-x-3/invt/0256498?htxt=PsAGyAqy/DSGVBgOHPBfATKVETOKIWHcwqoICuDrG/xTcDPfxIrYzUvEu76RzzM6wutKTeo9AOCB%0AtDs76aYYKg%3D%3D" target="_blank">gen Acum mai trebuie sa ma hotarasc la o culoare frumoasa. Cea mai fericita 33 + cu |
Lucia cazul meu este o exceptie, deci nu este o regula ca laptele tasneasca/curga/iasa din ambii sani concomitent. Vei vedea in momentul alaptarii tu ce fel de sani ai doar sa nu fie tip arteziana bipolara ca ai mei
Cu toate astea am mai spus, am alaptat cu succes chiar si asa!
Prosopele mici din bumbac va vor trebui pentru diverse treburi legate de bebe mancat si alaptat.
Eu nu prea am folosit babetici pentru ca de regula acestea se pun la gatutul lui bebe si se lasa acolo mai mult timp (cateva ore sa zicem) iar laptele regurgitat de pe ele incepe sa cam capete un miros ciudat, asa ca le-am ocolit ca nu le suportam eu.
Ramona
Tudor Gruia 29+
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
Doro76 spune:
Valiza??????
Mai fetelor au zic sa nu caram toata casa cu noi la spital.
Partea misto e ca io, la prima nastere m-am zapacit de tot si am plecat la spital cu urmatoarele lucruri complet nefolositoare, adik:
niste sosete/ prea groase
fara camasa, de am nascut intr-o carpa odioasa de la spitalul Caritas..ceva groaznic si mini..aratam ca o parasuta
un gloss...care evident nu mi-a folosit
niste papuci grosi de asemenea...
un fond de ten...si niciun lucrusor pentru fetita, desi cumparasem o gramada...
in fine, a m-am facut de ras intr-un mare fel si mi-e teama sa nu se repete
Doro 32+ cu si Eva Maria (28.04.2005)
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Doroteea&year=2009&month=9&day=16&babycount=1"
raluk16 spune:
Dana super burtica !!! Ce finuta e!
Si ce mi-a placut masina umpluta la maxim!
Ce frumoase lucrusoare! Caruciorul seamana foarte tare cu al meu! Da foarte tare! Ca si cum ar fi aceeasi marca, dar alta coloratie. Si locul pentru picioare la bebe, si scheletul caruciorului... interesant! O fi aceeasi fabrica, si fac pe mai multe nume!
Vaaaiii si am ajuns din nou la poze cu burtica... superbe!
Pozicile de la weleda le-am salvat. Dar niste explicatii ar fi bine venite, ca nu prea inteleg mare lucru...
27+
unombun spune:
fetelor,de vreo 30 min.ma chinuiesc sa intru pe mailul comun-n-am intrat niciodata,recunosc, si vreau sa citesc ce este postat acolo.Am mailul comun septoct@yahoo.com,parola mamici 2009 dar apare ca e o greseala si nu poate fi accesat.E vreo liniuta intre sept si oct jos si nu am vazut-o?Sau altfel trebuie sa fac?DAti-mi si mie,mura in gura,ca nu ma pricep.
lutoniana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui MangaGirl
pai vezi cum nu esti tu atenta cand vorbesc cu tine? . uite scoici www.amazon.co.uk/LilyPadz-Non-Absorbent-Breast-Pads/dp/B000NG879M/ref=wl_it_dp?ie=UTF8&coliid=IH26M47JJAL57&colid=3N23BCAIHFO8R" target="_blank">aici |
Pai eu ori sunt cu pluta, ori batuta in cap ori .....ma duc sa ma culc.
Stiu alea Mangulico dar am crezut ca sunt sa mi le pun asa...sa mai adune 5 stropi, sau sa dorm cu ele, sau nu stiu ce naiba sa fac cu ele. (recunosc ca m-am uita doar la poze)
DAR din ce zice Ramo am inteles ca ea recolteza alaptele ala si-l foloseste la Bebitza.
SUNT TOTALMENTE CONFUZA
Cea mai fericita 33 + cu
selen80 spune:
pai Monica, jos palaria, m-ai cam luat la cap cameshi si mai ai si 3....eu..noroc cu colegii dragutzi de s-au gandit la mine si mi-au luat-o,c a nici pe asta n-o aveam....
nu dorm...ca mi s-a facut foame....si am vrut sa-mi fac ceva dar intre timp mi-am dat seama ca n-am pic de paine in casa...m-am imbracat si...m-am pus la comp sa vad ce mai ziceti
dar tb sa-mi fac curaj sa ies, ca ma gaseste soatza lesinata de foame cu capu pe tastatura
34+ cu Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
Danuta1979 spune:
Zicea cineva da pus kg. Pai eu am pus 20 kg pana acum...si in ritmul asta mai pun macar vreo 5, eu asa zic.
Dar sapt trecuta m-am intalnit cu o colega care a nascut acum 2 luni si arata ca inainte de sarcina...slabuta...cu talie...abdomen...super. Si fara efort sustinut, doar datorita suptului si datorita constitutiei.
Deci sa ne pastram optimismul cu privire la kg. Mie nu-mi pasa cat pun, numai sa-mi vad bebita sanatoasa in brate. Restul se vor rezolva dupa. Eu oricum sper sa raman cu ceva kg dupa...ca prea eram slaba inainte (40 kg).
Despre greselile la ecograf...sotul tot face glume...ca daca au gresit doctorii le imputa cheltuielile "roz", dar la noi deja 2 doctori au vazut ca are pasarica, aa ca putin probabil.
Oricum...tare faza cu tripletii. Tinem pumnii fetelor cu gemeni sa nu fie si cazul lor...ca si asa o sa le fie greu cu doi odata.
Dana 31+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut CAMESHI SI COMPOTZELE Enjoy ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 32+ cu Mamica de INGERAS in ceruri Si minunea bebe 2 din burtica Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi O noua viata |
simpatice foc...biberonul ala e tot farmecul
MangaGirl :-) 30+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com