Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg (18)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancamac spune:

Soricico-minunata Praga! Ti-a placut? Eu m-am indragostit de acel oras, mai putin de mancarea lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

lumy , asa e , acum am observat si eu.

anca, este unul dintre favoritele mele.
nu stiu de ce ...dar intotdeauna mi-am dorit sa vad praga, fara sa stiu f multe despre ea.
e minuntata, pur si simplu o indragesti...despre mancare nu pot sa zic nimic, noi am stat o noapte si o zi , deci nu prea am mancat , mai mult ne-am plimbat.

oricand as revedea venetia, praga, roma...

viena imi place si ea f mult, dar deja e prea familiara...

pupicei

Mergi la inceput

Viena inca nu am vizitat-o. Voiam s-o vizitam in vara asta, dar sotul a inceput un nou job si nu va avea concediu, deci a trebuit sa amanam.

Mergi la inceput

eu ma retrag, ca mi se inchid ocgii si mai vreau sa mai citesc 2-3 pag dintr-o carte.

va pup, va doresc bafta multa tuturor si cat mai multe reusite la IA.

pupicei

Mergi la inceput

viena este f frumoasa, ma simt f bine acolo si am senzatia ca o cunosc de fiecare data cand o revad.

insa orasul care pe mine m-a emotionat pana la lacrimi si ma tot rugam sa nu treaca timpul sa pot mai sta in el este Venetia.

are...acel aer ,parca simti ca e incarcat de istorie,mirosul acelor vremurii, am senzatia ca din orice condola sta sa iasa o curtezana...

hai ca se pare ca imi e somn, cao iau razna.

pupici dragele mele

Mergi la inceput

Ma retrag si eu! Noapte buna fetelor si crestere frumoasa la endometru si foliculi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Ms fetelor de aprecieri. Intradevar peisajele de acolo sunt superbe. Colacul meu albastru a fost asa cum i-am zis lui guze, cat roata de tractor dar a tinut balena la suprafata . Cat despre pitici, dracusorul mic si stirb e cel ce mi-a scos peri albi, mandrulita a fost mai cumintica. Fetita grasunica si tunsa scurt e fata unui prieten. oricum banuiesc ca v-ati dat seama, pustoaica ,,noatra" seamana leit cu taica'su. Pupici si noapte buna all, ma duc la somn si eu.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Buna dimineata ! Trezirea si la toata lumea. Se raceste si e pacat de ea.
Lumy, esti din Giurgiu cumva?
toate suricatele !

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Citat:
citat din mesajul lui amy2007

Buna dimineata ! Trezirea si la toata lumea. Se raceste si e pacat de ea.
Lumy, esti din Giurgiu cumva?
toate suricatele !

_

neatza!
ce buna e cafeaua , multam..!!!
eu sunt din Bucuresti, dar o sa ma mut in jud Giurgiu...la 30 km de capitala ...la aer curat si la casuta visata.

imi beau cafeaua si o tai la munca...nu mai am voie sa intarzii nici macar cateva minute...bleah...

Never say never!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

neatza fetelor!
o cafelutza si de la mine!
si pupici pt fetele care au fost in vacanta si au poze f faine!

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput