Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg (18)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

buna dimineata dragelor si poftiti la cafeluta.
vedeti, e calda si multa pentru toata lumea.

pt ca incepe week-end-ul, ma gandeam sa citim cateva randuri despre BUCURIE, asa ca poftiti la lectura:

Bucuria este viata insasi, dar cu toate acestea uneori suntem atat de departe de ea. Ne incanta atat de mult bucuria pura a unui copil care rade, sau cea cu care cainele sau pisica noastra se joaca si adeseori doar in acele momente ne dam seama cat de lipsiti de bucurie suntem noi insine. Si ne intrebam care este secretul aceste bucurii, unde a disparut ea din viata si fiinta noastra. Dar ea nu a disparut. Doar noi suntem cei care ne-am indepartat de ea.
Bucuria face parte din esenta noastra, este sentimentul fundamental la care avem acces cu totii. Cu totii iubim bucuria si toti avem o dorinta profunda de a interactiona unii cu altii in moduri care sa ne aduca bucurie. Iar daca nu ne mai regasim bucuria, este pentru ca majoritatea dintre noi ne-am ingropat-o sub straturi de prejudecati si de sentimente reprimate. Provocarea pentru noi este sa continuam sa inlaturam aceste straturi, pana cand bucuria reapare si reincepe sa curga si sa ne umple din interior.

Nu exista nici un inlocuitor pentru acest proces, iar aceasta este o calatorie cu adevarat personala pentru fiecare dintre noi. Nu o putem face pentru altcineva. Putem doar sa oferim sprijin unei persoane care trece personal prin acest proces.

Tot ceea ce avem de facut este sa dam frau liber bucuriei interioare si sa-i permitem sa devina o parte tot mai importanta din viata noastra.

De un lucru putem fi siguri: Bucuria va fi mereu prezenta - in noi, in toti si in toate. Astfel, calitatea vietii noastre depinde de:

1.masura in care suntem dispusi sa recunoastem realitatea sentimentului de bucurie;
2.masura in care suntem dispusi sa dam frau liber bucuriei interioare;
3.masura in care recunoastem ca singurul obstacol in calea eliberarii bucuriei este faptul ca nu suntem dispusi sa ne deschidem inima si sa simtim iubire fata de noi insine si, prin intermediul inimii noastre deschise, sa resimtim iubire pentru toti oamenii si toate lucrurile.

Cu cat ne conectam la bucuria din interior, cu atat mai reala devine ea pentru noi. Cu alte cuvinte, daca dorim sa traim o viata de bucurie totala, trebuie sa fim dispusi sa ne conectam la bucuria care este esenta noastra.

ada, mii de multumiri pentru listuta.

plec spre birou, ne auzim mai tarziu.
pupici si o zi plina de bucurii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

galli, draga mea,cand fierbeam eu cafeluta, tu deja ne asteptai cu ea.
harnica si vrednica , caintotdeauna.
tin cont de sfat , iau acid folic.

pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

iubitelor...ce buna cafelutza ati facut!!!

succes la inseminare galli si soricica!

libra ce vesti ai?

le salut pe toate cu drag si va urez o zi superba!

eu de aseara am inceput sa iau branca ursului, cine stie..
sapt viit plec in concediu cu sotul, vom incerca natural...
in septembrie, reincepem procedurile pt IA. nu stiu dc intre timp, nu-mi fac si o HSG. poate ar fi bine....

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

voiam sa va spun, ca mai am in cana destula cafea - nu o pot bea....
am inceput sa am din nou starile acelea de greata si rau, imens de multe.... prajesc 2 vinete, mari, si imi vine sa....,sorry...
noroc ca aseara, m-am aprovizionat cu sucuri acrisoare.....alaltaieri la fel....in schimb, ovarele mi le simt cat de mari se poate.....
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

Buna dimineata fetelor

galli draga, nu-mi fac de cap ca ... nu mai am cu cine... au cam picat gugustiucii la preselectie
deci, ma pregatesc pt un weekend singura...
ei , asta este... vine el cand o fi sa vina...
aseara m-am plimbat cu nepotelul meu, am mancat floricele si am fost in satul de vacanta, a fost chiar relaxant...
in rest intru si va citesc zilnic, numai ca daca eu nu am noutati, nu scriu...

felicitari proaspetei soferite!

mayan ? cine stie pe unde bacatareste ea ceva bun... in tara parca?

babyblue- draguta, lasa ca va fi luna viitoare...dar, de ce nu-ti monitorizezi ovulatia cu teste??

nico? tu pe unde esti draga??

pe restul va spor la ovulat si lamacar pt exercitiu

http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Salutare la fete,

Eu intru sa va citesc din cand in cand, dar nu prea am ce sa va zic.
Am reinceput serviciul, dupa 8 zile lucratoare de concediu. Prima zi, de adormita ce eram, am bulibasit un schimb valutar destul de mare, de m-a sunat tanti directoarea de banca sa ma intrebe ce am vrut sa fac, ca ea nu mai intelege nimic, ca erau stornari peste stornari....asta la 8 seara....
Acum mi-am reintrat in ritm. Bebe e bine, am facut eco de trim I, are 5 cm, da din maini si picioare si am o poza cu mainile la ochi. Eu ma simt prea bine, uneori mi-e jena fata de alte gravidute care isi dau si matzele afara....eu n-am aproape nimic. Dorm nitel mai mult, vreo 10 ore in loc de 8 si uneori am stari de slabiciune. Nici macar pofta de mancare nu am. Mananc normal, cu o singura diferenta, mi-e foarte foame dimineata.
Deci....la mine toate bune si frumoase. Mi-am anuntat si sefii ca voi avea un copil, s-au bucurat si mi-au acordat o minunata luna fara sa deschid calculatorul (desi nu cred ca voi rezista) si apoi inca 3 luni sa lucrez de acasa. Dupa 4 luni vom vedea ce vom face. Va fi greu, dar n-a murit nimeni din asta.

hai, nu ma lasati singura graviduta de pe aici. ....please, mai vreau o burticuta. La mine a inceput nitel sa se vada, port rochite normale, nu de gravida, dar pantalonii nu imi mai vin in talie, ma doare daca ma strang.
Hai, ma intorc la munca. Va pup si uichend placut

Mergi la inceput

manu, lasa, nu fii suparata, nu ai de ce!
bucura-te de tot ce vrei tu, va veni si alesul tau, draga mea!

blueflower,ne bucuram ca esti bine, si te rugam, sa iti cumperi haine mai largi, sa aiba bb unde sta!!
stii care e faza??? nepotica mea, la fel statea, si dupa ce s-a nascut, si acum, la fel!!
vad ca ati disparut, merg si eu poate la culcarica.
pupici la gagici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

flower, din cauza caldurii ne-am facut rele si te lasam singura. in vara asta nu mai apar burtici!
chestia cu chisturile care se deosebesc la eco de un folicul nu o inteleg!
un folicul care nu se sparge la ovulatie, se transforma in chist.
el va apare la eco pana la urmatorul cm. daca nu si mai tarziu.
normal, trebuie sa se resoarba treptat daca este un chist functional (provenit din folicul).
daca este de alta natura, ramane, si se trateaza chirurgical, sau cam asa ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Buna suricatelor. La mine nu prea e totul ok. Acum vreo 2 saptamani, in timpul dusului am depistat un nodul pe sanul stang. M-am mai examinat apoi si mi s-a parut ca s-a retras. Mi-am facut totusi programare la o ecografie mamara si uite rezultatul: Mastoza microchistica bilaterala, formatiune ovalara cu fi= 25/10 mm situata supraareolar stanga cu nush ce pe contur, elasticitate relitenta. La ,,ora5" de partea stanga formatiune nodulara mai redusa de fi=10/6 mm cu aceleasi caracteristici. Necesita reevaluare dupa tratament"
pai...numai de-astea nu aveam. No comment.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

amy, nu te ingrijora, totul are o rezolvare!!!!!
blueflower, sigur, ca, in curand va ploua cu gravidute pe aici, dupa atata caldura!!
e f cald la mine...ca in bucuresti!
pupici la gagici!!!

Mergi la inceput