Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg (18)
Raspunsuri - Pagina 15
ada29 spune:
Tot io
Mai fetelor,harnicuta noastra Mayan a venit in Ro? Sau are probleme cu calculatorul?
Ada
ada29 spune:
Galli pana apari tu umplu eu capitolul,pentru asta poate imi i-au avertisment ca vorbesc singura,ma exclud de pe forum,asa scap si eu de stresul meu,hihi,cel cu 6,6 da'imi fac alt cont,mai sexos pardon serios,si trecem la celalalt capitol care o sa fie plin de doua liniute
Ada
ada29 spune:
Fetelor va pupacesc pe toate,maine nu stiu daca mai am timp sa intru,sambata plecam din localitate ne reauzim luni.
Cele care se testeaza sa vedeti dublu.
Un weekend minunat sa aveti
Ada
galliciana spune:
fetelor, am uitat sa va intreb:
aveti,cumva un pregnyl urgent de vanzare, sau imprumut?????
pupici la gagici!!!
astept inca o minune in viata mea!!!
galliciana spune:
sa stii, ada, mi s-a parut mai linistita lumea pe acolo, decat pe aici
astept inca o minune in viata mea!!!
babyblue spune:
buna fetelor.
mi-a venit ciclul...
am plans pana acum...
galli, eu tot le-am zis ca am menstra de 25-26 de zile si ca nu am cum naiba sa am ovulatie in ziua 16 cand am facut eu IA, dar tot se luau dupa dimensiunea foliculilor...:(( nu inteleg, pe bune.
prb ca am ovulat in ziua 12-13 cu tot cu foliculii aia mici, sau cum?
iti tin pumnii pt luni. oricum raul, acela psihic de asteptare in tensiune, de abia dupa aia incepe.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
uratica spune:
fetele!si trec la raport:
-dat sala-luat examenul
-ore de condus la greu saptamana asta
-sambata chef-luat din mot la nepotel-fara prea mult alcool
-luni examen traseu-sper sa incep si saptamana viitoare cu o veste buna!de luni sa fiu cu acte in regula!
voua va urez multa bafta!mai ales celor ce sunt in focuri!
la gagici!
Lumy_Clt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui galliciana cum m-am dus, asa am venit!!! sunt tare micuti foliculii, numai de 14,5, si, cum nu lucreaza nimeni sambata,vom merge luni! multumesc,si multi pupici tuturor!!! ma duc pana in piata sa ma....recreez.... asta e. intotdeauna e loc de mai bine! a,cea mai tare- imi treb pregnyl, si nu se gaseste ar trebui sa il fac duminica dimineata.... pupici la gagici!!! astept inca o minune in viata mea!!! |
Galli in loc de Pregnyl pe piata se gaseste Ovitrelle.....vb cu dr daca e ok...are aceeasi compozitie...eu pe asta il folosesc.
Never say never!!!