Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg (18)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Galli, sper ca esti la rau, la padure etc dar nu in bucatarie.
Ce faci, cum te mai simti? Duminica te-ai retras asa, topita ... Eram ingrijorata. Ieri nu prea am intrat, m-a pocnit asa o melancolie, am constientizat ca exact peste o luna implinesc 36 ani si am descoperit un smoc de fire albe. Cred ca voi incepe sa ma vopsesc.

LA MULTI ANI! de pe acum....

esti f tare dc la 35 de ani NU ai decat un micro smoc de fire albe.

eu am 28 si am UN singur fir, care oricat il rup, reapare, azi l-am reperat pe al doilea....uf

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Multumesc, Babyblue! Mai am si alte fire albe dar astea descoperite ieri, intr-un singur loc, se pare ca au facut gashca.
In privinta HSG, te anesteziaza local oricum si durere simti doar daca lichidul respectiv gaseste ceva obturat in drumul sau. Durerea e putin mai ascutita ca cea de la ciclu. Procedura dureaza putin, max 15-20 min cu totul, din cate imi amintesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

nico, s-a intamplat minunea .
azi e sarbatoare in firma, e ziua unui coleg.
am fost si am cumparat 2 torturi: unul cu ciocolata si unul cu fructe.

am mancat o fripturica si ma pregatesc de o feliuta de tort.
o sa va tai la fiecare, chiar si virtual, o feliuta de tort.

va pup pe toate si maine revin cu vesti despre micul meu endometru.
pna atunci va doresc o zi minunata la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

n-am avut rabdare si mi-am facut un test: negativ.:(
sunt a 8-a zi de la inseminare..stiu ca si la 6 zile poa sa iasa slab pozitiv...

:(

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

seara buna scumpelor!

eu sunt cam chiaunici....clar imi tb o vacanta...
zi am fost la dr. intai eco si apoi la el...tanti de la eco era multumita de ceea ce vedea ea acolo, dar domn doctor era cam suparat si m-a cam mustruluit.... ca am facut pauza cam mare si ca ar fi vrut sa imi dea altceva...pai eu de unde era sa stiu..hm...tind sa cred ca m-a confundat cu alta pacienta, ca zicea de niste pastile care mie nu mi-au fost prescrise... boh. drept dovada...maine dimineata, ma prezint la laborator sa fac :prolactina, fsh, lh, cortisol,estrogen, progesteron si dhea...apoi sambata din nou eco, si marti din nou eco si repetarea analizelor...mi-a mai adaugat un Luveris in z13, deci 2...hm, a zis ca daca e sa nu iasa treaba luna asta, sa fiu pregatita pt seria urmatoare, si sa nu mai iau pauze....mda...m-am cam suparat, dar de se mai intampla.
mai stau nitel, imi fac injectia (tre sa imi intru in mana, sa ma antrenez bine)si tup la nani... maine trezirea devreme ....

Nico, toata lumea este bine venita sa faca opriri la casuta mea...sa stii ca nu e o vila, pare mare ca pozele sunt facute de aproape si ca nu ai nici altceva in jur cu care sa compari .

Never say never!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

n-am avut rabdare si mi-am facut un test: negativ.:(
sunt a 8-a zi de la inseminare..stiu ca si la 6 zile poa sa iasa slab pozitiv...

:(

_

Hey, stai linistita! nu te stresa, mai asteapta ceva zile..rezultatele depind si de teste, de gradul de sensibilitate

Never say never!!!

Mergi la inceput

gata si injectia !!!

am fugit la nani!!!

Never say never!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamac spune:

Buna fetelor!
Am intrat si eu la schimbul 3!

Mergi la inceput

Lumy - ai plecat deja? Noapte buna draguto!

Mergi la inceput

Nico-nu prea am cu ce sa ma laud! Muncesc inca mult,dar sunt destul de relaxata pt ca vad lumina la sfarsitul tunelului, adica stiu ca mai am 3 zile de lucru si apoi sunt libera 3 saptamani!
Din pacate nepotica mea dulce e bolnavioara, azi avea febra 39 cu 5. Cumnata mea era la lucru si nu putea sa-si ia liber, asa ca mi-am luat eu liber de la 15:30 si am stat cu mititica pana la ora 20:00. Cred ca maine voi face acelasi lucru.
Te pupicesc!

Mergi la inceput