Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg (18)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Salutare fetele,

Galli daca vii la Cj si ai nevoie de ceva,orice scrie-mi te rog pe PM.

Fetelor va pup pe toate,tin pumnii tuturor

La mine nimic,luna asta.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

neata si de la mine!

f buna cafeluta .

si eu sunt tot la munca , sper sa mai pot intra in cursul zilei,daca nu ne vedem la schimbul 3.

azi sunt mai optimista si ma rog sa imi mai creasca endometrul pana la sf saptamanii.dr mi-a zis sa nu imi fac program pe week-end ca s-ar putera sa aiba loc IA.oricum maine aflu vesti noi cand merg din nou la monitoriozare.

va pup pe toate si va doresc o zi excelenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Ada29- Z? CM (asteptam detalii)
Amy2007- Z10 CM
Ancamac- Z26 CM
Babyblue- Z24 CM, Z8 de la IA. Sa fie cu noroc!
BlueFlower- saptamana 13 de sarcina
Dandana69- asteptam vesti
Ellyshor- Z? CM (asteptam detalii)
Galliciana- Z12 CM, stimulare, 30 iulie- marea IA
Guzelnico- Z1 CM
Libra- Z22 CM, Z10 de la IA. Sa fie cu noroc!
Lumy_Clt- Z7 CM, stimulare
Lyly_mar- Z22 CM
MayanMistica- Z28 CM
Menics- Z20 CM
Micomic- Z? CM (asteptam detalii)
Mona40- Z? CM (asteptam detalii)
Sorinake- Z3 CM, stimulare cu naturiste
Soricica- Z11 CM, a inceput stimularea pt IA
Simonia- Z7 CM
Uratica- Z13 CM Esti soferita?

Mergi la inceput

Buna dimineata, fete dragi!

Moooaaaammaaaa, ce tare s-a jucat in nocturna!!! Nu mai pridideam cu cititu' si cu vizionatul pozelor. Bravo, fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

Buna dimineata fetele!
am venit dupa miros... hehe, buna cafea ati mai facut...
dragelor eu pe la munca , fara nici un chef... tot in preselectii...
la naiba deocamdata mai nimic...
a, sa va spun ca sambata am fost in club in office, eu care nu am mai calcat in cluburi de 10 ani... m-am simtit cam batranica, dar in schimb, mandra ca eu la 35 de ani avand o rochie mulata aratam mai bine decat pustimea care la 18- 24 de ani... wow sunt maturizate ( sau maturate) ingrozitor... in rest un club de fitze, copii de bani gata , toalete, sandalute, bineinteles musai sa se vada o eticheta, o marca...
una peste alta, concluzia este ca nu stiu sa se mai distreze, nu danseaza ci se bataie langa masa, masa incarcata cu bautura...este totul o parada, fetele cat mai dezbracate, parca stau la consumatie, zau... pe la trei am plecat...
m-am simtit mai bine la un alt club Cucharaja( parca) cu muzica americano-latina, unde macar am batait de placere si eu...
bineinteles ca am fost insotita de "Gigi" -cred ca -l voi schimba in george, care fiind in DIAS, in timpul liber, face pe garda de corp a unuia... si mi-a propus sa raman cu el dupa ora sa vad cam ce face el,(eu intrebandu-l cu e ca garda de corp, prin cluburi).. deci asta a fost...
va
sa va creasca endometrele si sa ovulati din plinca eu m-am lasat de sportul asta

http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu

Mergi la inceput

Ada, ne-ai lasat asa, in oceanul nestiintei, si cu lista incompleta!

Lumy, acum stiu unde fac o halta cand mai plec io de nebuna pe ruta Buc- Ist sau invers: la GIURGIU !!!!!
Da, sunt sigura ca va iesi o "casuta"(a se citi "vila", Lumy e modesta) ffff frumoasa. Da,da, vin la inaugurare! Aaaaa, n-ai facut inca invitatiile, nu-i nimic, io vin oricum. Si le iau si pe fete!
De condus, conduce Uratica!

Inseminatelor, Libra, Babyblue, ia fiti voi mai optimste, ce-i asta?!
Si chiar daca ... ati uitat ca suntem niste luptatoare. Ce putem face, ne tragem putin sufletu', ne ridicam, ne scuturam de praf si ... mergem mai departe. Uite acolo in zare mai aproape/ sau mai departe e ceva si pt noi ...

Soricica, nu dispera, mai e timp, abia acum incepe sa dospeasca cu adevarat. Sa ne tii la curent cu vestile de la monitorizari! Si tu, Lumy!

Sorinake, pune-i sotului sa nu se planga, cate nu facem si noi cu forta ... Eventual, langa paharelul cu BU, pregateste-i si unul cu sucul natural preferat. Se va uita la paharul cu suculet, in timp ce va bea BU si o sa i se para mai usor, mai bun, mai dulce ... Smecherie cu tichie!

Ancutica, tu nu te mai lauzi cu nimic?! Am observat ca ai cate o vorba buna pentru fiecare.

Amy, ti-ai gasit colac! Am remarcat ca te-ai asortat cu costumul de baie. Te-ai balacit frumos? Copiii sunt tare dulci. Si, da juniorul pare nazdravan.

Si Alexutele sunt niste minunatii.

Mergi la inceput

Meni, si eu am aceeasi impresie despre tinerii din cluburi. Nu stiu sa se mai distreze!

Mergi la inceput

DEPLASARILE:

Soricica- a fost in Grecia, Austria si Praga http://s937.photobucket.com/albums/ad211/zupero/?action=view¤t=IMG_1722.jpg&newest=1
Amy- a fost in Grecia
http://picasaweb.google.ro/b.amy2007/Corfu2009#slideshow/5363225814269939874
Mona- este deja in RO
BlueFlower- a fost la Roma; asteptam poze
Mayan- este in RO
Menics- va merge la CJ
Ancamac- 3- 21 aug in RO
Lyly_mar- pe 1 aug pleaca la Salzburg
Sorinake- la inceputul lunii aug, shopping in Istanbul
Guzelnico- perioada 30 iulie- 3 august - Belek- Antalya
Micomic- a fost in plimbare la Barcelona; in primele 2 sapt din sept, va merge in Grecia

Mergi la inceput

Galli, sper ca esti la rau, la padure etc dar nu in bucatarie.
Ce faci, cum te mai simti? Duminica te-ai retras asa, topita ... Eram ingrijorata. Ieri nu prea am intrat, m-a pocnit asa o melancolie, am constientizat ca exact peste o luna implinesc 36 ani si am descoperit un smoc de fire albe. Cred ca voi incepe sa ma vopsesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

libra...tu pe cat iti faci testul?

fetelor, eu nu ma poci relaxa deloc. numar secundele, nu zilele....
ma dor sanii, dar ma dor pt ca atata am pus mana pe ei sa=i simt dc sunt sau nu tari,ca cred ca m-am invinetit de atata palpare....
ca sa fiu sincera, nu simt nimic. ce simt, sunt chestii generale, pe care le simt mereu inainte de ciclu.

ca vacante, declar ca ne-am intors de la amsterdam, ma asteapta un micro concediu la mare si la noi la munte, unde avem o casuta de vacanta si unde ne vom duce cu catelu' si motanii, in august...si apoi iar munca, munca, munca. cum barbatul meu este workaholic, nu e de mirare...la mare cand mergem, cupleaza rapid iesirea noastra cu niste intalniri de "afaceri", noroc ca lucram impreuna si noroc ca doamnele afaceriste+domnii afaceristi, au anuntat ca ne asteapta cu un batal si mult vin...plus un crapcean pe gratar, deci, barbati-miu se va bucura ca-si face combinatii si eu de batal.:))) in mod sigur el va fi f fericit.:)))

dc n-a iesit IAD acum, prb o lasam pe septembrie, oricum proful intra in concediu si oricum prb va trebui sa fac HSG.
toate fetele au zis ca e dureroasa, si eu cred ca am un prag de durere f scazut, ca pe mine m-a durut si IA, cand toti ziceau ca nu doare. nu vreau sa ma gandesc la HSG, unde chiar toti au zis ca doare....brrr...

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput