Trebuie sa-mi achizitionez o hota si in principiu as vrea sa stiu ce mi se recomanda de catre forumiste.
La ce anume trebuie sa fiu atenta? De ce trebuie sa tin cont in alegerea ei?
Aragazul e Electrolux, dar nu tin musai la marca; ma intereseaza eficienta hotei, clar!
Astept cu interes pareri avizate!
Capacitatea de absorbtie e primul criteriu.
Ca sa afli cat iti trebuie faci urmatoarea operatiune:lungimea bucatariei*latimea*inaltimea*12 iar capacitatea hotei din cartea tehnica sa fie mai mare decat rezutatul inmultirilor tale.
Fii foarte atenta ca sunt cu evacuare si cu recirculare.La recirculare scapi de burlanele inestetice dar la 6-8 luni trebuiesc inlocuite filtrele de carbon activ si costa 10-20 euro+curierul.
Ni-na, multumesc de ponturi.
Imi trebuie obligatoriu cu recirculare din cauza lipsei de spatiu ptr un burlan aferent.
Deci, voi face calculul indicat de tine si adaug criteriul de recirculare.
Multumesc!
Editez sa mai intreb ce stii despre motoare? trebuie cu 1 SAU CU 2?
Nu este un criteriu numarul de motoare,am vazut hote cu doua motoare si 190m3/h si hote cu un motor in 460 m3/h.
Ca si firma,uita-te la Ariston,sunt printre putinele care vin cu filtru de carbon in pret.Cere-le vanzatorilor sa-ti arate negru pe alb ca exista posibilitatea de a se folosi pe recirculare si sa te indrume de unde poti cumpara filtrele.
Cat ma pricep pe ajut,uita-te insa pe net,zi-mi ce-ti place si mai comunicam.