Gemanutzele infrunta canicula... (35)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
ralnied1 spune:
27 Iulie 2009
Chestiunile banesti te intereseaza parca mai mult decat in mod obisnuit. Sunt sanse sa castigi ceva bani din activitatile profesionale, dar va trebui sa muncesti mult pentru asta. In cazul in care doresti sa te implici intr-o afacere, nu te astepta la rezultate imediate. Vei avea ocazia sa participi la o activitate sociala, ocazie cu care vei cunoaste o persoana ce ti-ar putea fi de folos in viitorul apropiat.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Mercedes spune:
ralnied-ai fost cea mai harnicuta ieri cu horoscoapele pe ziua de azi, multumim.
Pofti si serviti cate o cafea calda aburinda sau o inka cum doriti.
Apropo gravidutele ce beau? eu tin minte ca n am putut suporta cafeaua pe atunci si ca sa nu lesin cu tensiunea mica am baut pepsi, acum sa nu veniti cu rosii ca nu era ok pepsi-ul ca eu n am gasit alta solutie. Si da si acum la servici imi iau cate o sticla rece de 2 l si o beau imi ajunge cam 2 saptamani asta ca sa nu fac pofete pe acasa la prichindei.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aidaciolac/aidaciolac.jpg)
aidaciolac spune:
'neata
si o saptamana frumoasa
gravidutzele beau ce le pica bine , hai bine ai revenit
Aida ... 33+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/blackgirl0/blackgirl0.jpg)
blackgirl0 spune:
Buna dimineata dupa un week-end pe acasa! Sambata am iesit cu bb la iarba verde, undeva spre drumul dintre Rasnov si Predeal. A fost frumos, cu parau de apa curgand, cu umbra, departe de civilizatie. Ieri, fiind mai racoare (sic!) am facut treburi administrative si-am ajuns si la mama. Per total, ne-am relaxat, mai putin bb care a a experimentat diverse cazaturi din pat Noroc ca l-am blindat cu pernoaie in jurul patului, dar din cauza de sperietura tot ne-a tras niste
Ah, si mai nou patruleaza peste tot, dar peste toooot!
La iarba verde nu i-a ajuns patura, deja era prin iarba, s-o guste!
Mercedes, bine ai revenit! Cum ai rezolvat cu mana copilului? (parca fetita era cea cu manuta, nu?) Mai sta in gips cu ea? sa-i treaca buba repede. Cat despre bauturile din perioada de
, eu am experimentat de toate: cafea slaba cu muuult lapte, pepsi si cola la greu, bere. Dupa cum vezi, nu am fost
model si nici acum nu prea m-am cumintit.
Lora, cum a fost in Vrancea? Cred ca le-ai trait pe toate: caldura, cutremure, soacra... Hai cu inka!
Liliac, Aida sunteti bine, da?! Cica nu va mai fi asa de cald ca pana acum, sper sa fie veste buna pt voi!
Raluca, na ca ai nimerit-o cu horoscoapele! Am cheltuit destul de mult zilele acestea. Cred ca ar trebui sa fiu inchisa in casa ca sa numai am ce cheltui!
Azi:
Folosesete-te de inteligenta si de complexitatea gandirii tale pentru a-ti gasi nisa atunci cand simti nevoia. Un eveniment nou sau o persoana iesita din tipare iti vor da posibilitatea de a dezvolta un concept propriu, pe care l-ai gandit de mai multa vreme, si pe care vrei sa-l pui in aplicare. Insa, si in aceasta situatie este indicat sa adopti metoda pasilor marunti si a cheltuielilor minime.
si
Astrele iti provoaca pofta de a fi mai organizata. Era si timpul sa-ti faci ordine in documente. In viata de cuplu totul decurge minunat. Va oferiti unul altuia totul, aratandu-va reciproc pretuire, afectiune, intelegere.
Mercedes spune:
blackgirl0-de gips am scapat undeva la sfarsitul lui martie de atunci am mai avut o operatie in aprilie. Acum e ok nu se plange de manuta numa locul e uratel. Merge la gimnastica si innot si zic eu ca e ok..adica sper..
Atunci e ok dau si la gravidute ce vor ele.
In alta ordine de idei abia astept concediul , fac amr-ul mai am 3 zile si gata.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/LoraG76/LoraG76.jpg)
LoraG76 spune:
Na ca aparui si eu!
Am supravietuit, n-ati scapat de mine!
Suntem bine, dar eu azi am avut f. mult de lucru si n-am avut defel timp sa intru pe net.
Mercedes, ma bucur sa te mai aud! Pupici la copii!
Va las ca ma duc sa fac o salata, apoi plecam in oras, seara, cum ii place fie-mii!
Va pup pe toate si bebici si burtici!
Lora, mami de Iustina
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ratuste in concurs, lo1 si lo2
Teledon pentru Dan
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ralnied1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mercedes ralnied-ai fost cea mai harnicuta ieri cu horoscoapele pe ziua de azi, multumim. |
Asa-s eu, harnica, de obicei.
Mama, ce m-am umflat in pene de luni...
![](icon_smile_big.gif)
ralnied1 spune:
citat din mesajul lui blackgirl0 La iarba verde nu i-a ajuns patura, deja era prin iarba, s-o guste! ![]() |
Nu-i dai destul sa manance sau incepeti, totusi, doversificarea?
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Raluca, na ca ai nimerit-o cu horoscoapele! ![]() ![]() |
n-a fost cu intentie
![](icon_smile_big.gif)
![](radtare.gif)
ralnied1 spune:
28 iulie 2009
Daca plecati intr-o calatorie, fiti prudent si nu va grabiti! Exista riscul sa fiti implicat intr-un accident de circulatie.
Ar fi bine sa evitati intalnirile de afaceri, pentru ca nu dispuneti de putere de convingere si riscati sa incheiati tranzactii dezavantajoase.
Aveti intalniri placute cu prietenii. Nu va neglijati partenerul de viata!
==================================
Te intalnesti cu prieteni de demult si revederea este motiv de bucurie pentru toti. Se vede ca v-a fost dor unii de altii, de aceea simtiti nevoia sa va manifestati zgomotos, exploziv, cu o reala placere a regasirii dupa ani si ani. Pe de alta parte, o reusita din trecut revine acum in actualitate si te lauzi cu ea de parca s-ar fi intamplat ieri, si inca are un efect pozitiv asupra imaginii tale. Oricand e bine sa scoti de la naftalina succesele mai vechi!