Gemanutzele infrunta canicula... (35)
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/LoraG76/LoraG76.jpg)
LoraG76 spune:
Buna dimineata!
Nu v-ati trezit inca?
Poftiti la o cafea!
Vad ca azi e soare, ce faceti, stati in casa? Noi week-end-ul asta nu plecam nicaieri, pentru ca una bucata tatic a lucrat asta noapte, nu s-a intors nici acum si lucreaza si maine de dimineata pana luni... Poate mergem diseara la Cerbul copiilor, insa.
Liliana, las-o mai usor cu treburile!
Aida, ai si tu grija de burtica, sa nu te obosesti prea tare!
Va pup si va doresc un week-end frumos!
Lora, mami de Iustina
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ratuste in concurs, lo1 si lo2
Teledon pentru Dan
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/blackgirl0/blackgirl0.jpg)
blackgirl0 spune:
Azi:
Iti prieste, in aceste zile de week-end, o deplasare departe de casa, astfel incat sa lasi in urma micile necazuri care te-au inconjurat de-a lungul saptamanii. Evita, insa, sa pierzi prea mult timp incercand sa-i alini pe cei (cele) din jurul tau, caci s-ar putea sa uiti chiar de tine insuti (insati). Nu uita ca iti sunt favorabile calatoriile, pentru reincarcarea cu energie. Daca nu reusesti sa iesi, atunci conserva-ti tonusul fie citind cate ceva, fie documentandu-te pentru o eventuala investitie, fie apuca-te sa faci ordine printre lucruri marunte.
Inca nu m-am apucat de facut bagaje , la noapte plecam si la socrela nu am net. Deci va mai salut abia peste o saptamana!
Un lucru este clar: imi veti lipsiiiiii!
Lora, am vazut aseara si eu un pic din Cerbul Copiilor! Frumoasa locatie, este vreun bazin ceva? Ca parca prezentatorii erau inconjurati de apa...
Aida, mare gruija cu burtica!
Raluca, serviciu usor! Maine ce duminica ai: din aceea muncitoare sau nu?
Doina? Mai apuci sa te si odihnesti?
Liliana, dau telefon cand-cum-ajung la tine in oras! Sper sa nu mi se dea planurile peste cap de neamuri... Si mai usor cu treaba, caci si maine este o zi!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aidaciolac/aidaciolac.jpg)
aidaciolac spune:
Cateva descrieri haioase despre zodii....
1. Schimbatul becului
De cati Berbeci este nevoie ca sa schimbi un bec?
Nu te mai intreba, deja l-au schimbat!
De cati Tauri este nevoie ca sa schimbi un bec?
Taurii se gandesc intotdeauna la toate, asa ca folosesc becuri care nu trebuiesc schimbate.
De cati Gemeni este nevoie ca sa schimbi un bec?
Este nevoie de cel putin doi care sa scoata din functiune vechiul bec, doi care sa cumpere unul nou, doi care sa scrie o carte despre asta si inca doi care sa discute intr-un show sau pe un forum despre bec.
De cati Raci este nevoie ca sa schimbi un bec?
Mama lor il va schimba pentru ei. Iar daca ea nu este prin preajma, atunci vor aprinde o lumanare.. Dumnezeu
este intotdeauna alaturi de ei.
De cati Lei este nevoie ca sa schimbi un bec?
De nici unul. Echipa de profesionisti pe care o au mereu in preajma il va schimba pentru ei.
De cate Fecioare este nevoie ca sa schimbi un bec?
De obicei una este de ajuns. Oricum, va curata priza in prealabil, va citi informatiile destinate utilizatorului si
garantiile becului.
De cate Balante este nevoie ca sa schimbi un bec?
Pai, de cel putin doua pentru a cumpara becul si de alte cateva pentru a cumpara accesoriile necesare pentru
schimbarea becului si poate alte cateva pentru a duce becul inapoi daca este defect.
De cati Scorpioni este nevoie ca sa schimbi un bec?
Pentru Scorpioni becul nu se schimba. El se transforma. Doar apasa pe un buton si activezi alt bec. Dar de ce intrebi? Esti de la o agentie de asigurari?
De cati Sagetatori este nevoie ca sa schimbi un bec?
Sagetatorii nu schimba becuri, dar te pot invata pe tine cum sa faci acest lucru.
De cati Capricorni este nevoie ca sa schimbi un bec?
Capricornul este ocupat momentan. Secretara va va raspunde mai tarziu.
De cati Varsatori este nevoie ca sa schimbi un bec?
Varsatorii nu trebuie sa schimbe becuri. Pot inventa unele mai bune.
De cati Pesti este nevoie ca sa schimbi un bec?
O Doamne, nu stiu. Dar becul se va schimba si singur, daca asta este dorinta pestelui.
Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
LoraG76 spune:
Seara buna, gemanute!
Ce faceti?
In seara asta va salut de acasa, nu am putut merge la festivitatea de premiere de la Cerbul de Aur pentru copii pentru ca tati lucreaza. Dar suntem conectate pe TVR3 si tinem cu Mara Corlade, pietreanca noastra care a castigat trofeul Mamaia copiilor anul acesta.
S-a uitat aseara cineva la festival? A fost o trupa din Oradea care ne-a placut f. mult - Vivere, sper sa castige un premiu.
Va pupam!
Lora, mami de Iustina
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ratuste in concurs, lo1 si lo2
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
aidaciolac spune:
'neata!
trezireaaaaa , ca a inceput o noua saptamana plina cu soare
Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
aidaciolac spune:
Un imparat a prins un tanar supus care vana pe domeniul lui. L-a aruncat in temnita si i-a spus ca-l va elibera daca va raspunde la intrebarea: ''Ce vrea de fapt femeia?''
Tanarul a chemat si si-a intrebat mama, sora, verisoara vecina, dar nici una n-a putut sa dea un raspuns corect. In fine a chemat si o vrajitoare batrana si urata. Aceasta i-a promis ca-i spune raspunsul corect cu conditia ca dupa ce va fi eliberat, o va lua de sotie.. Neavand alta solutie, tanarul a acceptat. Raspunsul dezvaluit de vrajitoare a fost: Femeia, de fapt, doreste sa fie stapana propriei vieti ! Imparatul l-a eliberat imediat.
A urmat nunta si noaptea nuntii. Insa nu mica i-a fost mirarea cand in pat a gasit o fata tanara si deosebit de frumoasa care i-a spus: pentru ca te-ai tinut de
cuvant jumatate de zi voi fi batrana si urata iar calalata jumatate voi fi ca acum. Urmeaza ca tu sa alegi in care jumatate de zi sa fiu tanara si in care sa fiu batrana. Tanarul cazu pe ganduri: sa rada toti de el vazandu-l cu o batrana
si urata iar noaptea sa petreaca cele mai placute clipe alaturi de o tanara fermecatoare, sau sa se plimbe pe ziua cu cea mai frumoasa fata printre oameni iar noaptea....
In cele din urma tanarul i-a spus sa aleaga ea cum crede ca e mai bine. Imediat a venit si raspunsul: Voi fi tot timpul tanara si frumoasa pentru ca am gasit barbatul care mi-a dat libertatea de a fi stapana pe propria viata..
Morala : NU CONTEAZA DACA O FEMEIE E FRUMOASA SAU URATA . IN FOND FIECARE E O VRAJITOARE!
Aida ... 34+
Poze cu noi
LoraG76 spune:
'Neata!
Nu striga prea tare, ca ma trezesti...
Azi dorm.
Revin cand ma trezesc!
Lora, mami de Iustina
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
aidaciolac spune:
Un arab la aeroport:
-Name?
-Abdul Al Rhazib.
-Sex?
-Three or five times a week......
- No no.....i mean male or female..?
- Male, female, sometimes camel........
- Holy cow!!
-Yes, cow, sheep, animals in general.
- But isn`t that hostile?
- Horse style, doggy style, any style.......
- Oh dear!
- No no no!!!! Deer run too fast....
Aida ... 34+
Poze cu noi
LoraG76 spune:
Foarte tare!
Parca spre seara incep si eu sa ma mai trezesc...mai ales ca acum sunt pe post de model pentru fie-mea, cica-mi face parul...n-ati vrea sa vedeti cum arat...
Lora, mami de Iustina
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
aidaciolac spune:
'neata dragelor , sunteti ok? pt trezire desi e cam tarziu
vai lora mie asa nu imi place sa imi umble cineva prin cap huh , nici la coafor nu imi place
Aida ... 34+
Poze cu noi