Gemanutzele infrunta canicula... (35)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Cucu...bau...unde umblati???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Noi am fost pe Ceahlau...v-am luat pe fiecare,cu mine, in suflet, sa stiti! Ma duc sa bag Bubulina miscatoare in pat, ca-i treaza de la 8, a urcat Ceahlaul, n-a dormit azi nici 5 minuta si umbla de zici c-a baut un bax de Redbul.. A fost SUPER! Maine incerc sa va arat si poze, dar mai spre dupa-amiaza, ca dimineata am mult de lucru! Va pup pe toate, noapte buna!
A, uitam ce-i mai important: trebuie sa-mi laud copilul, a urcat si a coborat singura, fara sa se planga de ceva, fara sa vrea in brate, fara sa faca vreun moft...! Era musai sa ma laud, dar voi ma intelegeti, nu?

Lora, mami de Iustina
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ratuste in concurs, lo1 si lo2

Teledon pentru Dan

Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro

Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

wow blackgirl0 spor la degustarea de morcovei parca , astia erau primii? sucul de morcovi sau de mar?
... nu mai stiu nimic

Azi a fost mai bine si la mine , doar putin m-au chinuit arsurile , ma cam feresc sa mananc ce nu imi prieste , dar cel mai rau e ca am arsuri de la lactate si de la pepene si lubenita si imi plac amandoua de nu mai pot ...
merg la ca vad ca deja e tarziu

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

nu-s in stare de prea multe acum, da' va las niste horoscoape.
Mi-e groaza de ziua de maine, ca-i luni si inceput de luna

Mergi la inceput

3 august 2009

Zi favorabila schimbarilor importante. Aveti sansa sa va afirmati pe plan social.

De asemenea, sunt favorizate studiile si calatoriile.

Va sfatuim sa va exprimati clar fata de partenerul de viata, ca sa nu va inteleaga gresit.

==================================

O zi interesanta

Esti mai interesata de micile secrete despre care habar nu aveai ca exista. Poti afla ceva neplacut despre un apropiat de incredere, insa nu te grabi sa arunci acuze in stanga si in dreapta. Mai bine te concentrezi pe ceea ce te intereseaza de fapt si lasi vorbele rele deoparte. Oricum, abtine-te sa faci din tantar armasar daca nu vrei conflicte!

==================================

Astazi este posibil sa te indragostesti de cineva dar acest lucru iti poate aduce atat bucurie cat si frustrare. Va trebui sa fii deschis si sa-ti impartasesti sentimentele pentru ca partenerul nu-ti poate citi gandurile. In general vei fi nevoit sa explici celor din jur de doua ori acelasi lucru, pentru ca intampini probleme la capitolul comunicare.

===============================

03 august 2009

Ai alaturi prieteni de incredere si esti gata sa te bucuri de ei pana noaptea tarziu. Totusi, nu uita ca weekendul a trecut si ca ar fi bine sa pastrezi ceva timp si pentru odihna. Asta daca nu cumva esti deja in vacanta.
=================================

august 2009

Tinzi sa devii inflexibil la solicitarile celor din jur. Odata adoptat un principiu, nimeni si nimic nu te mai pot abate de la calea ta. Trebuie insa sa ai mai multa grija, cand vine vorba despre o persoana din familie. Sprijinul si implicarea ta ar putea fi nepretuite pentru rezolvarea unei situatii delicate. Esti foarte atent intotdeauna cu rudele, dar daca atitudinea ta pare prea severa, poate nu va mai indrazni nimeni sa-ti spuna nimic.

=================================

Ai un motiv de sarbatoare, dar nu ai parte si de un anturaj bine dispus, pentru ca cei care iti tin companie iti taie toata placerea succesului. Poate e vorba de invidie, poate unii considera ca ar fi meritat ei succesul la care ai ajuns si te privesc cu un dram de suspiciune. Nu tine cont de acesti oameni, bucura-te de reusita ta alaturi de cei care au incredere in tine. Lasa lumea sa vorbeasca!

Mergi la inceput

Perioada 3 - 16 AUGUST 2009

HOROSCOP DOAR PENTRU TINE:Calatoriile pe care le faci acum duc spre destinatii care te incarca de fericire si optimism, perfecte pentru perioada vacantelor. Poate pleci intr-un loc exotic, la mare, sau intr-un oras mare unde iti va placea sa te pierzi in multime. Ceea ce te asteapta la capatul acestui drum are un efect energizant asupra ta, pentru ca te simti in al noualea cer de fericire, fiind ca un vis implinit. Ai multe motive de sarbatoare si sanse de afirmare.

ASPECTUL PLANETAR AL SAPTAMANII - PENTRU TOATE ZODIILE: Careul ce se formeaza intre Marte si Saturn va avea efecte contradictorii asupra actiunilor
noastre: precautul Saturn ne mai taie din avant si ne mai trage de maneca, in timp ce zvapaiatul Marte face ca acele planuri care mergeau lent, echilibrat, pe un teren solid, sa scape putin de sub control. Se va da o lupta intre inainte si inapoi, intre a sta pe loc si a merge mai departe, pentru ca energiile celor doua planete sunt diamentral opuse. Marte in Gemeni ne indeamna sa incercam marea cu degetul, fara sa fim atenti la repercusiuni, in timp ce Saturn in Fecioara ne face extrem de prudenti, ba chiar tematori, neavand curajul sa mergem pe calea lui Marte. De noi depinde sa facem pace intre cele doua directii.

Mergi la inceput

LUNA AUGUST 2009

Visul tau cel mai mare in plan sentimental poate deveni realitate, deoarece este o luna speciala pentru sufletul tau. Cuceresti inima celui de care te simti atras sau traiesti un eveniment unic, care nu iti este oferit oricand. Evenimentele acestei perioade sunt speciale, le poti considera atingerea unor teluri demult fixate, pentru care ai muncit mult ca sa ajungi aici. Poti spune acum, mult mai sigur pe tine, ca omul pe care-l iubesti este jumatatea ideala, deci se poate auzi si veste de nunta. Daca deja esti casatorit, asteapta-te la momente in doi... de prima clasa!

Si la serviciu esti printre cei alesi, traind un moment de varf! Nu e neaparat un succes pentru care ai depus eforturi indelungate, nici un eveniment demult anuntat care ajunge acum la apogeu, ci pare sa fie mai mult o interventie a hazardului, care te duce in momentul potrivit la locul potrivit pentru o reusita de zile mari. Daca aveai nevoie de un dram de sansa pentru a rezolva o problema, iata ca luna aceasta o ai, deci profita de auspiciile norocoase.

Banii, insa, nu sunt in cea mai buna forma, pentru ca tot ce ai, trebuie calculat cu grija ca sa platesti facturile care tot apar. Aproape ca ai impresia ca nu-ti mai ramane nimic, dar toata luna faci calcule peste calcule pentru a-ti achita toate datoriile fara probleme. Esti chibzuit si nu dai niciun ban inutil.

Tii cont de sfaturile primite din jur pentru a scapa de unele probleme vagi de sanatate, dar daca esti genul de om care asculta de medic intocmai, n-ar strica sa ceri o parere avizata daca simti vreo durere pe undeva.

SPECIAL PENTRU MAME - Nici nu poti dormi noaptea din cauza emotiilor, deoarece se apropie un eveniment de care nu esti prea sigura. Poate astepti o veste legata de sarcina ta sau copilasul iti provoaca unele temeri, de parca te-ai astepta sa primesti un verdict. Fii mai relaxata, deoarece transmiti ceva din agitatia ta interioara si copilului, care va fi mai tot timpul nervos. Se pare ca ai prea multe pe cap!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Azi:

Ajutorul de care ai nevoie pentru a face ca lucrurile sa evolueze in favoarea ta va veni numai daca il vei cere, dar si daca iti vei arata disponibilitatea de a actiona intr-un mod usor iesit din tipare. Nu-ti fie frica sa-ti arati adevaratele sentimente. Valorile personale, dupa care te ghidezi in viata, vor fi suficient de convingatoare pentru ca toata lumea sa-ti acorde sansele pe care le meriti.

si

Te va suna un prieten cu vesti bune si pozitive. Este ziua cuiva apropiat si nu stii ce cadou sa ii faci. Apeleaza la creativitatea ta.

Lora, ai fetita mareeeee! Eu, la cat de comoda am devenit, cred ca aveam nevoie de vreun caraus! Cred ca de-acum va puteti pregati pentru... alpinism! O dimineata usoara si sa nu ne uiti cu pozele!

Doina, deci ai gatit 3 feluri de mancare ieri, daaaar... te-ai odihnit! Ieri n-am gatit nimic, am mancat mai toata ziua paine cu branza si cu rosii Azi este zi de vinete: salata si vinete la cuptor cu legume.

Raluca, am si uitat ca s-a schimbat deja luna! Ce trece timpul! Horoscopul tau mi se potriveste manusa: mai ales cel cu banii, si cel legat de mamici! O zi usoara la munci!

Liliac, cum este acasa? Sper ca te adapostesti la racoare si sper ca nu te bagi toata in treburi administrative!

Aida, da am inceput cu piure de mere (4 lingurite) si aseara i-am dat cereala fara gluten amestecate cu laptic de-al meu. S-a strambat in toate felurile la mar, la cereale a mers cum a mai mers. Dovezi de-aseara aici Grija mare si tie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

doina deci, nu te lasi!! Nu trebuie sa pasezi responsabilitati ci pur si simplu sa ii lasi pe ceilalti sa le preia in functie de ce au nevoie. Hai, sa spunem ca asta cu gatitul...te inteleg...dar cred ca nu numai asta te preocupa zi de zi, ora de ora

Lora Iustina chiar ca este demna de lauda. Si chiar este fetita mare de-acum Multumim ce ne-ai luat cu tine Asteptam pozici!

blackdeci v-ati luat inima-n dinti si ati inceput marea diversificare. Bravo voua!! Stii ce-mi place cel mai mult?? Ca l-ai bagat pe tati la inaintare Asa trebuie!!

ralu Multumim Cum a fost la concert? Parca zilele Timisoreana au fost in Iasi we trecut... sau confund evenimentele?

aidutz uof, cat te mai chinui cu cele arsuri Un Maalox nu rezolva problema??

Am patit-o si noi we asta cu masina A trecut un binevoitor pe langa ea, noaptea, si ne-a smuls sigla. Mare rahat nu este, ca o sa ma duc sa-mi iau alta...dar zau, daca imi batea la usa si-mi zicea sa ii dau o sigla...ii dadeam decat sa o smulga ei si sa zgarie pana la kit vopseaua Acum, la portbagaj am o ditamai urma de cutit/surubelnita si 2 gaurici de toata frumusetea...asa ca la prima ploaie/spalare ar putea sa intre in interior... Numai bine cat sa ne strice cheful...

Trecem noi peste toate...cu bune si rele!

Liliana, Andra-Maria & cu 28+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Liliac, nu l-am bagat pe tati la inaintare, s-a bagat singur! Are multa rabdare cu cel mic, mult mai mult decat mine! Dar ce mai mult ma distra cum il speria pe bb Dragos cand misca capul cu gura inclestata: "Hai, tati, mananca, caci altfel te dau pe mana lui bau-bau de mami!"

Imi pare rau de masina, mai ales seara in parcare! Din pacate, si noi am patit-o acum 4 ani cand ne-am trezit cu masina bine busita (fiul unui sef de la politie, beat manga noaptea pe la 3, la volanul unui jeep, nu putuse opri decat in masina noastra, parcata pe trotuar. A fost totusi "gentleman", ne-a lasat numarul de telefon pe parbrizul masinii ). Sper sa nu te dea peste cap patania! si stai la racoare, da?

Mergi la inceput