Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(37)*
Raspunsuri - Pagina 20
saby spune:
Offff!!!! pe cuvant ca nu stiu ce sa mai fac. Sa va spun,... de o saptamana Maiuta mea nu mai mananca, adica... eu ii dau sa manance cam la 3 ore, ei si cand vine ora de masa urla de nu stiu cum sa-i dau mai repede. Incepe sa manance iar dupa 3-4 min gata, nu mai vrea. Am facut proba si cu biberon sa vad cat mananca si mai mult de 80 ml. nu mai vrea. Daca incerc sa-i mai dau incepe sa urle de zici ca-i dau acid. A si nu mai spun ca e pe toane, cand vrea numai titi, cand numai bibe, ei iar in rest plange. Am o fetita tare plangacioasa nu stiu ce sa-i mai fac. De dormit in timpul zilei nu doarme, decat cate 20 de min dupa fiecare masa si atat. Sunt atat de obosita ca simt ca pic din picioare si nu stiu ce sa-i mai fac, nici nu mananca nici nu doarme
Sabina mamica fericita de Maia Andreea
http://www.flickr.com/photos/39734204@N04/
dyana27 spune:
salut dragalasele
povestesc mai multe maine, daaaaa??? oricum ideea e ca suntem mai bine, ne-a treminat drumul pana la brasov; este horror cum reusesti sa faci 7 (sapteeeeeeeee!!!!!!) ore din bucuresti in brasov; noroc ca l-am facut cu pauza de o noapte- oprire la campina la ai mei; aaaaaa, uite poze cu mutzu si mitzisor: http://family.webshots.com/album/573395957vRqLpw?start=24
mutzu a mers bine juma' de drum adiuca bucuresti campina, dupa care dimineatza pana la brasov s-a smiorcait de am oprit de vreo 4 ori, in brasov a urlat din toti ficatii pana la hotel; a stat frumusel la restaurant vreo juma de ora, l-au bibilit toti, l-au plimbat prin brate (nu mult ca nu-i place decat la mine) si spre seara cand voiam sa-l mai duc si pe el la party mi l-a deocheat o cucoana, am simtit-o si eu, atunci pe loc; si mi-a facut mutzu o criza de isterie curataaaaaaaaa, m-am jelit si eu in rand cu el, pana nu i-am descantat nu i-a trecut- adica dupa vreo 45 de minute de urlat isteric. si dupa ce i-am descantat in 2 minute radea copilu cu gura pana la urechi; dar in urletele alea am incercat tot ce era omeneste posibil, la un moment dat l-am bagat cu surioara in chiuveta cu apa calda- eram in stare sa facem orice, si degeaba;
azi dimineatza am luat masa la terasa si era asa friiiiiiiig, era incredibil- mutzu era facut pachetel in patura; si cand am plecat, a dormit tot drumul pana la campina, fara sa miste; eeeeeeee, dar de la campina la bucuresti a fost alta poveste- iar urlat, miortanit, juma' de drum.
ma gandesc serios daca mai plec la mare sau nu, ca asa voiam, la sfarsitul lui august; mi-e groaza de dtrum, pai mutzu meu ba e super cuminte si se joaca, doarme, iar se joaca... ori urla in chinuri si incearca sa se smulga din centuri
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David
dyana27 spune:
olishka CASA DE PIATRA
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David
gigelica20 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dyana27 olishka CASA DE PIATRA www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2 diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 minunea noastra David |
Dyana, il pup pe mutzunel, dar si pe tine.
Am vazut cu tristete ca a cazut in top, e doar pe locul 4. Nu mai e nimeni care sa il voteze???
Noi vineri am fost dimineata la vaccinul de 4 luni. Mai tii mine tu Dyana cum te de printul consort si io eram cea care te consola si baga texte de genul ca "...il iubesc la disperare/si inimioara rau ma doare/ as da zile de la mineeeeeeeeeeee...". Ei sa vezi tu joi seara ce supi rau m-am facut si ce plans usor spre bocit am bagat si ce nervi si spurcacit la gura mea pentru sotiorul meu ...
De mai bine de 1 luna stie ca pe 24 ii faceam vaccin. Am programat intentionat la 8 dimineata ca sa ne duca el cu masina si sa ne si aduca...si ce crezi? Joi seara a venit ca o bombonica fara masina, a luat metroul. Si pana sa realizez eu ca trebuia sa vina cu masina am stat la masa si...a si el o berula...El, care abia reuseste sa bea o bericioaica pe saptamana, tocmai atunci s-a gasit sa bifeze condica la ...si eu dai si , si urla la el...si ...imi venea chiar sa ii fac ...Ca daca io nu stau cu gura pe el si nu ii spun la fiecare pas ce sa faca...se alege praful...
Si m-am culcat la gandul ca ne trimite cu atata lejeritate cu taxiul.
E o chestie de principiu, cum sa duc copilul cu taxiul, in care s-au plimbat toti "partzarii si partzarele" posibile, plus ca m-am saturat sa ma rog de shoferi sa nu mai fumeze, sa inchida geamul, sa dea aerul conditionat la nivel potrivit...Si de fiecare data stau cu inima cat un purice ca astia conduc fara responsabilitatea unui tata, trec si pe portocaliu intens la semafor (adica un galben aproape rosu), nu mai spun de mers pe sina de tramvai sau gropi...hurducaiala frate.
A doua zi l-am iar, dar l-am iertat.
La vaccin a fost ok, Pitonul a ras si a vorbit cu dr, a plans f putin si a ramas cu o gugulice tare si rosie. Temperatura nu a facut dar a fost marait 2 zile.
Acum suntem la Focsani si ne alinta toata lumea in cel mai dureros hal.
Va pup pe toate de noapte buna.
Ayla, mi-e cam dor de tine!
Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
lysbeth spune:
Dyana, si al meu are momente de isterie in masina...Deobicei ma opresc pe dreapta, ma dau jos, ma duc in spate il alaptez, ma joc nitel cu el si apoi ma duc inapoi sa conduc...Treaba cu isteria se intampla dupa mai multe ore de condus... peeste 2 in general. Amortesc si ei saracii in scaun
Fetele, am impresia ca al meu nu mai face pipi lafel de mult ca inainte...chiar foarte putin...Azi de exemplu pampersul era tare usurel...Ati mai patit-o?
Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)
Kea spune:
Saby, poate ii e sete? Inteleg ca e alimentat mixt, nu? Ai incercat sa ii dai apa? Al meu bea destul de des ziua apa, desi mai mult de 50 ml pe zi nu depaseste, dar totusi simte nevoia.
Cu dormitul si Keutu face la fel, dar 20 de minute e mult, asa ca eu am prins smecheria si stau langa el, ori pun mana sub piciorusele lui, ori stau numai langa el ca sa-mi auda respiratia si sa ma simta, dar de cand fac asta, doarme copilul meu la pranz minim 3 ore. Avantajul e ca dorm si eu, sau macar stau intinsa in pat si va citesc pe voi, ca-i greu sa scriu din pozitia aia, dezavantajul e ca n-ai liberate de miscare, dar presupun ca si daca se trezeste, tot n-ai.
Diana cum ti-ai dat seama ca l-a deocheat?
Noi am avut azi musafiri. Dupa ce au plecat i-am facut copilului baita si imediat dupa asta s-a pus pe un plans, mai fetelor, deja ma gandeam ce sa-i fac, sa ma duc la spital sau unde? Nu vroia mancare, nu vroia apa, nu vroia culcat, nu vroia pe umar, nua vroia suzeta, nu vroia nimic, plangea continuu si tarreeeee, eram speriati amandoi, nu stiam ce sa-i mai facem. Pana la urma m-am gandit sa-i fac crucita si sa spun Tatal nostru. Mai fetelor, puteti sa ma credeti sau nu, dar s-a linistit imediat, nu a ras ca Davidutu cu gura pana la urechi, dar pur si simplu s-a oprit din plans si a si mancat.
lysbeth, iti multumesc mult de incurajare, sper sa se corecteze si la noi. Ei au facut ceva special?
4 luni
lysbeth spune:
Doua lucruri:
1 l-au culcat cu capsorul cand pe o parte cand pe alta si cand nu a mai stat l-au pus pe burta si si-l sucea singur stanga dreapta ca-i intepeneau falcutele
2 s-a pus o dementa de bunica sa-i apese capsorul da n-au lasat-o ca li s-a parut faza sadomaso si nu o recomand
Ca idee: al meu avea capusorul ca in filmul ala alienera un pic tuguiat la ceafa...Da din cate observ s-a mai corectat si la noi si incepe sa se rotunjeasca frumusel fara sa facem nik special. Al nostru doarme pe burtica si isi schimba des pozitia in somn
PetraTudor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lysbeth Dyana, si al meu are momente de isterie in masina...Deobicei ma opresc pe dreapta, ma dau jos, ma duc in spate il alaptez, ma joc nitel cu el si apoi ma duc inapoi sa conduc...Treaba cu isteria se intampla dupa mai multe ore de condus... peeste 2 in general. Amortesc si ei saracii in scaun Fetele, am impresia ca al meu nu mai face pipi lafel de mult ca inainte...chiar foarte putin...Azi de exemplu pampersul era tare usurel...Ati mai patit-o? Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09) |
Lysbeth, felicitari pentru caninas!
Cat despre pipi, eu stiu ca daca nu face niciun pipi timp de trei ore, este semn de deshidratare. La cat timp schimbi pampersul? Ca daca il schimbi din ora in ora, nu-i bai. Eu il schimb cam la 2 ore si e plin de fiecare data, eu dadusem in extrema cealalta, ma gandeam daca nu cumva face prea des
MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)
lysbeth spune:
Eu il schimb de 3-5 ori pe zi...Azi l-am schimbat doar de 2 ori pt ca pur si simplu nu avea mai nimic in el...De dezhidratat nu e cazul ca a supt ca disperatul... O fi din cauza caldurii de ieri? Adevarul e ca a transpirat foarte mult... dar totusi
pisigri spune:
Neatzaaaa..!
La noi s-a mai racorit de ieri asa ca e veselie mare. Am fost ieri la bunici, ne-am plimbat pe-afara, a dormit muuult...si prin urmare nu a avut timp de facut pirtzuri, care insa si-au facut simtita prezenta aseara... A adormit pe la 9, la 10 s-a trezit iar, la 11 iar, la 1 fara 10 iar, de la 2 pina la 3.15 am leganat-o si ne-am jucat ca sa adoarma la loc... asa ca acu is cam cheauna. Dar ce sa-i faci, banuiesc ca toate astea intra in fisa postului de mamica .
Si eu stiu de prin carti ca bebe ar tb sa faca macar vreo 6 pipi/zi, altfel e semn de deshidratare. Noi aveam "probleme" de-astea cu pipi dup-amiaza, cind se incalzea ff tare si in casa si productia mea de laptic e ceva mai mica decit in cursul diminetii, si chiar daca tzoshcaia cite putin la juma de ora nu era destul. Asa ca eu am tot ispitit-o cu ceai, indulcit, oricum, numai sa bea cite oleaca
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)