Burtici fericite de septembrie-octombrie (112)
Raspunsuri - Pagina 9
Iulika29 spune:
Selene spor la cumpåråturi maine si distractie placuta la petrecerea nasului..Poate gasesti tu ceva prin caså, så te incalti care så fie comod..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
34+cu
Bruce Nicholas
mimika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crocodana mimika, le-ai desfacut sau cum? am salvat "modul de productie" inca de acum cateva saptamani..insa cand mi le-a aratat azi pareau asa mici... thx 34+ fericita mamica de jucausaMaestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor! Jucausa mea |
Pai nu stiu cum sunt impachetate cele pe care le-ai vazut tu. Da, in mod normal sunt impachetate, dar trebuie sa scrie pe ambalaj ca sunt 10 cm pe 10 cm.
33+
Matei Aram si
Luca EzramGrasii mei iubiti
hi5
Iulika29 spune:
Selene spor la cumpåråturi maine si distractie placuta la petrecerea nasului..Poate gasesti tu ceva prin caså, så te incalti care så fie comod..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
34+cu
Bruce Nicholas
aidaciolac spune:
selen spor la cumparaturi
... eu nu stiu cat de nocturna o sa fiu diseara ca vine husband
si deh , trebuie sa ii dau atentie ![]()
Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
tulibu spune:
buna fetelor! am revenit de la dr!
Bebe e bine, cam adormit, si n prea e cuminte... de ce?... pai as va spun, pana acum la orice eco am facut el era cu capul in jos cumintel asa cum trebuie, dar azi, ce sa vezi, s-a gandit dumnealui ca e bine sa se intoarca cu capul in sus. dr zice ca sunt f multe sanse sa se intoarca dar la fel de mulrte sa ramana asa, vom vfedea pe parcurs. In rest totul e ok.
asaaaa....
aida, pe scurt, te enervezi ca unii oamnei sunt egoisti si nepasatori si una peste alta se mai dfau si eroi, eu asta inteleg din relatarea ta. nu ai cum sa le schimbi, doar vorba ta sa treci peste fieacre conflict in parte. fi tare si razboinica, asa e bine, ca altfel te calca in picioare. Eu cel putin asa vad lucrurile. Poate pt ca sunt scorpion, nu stiu, dar nici eu in locul tau nu as tacea la infinit.
Ioana
26+ 

bebe
mimika spune:
Pe mine ma doare spatele de nu stiu cum sa mai stau. M-am pus si in scaunul de masaj 2 ture, fara rezultat. Ma doare si daca stau intinsa si daca stau la calculator...of
O fi de la aerul conditionat...
33+
Matei Aram si
Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5
anco spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui MangaGirl
nu te ingrijora, stiu persoane cu zero la sutien care au alaptat un an. bea ceai de chimen si mi-am mai cumparat ceva din Romania, dar astept sa-mi vina pachetul de acasa si va spun ce e. tot pt lactatie. cica e f bun...mi-a zis o mama care s-a chinuit sa aiba lapte si a reusit 7 luni. MangaGirl :-) 30+ cu Sasha Laurian ![]() http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1 poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR www.mariaciubotaru.blogspot.com |
incera sa fiu stiu nca e indicat sa alaptezi, dar nu m-as supara prea tare daca n-as avea lapte, ca parca mi-e frica, nu stiu de ce dar e un act de care chiar mi-e frica.

anco 32+
mimika spune:
anco, sincera sa fiu, si mie mi-e cam frica de alaptare. Stiu ca e o prostie si oricum o sa fac tot ce pot sa alaptez, dar tot mi se pare o chestie complicata. Cred ca este o problema la noi astea de avem multi indivizi de alaptat..

33+
Matei Aram si
Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5
mimika spune:
tulibu, felicitari pentru bebe sanatos! Si cred ca ramasesem restanta si cu felicitarile pentru Monica
.
33+
Matei Aram si
Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5
uve_got_mail spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dana15 Uve la cine oare sa mai mearga? de Iosup stiu si eu, si mai era unul cu H..Heghe..nu stiu cum; pb este ca am auzit ca acest dr Pop este cel mai bun pe malf cardiovasculare (asta are puiutul) no,lasa..o avea DD grija de ei; am simtit nevoia sa ma descarc..stiu ca noi nu putem face nimic; Dana 29s mamica mandra de ![]() Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Ce pot si eu sa spun, doar ca si cel mai tare in domeniu poate gresi, in cazuri de genul asta cred ca esti dator sa mai ceri si o alta parere...si Pop probabil ca s-a mai inselat, i s-a intamplat si lui Iosup si probabil si lui Herghelegiu. Tot respectul pentru capacitatea lor profesionala, dar sunt convinsa ca mai trebuie si o a doua parere...

28+ , mami de
sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria

, nici nu stiu daca o sa am ce alapta, dar ma rog...eu mi-am luat...asa preventiv