Burtici fericite de septembrie-octombrie (112)
Raspunsuri - Pagina 22
raluk16 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
EU personal mergeam si ceream banii inapoi pe ecografii si pe hainutele cumparate.....doctorului evident. Daca nu esti sigur eu zic ca mai bine taci. Parerea mea...care este Haiiii ......Selenico ![]() ![]() ![]() ![]() Cea mai fericita 33 + cu ![]() |
Si eu i-am spus sa nu afirme nimic decat daca e 100% sigur. Altfel prefer sa nu stiu, decat sa se schimbe de la o eco la alta...
27+
lutoniana spune:
x _ggg pai nu e mami chiar asa uriasa .....e o burtica foarte faina, dinaceea care incepe mai de sub sani...nu asa joasa ca a mea ....dar nu e imensa.
Si mi se pare ca esti si inaltuta, nu ?
Si felicitari pt noul cont...sa-l umpli de poze.
Mie cele mai mari mi se par ale Iulikai cu o bucata minune si a Techilei cu 2 bucati minuni.
Si puteti sa-mi dati un pumn in cap ca m-am apucat eu acum sa fac clasamente...de parca alta treaba nici nu as avea.
Scuze 
Cea mai fericita
33 + cu 
iuliapapusa spune:
Si miw cea mai mare mi se pare a Iulikai.dar nu o stiu pe a lui Kiki.Are vre-o poza cu butika recenta?
+28 cu
Stefania Gabriela
poze burtika
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iuliapapusa Nu veniti la cap nou? |
Unde sa mergem mai Iulia cand Selenica noastra e in mijlocul procesului de creatie ?
O fi gata si eu nu stiu ?

Cea mai fericita
33 + cu
iuliapapusa spune:
luto este cap 113 am postat prima mai e si techila si anamaria acolo
+28 cu
Stefania Gabriela
poze burtika
raluk16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iuliapapusa luto este cap 113 am postat prima mai e si techila si anamaria acolo +28 cu Stefania Gabrielapoze burtika |
Pai si ele de unde au stiut de el?

27+
raluk16 spune:
Si nici nu-mi apare in lista de subiecte de la odiseea sarcinii 

Am ramas singurica, ratacita? 
27+